Jump to content
Българският форум за музиканти

jeleto

Members
  • Мнения

    187
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно jeleto

  • Рожден ден 06/02/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани Tama

Contact Methods

  • AIM
    baj_ganjo
  • MSN
    geleto_bg@hotmail.com
  • Website URL
    http://cupola.data.bg
  • ICQ
    280064416
  • Yahoo
    asergeev@abv.bg

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    музика, барабани, бира, коли, двигатели, футбол, жени, колела, риболов,

jeleto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. колега, какво става, ще правим ли бизнес? вече ме интересува само ед...

  2. 0887 138 068 ми е телефона, прати снимките на asergeev@abv.bg До колко дена ще си там, ще може...

  3. Колега, трябват ми райда Трова (15лв) и една от евтините стойки (20-30лв). Не м...

  4. Епа май и аз съм в играта.. мелодик дет-метъл, ама пак си е чегрътня..
  5. Охо.. мерси. Темата ще се окаже доста полезна, почвам с упражненията веднага. Нали и ние се правим на екстремисти.
  6. Да бе, нема ягоди, после пада голямата пара.. ей питай всички с групи във форума.. :)
  7. WOW.. точно нещо ткаова търся от доста време. Колко голяма му е касата, от къде и за колко го взе?
  8. Да бе, то и аз имам в предвид само за външния вид.. иначе най-добре, ако може, да се чуят и двата комплекта и тогава дa се реши.
  9. Първите съм ги виждал, мисля че в xxxx.. и личното ми мнение е, че не са лоши за цената си. Може би само кожите ще се наложи да си смени след време, защото май бяха гадни. Вторите не съм ги виждал на живо, ама определено не са метълски.. Бих заложил на Sonor-a, освен, ако във втория сет не се окаже, че влизат и чинелите (което силно ме съмнява).
  10. Бащата - автотехник Майката - учителка Бабата 1 - зоолог Бабата 2 - много работи Дядото 1 - агроном Дядото 2 - беше международен шофьор .... детето - пълен нещастник Иначе - майка ми е била певица, баща ми свири на акордеон, както и дядо ми.. другите не ги брига.. едната ми баба твърди, че аз и брат ми свирим на нещо, защото нейната баба едно време свирела на крушово листо..
  11. Аз съм Гелето, известен в някои среди като Желето.. свиря на барабани от почти три години. Имам си едни Тами, лъскам си ги. Свиря в Cupola доста сериозно и се лигавя къде ли не.. П.П.: гусин полицай, как да се прибера..?
  12. Ето от мен една скорошна снимчица oт United Underground Festival II на 28.04:
  13. Ами - ако някой се навие да направи веднъж завинаги дизайна, после аз и още някой примерно ще поддържаме инфо за концерти, албуми, песни и т.н. П.П.: musicman, все пак трябва да ми (ни) дадеш паролата за влизане и и-мейла, който си регистрирал.
  14. Проверих в темите и мисля, че никой не е повдигал въпроса да се направи профил на форума в My Space. Няколко човека може да се ангажират с поддържането му (включително и аз, но без дизайн, щото не ме бива.. за попълване на инфо - да!), редовно ще се вписват концертите на всички групи, музиканти, певци, артисти и т.н., които пишат във форума или имат нещо общо с него. Ще се пускат всяка седмица различни парчета, отново на хора или групи от форума. Мисля, че ще е по-лесно и бързо да се стига до такава информация от там! Ако сте навити, кажете кой може да направи готин дизайн и да почваме да го пълниме с инфо..!
  15. Еми добре, аз просто съобщавам на хората да не се притесняват, че няма да им пристигнат нещата. Признавам, че ти си пръв...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.