karapetkov Публикувано Януари 12, 2006 Публикувано Януари 12, 2006 Някой да има цялата колекция от тези невероятни барабани. Вече си набавих основния модул на BFD + пуснатия в twins Deluxe expansion pack. Не са истина! А DFH го нема никакво в БГ пийринга. На twins има само 2-ката, която е доста оразяна и не ме кефи. Някой да разполага с тия бебчета, не ми се ще да ги точа 3 месеца отвънка? Цитирай
adXok Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Карапетков, имам 5-те DVD-та с BFD FX Pansion Deluxe (може би тези, които и ти си изтеглил) имам и 2-та DVD диска с BFD Drum Module не съм чувал за BFH... какво е то?! кажи някакви семпли за клавир... аналогични на BFD примерно! и за бас!!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 DFh - Drums from hell предполагам , мился че са малко тежички обаче, така и не съм ги ползвал Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Дръмкитс фром хел 2 са лудница обяче са доста тежички наистина Цитирай
karapetkov Отговорено Януари 12, 2006 Автор Отговорено Януари 12, 2006 Има още два експаншъна на БФД, вижте: BFD XFL и BFD 8 Bit Тях търся, другото го имам. Колкото за DFH - DrumKit From Hell - Това са също много добри, но също доста обемисти семплирани барабани. Повече инфо тук: DFH А за пианото, според мен най-добри са също семплираните неща на Native Instruments, най-вече Elektrik и Akoustik пианата. Ето линк: NI Sample line Това е, ако някой има експаншъните и ДФХтата да не се стиска Аре, успех. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Аз дърпам DFH, който е на 5 ДВД-та, но не знам дали е 1, 2 или 3 или знам ли и аз. Те пускат версии през няколко месеца и на все повече и повече дискове. После мисля да го сийд-на в Туинс... Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Новото ДФХ е на 9 (девет) ДВД-та !! Почти го изтеглих и аз . . . Скоро ще дам отзиви ... Цитирай
synchu Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 (Редактирано) Това, което теглите едва ли е ДФХ, по-скоро е ДФХС, което е Дръмкит Фром Хел супириър. Аз си седя на ДФХ 1, което си ми е абсолютно достатъчно... Редактирано Февруари 7, 2006 от synchu Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Моя грешка. Точно 9 ДВД-та са, свалих го цялото. Вярно е доста тежко, но пък е асболютна МАНИЯ! Не знам това ли е ДФХ 2 (по-скоро не е, щото инсталера е 1.0), ама пак е супер корав! Като се оправи Туинса ще сийдваме... Цитирай
jeleto Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Здравете! Не знам дали е тук мястото на темата, но искам да вид попитам - от къде мога да сваля прилични семпли на барабани, като звученето им да бъде като за дет метъл музика - да са ясни и по-кънтящи? Благодаря предварително! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 Потърси Drumkit from Hell или FXPansion BFD. Виж тази тема - става въпрос за loops, но има и по някоя приказка за семплите. А откъде - пробвай eMule. Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 Истината за мен е Drumkit from Hell 2 Тежичък e и изисква доста рам поне 1GB А за Drumkit from Hell 1 нямъм впечатления но някъде четох из форума, че доста го бивъл също и е по лек Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 Аз свалих скоро DFH2, предстои да го пробвам Обаче наистина е тежък - ако си с по-малко памет, ше си на зор, обаче за това има freeze synth, нали Поне в Сонар-а де, не знам съответното му в другите среди как се казва. А освен това аз имам едни семплирани TAMA Rockstar, които си звучат доста добре, и са малки и леки. Ако искаш може да ти ги пратя. Цитирай
Spaz Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 абе, още някой няма ли да иска семпли от барабани? Цитирай
Recommended Posts