Jump to content
Българският форум за музиканти

CorvusCorax

Members
 • Posts

  1408
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

CorvusCorax last won the day on February 14 2011

CorvusCorax had the most liked content!

About CorvusCorax

 • Birthday 07/16/1987

Previous Fields

 • Инструмент
  MIDI кастанети

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oxford

Recent Profile Visitors

3739 profile views

CorvusCorax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputation

 1. Я и аз да поздравя, че отдавна не съм минавал.
 2. Happy B-day!! Cheers:)

 3. <off>Май е най-добре да се придържаме към темата и да дадем координати без да навлизаме в подробности и да започваме войни кой е по и кой най. Най-малкото изглежда грозно отстрани, а и хората, които одумвате най-вероятно не са тук за да се защитят. Да не говорим, че на места е малко като реклама и негативна реклама - глупаво е.</off>
 4. Отговори на подобно питане, дадени в темата "Учител в Пловдив" : Не зная доколко информацията от mproject е още актуална, но нищо не ти струва да провериш.
 5. Той бутонът е във фуутъра през цялото време О.о Даже не се налага да скролиш надолу, само местиш мишката и кликаш
 6. Щеше ми се и аз да чуя, след като salt спомена прилика с Kraftwer. 'Ма нейсе, Vbox7 не се вижда от чужбина
 7. Дори Едирол Оркестрал звучи по-добре от Мирослав, пък не е толкова голям. Като композиция е ок. Оркестрацията може и по-добре да се направи. Перкусията - страшно е еднообразна и не звучи много реално. Всички гласове звучат като че ли прекалено равно - малко повече разнообразие по отношение на динамиката би донесло малко повече рализъм. Между другото думата "песен" предполага пеене, с текст и прочее.
 8. Ще ми се един ден в тоя форум да започне да се появява конструктивна критика. Че парчето е кофти - кофти е. Ама знаете ли кое звучи по-фалшиво? Звука от група "напреднали" музиканти (не)ритмично оплюващи нещо без да си направят труда да сложат две думи, които може да са от полза за "начинаещия". Само споделям, знам че това мнение нищо няма да промени. Отивам да пребия някой пет годишен, че не се чувствам много силен напоследък.
 9. мани го тоя аватар, гарване, че и денем е страшен, пък част от братств...

 10. ^ Съгласен съм (но плюсът не е от мен ). Липса на анонимност би била подобрение към функцията.
 11. На мен пък ми харесва като отворя профила на някого да видя, че е поствал мнения, които са от полза. Харесва ми да мога да оценя мнение, което ми е помогнало или мнение, което е само трици. Все ми се ще да вярвам, че в този форум все още има предимно големи хора, които ще ползват функцията по предназначение, да не говорим, че така или иначе функцията има известни ограничения. Преди време като добавиха звездичките по профилите пак същите опасения бяха изказани, но на практика се оказа, че всъщност има полза. Не е въпрос на играене на жури или на неистови опити да имаш "зелен" профил. Макар че и само това да е - пак ще повлияе позитивно на мненията във форума. Повече от пет години ползвам форума. Направих един ragequit преди две години само защото форумът беше залят от виртуално мерене на части на тялото, безполезни теми и още по-безполезни мнения на "велики" музиканти, от които ми беше писнало. Сега, връщайки се, изглежда има доста повече полезни форумци. Но и доста повече от ония, заради които ми писна да идвам - просто ползвателите на форума са повече. Та... не виждам системата с какво би могла да попречи. Може и да не помогне, но да навреди определено няма.
 12. Парчетата ми харесаха, само че... защо е толкова назад вокала?
 13. Той фалцетът си ти е добре (доколкото го чувам), просто преходът е малко кофти - рязък е и имаш фалшив тон точно преди да преминеш на фалцет. Когато на мен лично ми се наложи да правя такова преминаване, аз си играя с динамиката - не го пея равно, ами с крешендо, така че да успея да замажа, ако случайно изляза несигурен точно на прехода между глас и фалцет. Не зная доколко е правилно и доколко ще работи при теб, като се има предвид, че аз имам доста различна теситура.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.