synchu Отговорено Април 16, 2009 Share Отговорено Април 16, 2009 ^ уф .. :/ То това баш ефект дефект ...ам честито де Звънни на фена да ти спретне един компресор като света :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Април 16, 2009 Share Отговорено Април 16, 2009 (Редактирано) ^ уф .. :/ То това баш ефект дефект ...ам честито де Звънни на фена да ти спретне един компресор като света :-) Мдааа честито не се плашункай от писанието на Сънчо, имам е и аз тази машина от 5 години и като и свикнш си работи прилично ! Иначе Ники - няма равен P.S. Гейта отваря много рязко ! Редактирано Април 16, 2009 от f1_sound Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Април 16, 2009 Share Отговорено Април 16, 2009 ^той е достатъчно голям бре :-) хехехехе няма какво да се коси ... пък и всичко е въпрос на личен вкус. ^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Април 16, 2009 Share Отговорено Април 16, 2009 ^ пак ли някакъв смъртоносен клонинг ще правите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Април 16, 2009 Share Отговорено Април 16, 2009 ^тц. да се изфукам и аз веднъж у този форум ... има и разна друга дивайсня наоколо, но това е потресаващо интересен компресор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Април 16, 2009 Share Отговорено Април 16, 2009 Надявам се скоро на един С450XL , а за по-нататък 166XL на ДъБъХъ-то което си е класика в средния клас. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Април 16, 2009 Share Отговорено Април 16, 2009 (Редактирано) Браво, браво, много ме кефи фирмата DBX, аз имам от не отдавна техният dbx 286A и си ме радва много Сънчо, пак ме застреля в упор Знаеш какво да вземеш, честито Благородно ти завиждам Редактирано Април 16, 2009 от f1_sound Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Април 16, 2009 Share Отговорено Април 16, 2009 Да взема и аз да се отбележа най-накрая Чифт от тези: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Април 18, 2009 Share Отговорено Април 18, 2009 ЕЕЕЕ два АДАМ-а , без Ева обаче . Отдавна ми се иска да им чуя рибоните на тез немски животни, но миналата година е Мюзикстор нямаше време и за тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Април 18, 2009 Share Отговорено Април 18, 2009 Първия ден два ми се струваха прекалено много високите, но реших да не променям настройките отзад. Сега, като свикнах (или когато им е минал break-in периода) са ми супер и определено резултатите са много по-добри когато не се налага да правиш догатки, а директно чуваш какво се случва. Стерео картината е отлична, но не това ми направи най-голямо впечатление, защото и Wharfedale-ите имат много добра картина. Най-големия плюс, за мен е това, че мога да работя двойно, тройно по-дълго с минимална умора и с минимално привикване към определени честоти. Малко съм разочарован от количеството на ниските, но затова пък съм много стегнати. Хич не щадят и най-малките несъвършенства в записите, което може би не е по вкуса на всеки, защото малко или много убива удоволствието от слушането на музика, но това не е толкова голям проблем, когато свикнеш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Април 23, 2009 Share Отговорено Април 23, 2009 Втори SP B1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 25, 2009 Share Отговорено Април 25, 2009 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Април 25, 2009 Share Отговорено Април 25, 2009 + = Прелестен звук !!!!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Април 27, 2009 Share Отговорено Април 27, 2009 От колегата 3DL Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Април 28, 2009 Share Отговорено Април 28, 2009 Честито! Добре дошъл в клуба на ТС! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts