richi Отговорено Юни 4, 2013 Отговорено Юни 4, 2013 Поредния проблем с PA600...забива в при работа с mp3...никъде в упътванияна не съм срещнал какви са изискванията за mp3. На практика се оказва че има значение но какво е то аз незнам...Знам само че клавира забива при ползване на mp3...Кога и защо го прави незнам..знам че бутона стоп спира да действа и неможеш да пуснеш друго mp3. Цитирай
richi Отговорено Юни 16, 2013 Отговорено Юни 16, 2013 https://www.facebook.com/pages/Korg-Pa600/658756224139299 Цитирай
Янко Отговорено Юли 22, 2013 Отговорено Юли 22, 2013 От доста години съм се ориентирал кън марката KORG Имал съм всякакви преди това давам глас за КОРГ Цитирай
Янко Отговорено Юли 22, 2013 Отговорено Юли 22, 2013 а на колегата дето са му куци органите и пианата да му кажа само едно "И наи модерната техника в ръцете на индианец е купчина желязо" сега съм с ПА-800 и то от доста години вече преди това имах ПА-80 по преди ИС-50 и не съм имал проблеми със звук на нито един от тях докато не мога да кажа същото за Ямаха и Роланд Техникс Касио и всички подобни детски инструменти ПА серията ти дава много големи възможности за настроики ,ефекти ,семпли ПСМ-саунди и какво ли още не така че преди да се коментира еднин инструмент би трябвало да го познаваш поздрав на всички Колеги аз съм Янко от Враца Цитирай
Lorimar Отговорено Юли 28, 2013 Отговорено Юли 28, 2013 Здравейте колеги, някой да има този модел от ПА серията? Явно скоро е излязъл http://www.korg.com/Pa900 Цитирай
xacapocalipses Отговорено Юли 29, 2013 Отговорено Юли 29, 2013 Здравей Лоримар ,забелязах че използваш корг па 50 .Бих изкал да те поразпитам малко за този модел че го имам от скоро :).Ако може да ми дадеш нещо за връзка с теб извинявай за притеснението .Мерси предварително :) Цитирай
Lorimar Отговорено Август 5, 2013 Отговорено Август 5, 2013 Много добър е клавира, ползувам го вече 4 год. не ми е правил никакви проблеми! Какъв е твоят с флопи или с SD карта? Цитирай
xacapocalipses Отговорено Август 9, 2013 Отговорено Август 9, 2013 СД е ,ама се чудя дали да не го сменя за ПА 500 или ПА 600 , Чудя се не сам свирил до сега на тях и не знам дали ще има особенни промени по саунда ,на ПА 50-ката саунда е много добър. А да попитам някои знае ли как се поръчва от официалния саит на корг и колко струва па 600/500 там :) Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 10, 2013 Отговорено Август 10, 2013 http://www.korg.co.jp/English/Distributors/list.php?keyword=B на този сайт можеш да видиш , че има вносител на Корг за България.А тук можеш да ги погледнеш в Онлайн магазин:http://rockshock.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=123&category_id=57&option=com_virtuemart&Itemid=53&lang=bghttp://rockshock.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=813&category_id=57&option=com_virtuemart&Itemid=53&lang=bgНадявам се да съм бил полезен ПоздравиЕвгени Цитирай
xacapocalipses Отговорено Август 10, 2013 Отговорено Август 10, 2013 А каква е разликата от KORG PA500 Oriental до KORG PA500 недоумявам Цитирай
Goshev Отговорено Август 19, 2013 Отговорено Август 19, 2013 Някой знае ли как и дали Korg PA500 може да възпроизвежда само ритъм и стояща хармония? С изключване на бутона ACOMP. спира аранжимента, но за съжаление и лежащата хармания, която е запаметена като звук LOW в лява ръка. Идеята е да започна песен /например Димитрия / само със соло, ритъм и стояща хармония, а след първото отсвирване да активирам пълния ритъм с бас и останалите части на акомпанимента. Нещо просто и логично, което със стария ми клавир Yamaha PSR A1000 не беше никакъв проблем. Притеснявам се, че инженерите на KORG са пропуснали да вградят тази функция в Pa500, а това би бил голям недостатък. Благодаря предварително за отговора по отношение на този и други инструменти в Pa серията! Цитирай
tony78 Отговорено Август 19, 2013 Отговорено Август 19, 2013 Ами пусни си само барабаните като соло трак и готово после махаш отметката за соло и тръгва всичко. Цитирай
Goshev Отговорено Август 20, 2013 Отговорено Август 20, 2013 (Редактирано) Ясно, Тони, с прилагане на тоя трик, става, ама..изнасилена работа. Със соло трака за барабаните изчезва другата част на ритъма - перкусиите, изобщо не e като хората. Пак повтарям, при YAMAHA с изключване на бутона ACOMP /намира се съвсем близо до клавиатурата, над първа октава/ целия ритъм остава, остава непокътната и стоящата хармония. Още нещо за което се сещам сега и ме тормози въпреки цяла година свикване, е абсолютно неподходящото място на бутона SYNCHRO STOP при Pa500. Специалистите са го поставили далеч надясно, след средата на клавиатурата и бързото му достигане с лява ръка е кошмар. Виж, при Pa800/Pa2ХPRO е друго нещо. Съжалявам за отклонението, но....за сметка на привлекателния борд, комерсиалното звучене, добрите бленди /само определени чалгаджийски, но в никакъв случай китари и пиана/, от практична гледна точка - за живо свирене, тоя KORG е силно орязан в сравнение с бившия ми компактен и лек за работа клавир. Редактирано Август 20, 2013 от Goshev Цитирай
richi Отговорено Август 21, 2013 Отговорено Август 21, 2013 Откакто си направих ъпдейт но Pa600 проблемите с забиванията уж спряха...вече втори месец не са ми се случвали...пробвайте... Цитирай
Recommended Posts