Jump to content
Българският форум за музиканти

xacapocalipses

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Korg Pa 50

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Хасково,Пловдив

xacapocalipses's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. xacapocalipses

    korg M50

    Моля за малко инфо за Корг М50 , намепих го на доста изгодна цена ,но не знам нищо за него ,не виждам колони по него ,не става ли за самостоятелен аранжор ,плс помощ Мерси предварително на всички отзовали се :)
  2. А каква е разликата от KORG PA500 Oriental до KORG PA500 недоумявам
  3. СД е ,ама се чудя дали да не го сменя за ПА 500 или ПА 600 , Чудя се не сам свирил до сега на тях и не знам дали ще има особенни промени по саунда ,на ПА 50-ката саунда е много добър. А да попитам някои знае ли как се поръчва от официалния саит на корг и колко струва па 600/500 там :)
  4. Здравейте , имам дилема пред себе си ,трябва да избера м/у тези два клавира ,ще бъда благодарен на всякакви мнение и коментари .Благодаря предварително.
  5. Здравейте .Аз съм на 20 години .Преди 4 години си закупих 1 синтезатор роланд ем 15 ор ,започнах да ходя и на уроци ,обаче поради лични причини прекъснах .След 3 годишна пауза сега започнах пак да свиря ,даже си закупих нов синтезатор Корг ПА 50 СД .Та въпроса ми е от каде да започна, има ли надежди да се науча или ми е късно не сам напално начинаещ само да подчертая ,мога да свиря "Кои уши байряка" доста добре(това е само пример за нивото ми ) .Ще бъда благодарен на всякакви мнения и коментари .Благодаря ви предварително :)
  6. Здравей Лоримар ,забелязах че използваш корг па 50 .Бих изкал да те поразпитам малко за този модел че го имам от скоро :).Ако може да ми дадеш нещо за връзка с теб извинявай за притеснението .Мерси предварително :)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.