Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Някой да има цялата колекция от тези невероятни барабани.

Вече си набавих основния модул на BFD + пуснатия в twins Deluxe expansion pack. Не са истина! :)

А DFH го нема никакво в БГ пийринга. На twins има само 2-ката, която е доста оразяна и не ме кефи.

Някой да разполага с тия бебчета, не ми се ще да ги точа 3 месеца отвънка?

Отговорено

Карапетков,

имам 5-те DVD-та с BFD FX Pansion Deluxe (може би тези, които и ти си изтеглил)

имам и 2-та DVD диска с BFD Drum Module

не съм чувал за BFH... какво е то?!

кажи някакви семпли за клавир... аналогични на BFD примерно!

и за бас!!!

Отговорено

Има още два експаншъна на БФД, вижте:

BFD XFL

и

BFD 8 Bit

Тях търся, другото го имам.

Колкото за DFH - DrumKit From Hell - Това са също много добри, но също доста обемисти семплирани барабани. Повече инфо тук:

DFH

А за пианото, според мен най-добри са също семплираните неща на Native Instruments, най-вече Elektrik и Akoustik пианата. Ето линк:

NI Sample line

Това е, ако някой има експаншъните и ДФХтата да не се стиска :)

Аре, успех.

Отговорено

Аз дърпам DFH, който е на 5 ДВД-та, но не знам дали е 1, 2 или 3 или знам ли и аз. Те пускат версии през няколко месеца и на все повече и повече дискове.

После мисля да го сийд-на в Туинс... ;)

• 4 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Това, което теглите едва ли е ДФХ, по-скоро е ДФХС, което е Дръмкит Фром Хел супириър.

Аз си седя на ДФХ 1, което си ми е абсолютно достатъчно...:greenball:

Редактирано от synchu
Отговорено

Моя грешка. Точно 9 ДВД-та са, свалих го цялото. Вярно е доста тежко, но пък е асболютна МАНИЯ! Не знам това ли е ДФХ 2 (по-скоро не е, щото инсталера е 1.0), ама пак е супер корав!

Като се оправи Туинса ще сийдваме... :godbless:

Отговорено

Здравете! Не знам дали е тук мястото на темата, но искам да вид попитам - от къде мога да сваля прилични семпли на барабани, като звученето им да бъде като за дет метъл музика - да са ясни и по-кънтящи? Благодаря предварително! :no:

Отговорено

Истината за мен е Drumkit from Hell 2

Тежичък e и изисква доста рам поне 1GB

А за Drumkit from Hell 1 нямъм впечатления

но някъде четох из форума, че доста го бивъл също

и е по лек :)

Отговорено

Аз свалих скоро DFH2, предстои да го пробвам :) Обаче наистина е тежък - ако си с по-малко памет, ше си на зор, обаче за това има freeze synth, нали :D Поне в Сонар-а де, не знам съответното му в другите среди как се казва.

А освен това аз имам едни семплирани TAMA Rockstar, които си звучат доста добре, и са малки и леки. Ако искаш може да ти ги пратя.