DILETANT Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 Предполагам около 7-8 часа, кой когато дойде. Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 2, 2006 Автор Отговорено Юли 2, 2006 (Редактирано) Има пет дни до петък,така че да напомня,че пак е време да се съберем и да си пийнем по форумски. Часът и мястото на срещата са известни! Edit: Някой мод евентуално да я бодне тази тема отгоре,да си се разбираме на спокойствие? Редактирано Юли 2, 2006 от Mephistofel Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 4, 2006 Автор Отговорено Юли 4, 2006 Аре бре? Аз и сам мога да си пия,ма с компания е по-интересно... П.П. Благодарско на Musicman,че бодна темата. Цитирай
miro2bg Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Кажете къде са мястото и срещата за новите попълнения плийз, имам да черпя много хора от форума! Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Аре бре? Аз и сам мога да си пия,ма с компания е по-интересно... П.П. Благодарско на Musicman,че бодна темата. Ше те остай някой сам да пиеш. Как ги виждаш тия работи? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Часът и мястото на срещата са известни! За дървеното на Кръста ли става дума, че аз пак не разбрах? Цитирай
drizzt Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 хмъ утре ли е то? някой ще ли постне от бгмапс.орг карта Цитирай
Elly Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Ето... понеже е голяма, поствам линк. Гледай долу, по средата, едно червено надраскано с едно черно кръстче в него... А понеже някъде по темата има и обяснение, потърси го, моля те, щото съм на бачкане и нямам повече време Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 на спирката на трамваи номера 9 и 14 на Японския хотел(Кемпински-Зографски),това е спирката след хотел "Хемус", ако идвате от НДК, казват й още "Кръста" Цитирай
synchu Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Що бе, мен? На човека може и утре да му се ходи Аз съм на стендбай за момента - или като прогнозата за времето - "Я вали, я не вали", демек "Я дода, я не" Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Ами аз обикновено подранявам и идвам към седем-седем и половина, а останалите започват да се събират към осем, та някои даже след десет идват Цитирай
Recommended Posts