JOKICH Отговорено Август 27, 2008 Отговорено Август 27, 2008 Джъстис,копеле,честитутка и знаеш,че си чакам семпъла,барем ако те не мързи може и видео да спретнеш. Цитирай
heart of steel Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 аз пък от феврОари опъвам жиците на новия си фендер джазз басс обаче имим проблем с 1ва струна не6то много се натяга и не 6те да стигне солл страх ме е да не я бъгна не6то Цитирай
Gatzo Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Нова питане, по - скоро перчене. Добър ход ли съм направил с Ямаха RBX374. Четриструнка, така ми я хвалиха, че не издържах-бордо, металик от Динакорд на 5-кьошета. Сега да има и кой да репетира всеки ден, че с тая работа.... Цитирай
walkabout Отговорено Септември 5, 2008 Отговорено Септември 5, 2008 още една фукня от мен...както знаете скоро станах собственик на бас washburn b200.... след което забелязах, че живея срещу тази тролейбусна спирка: голям кеф ;) Цитирай
didotk Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 (Редактирано) и аз от в4ера се сдобих с съ6тата yamaha rbx 374 самоче черна много съм доволен но и аз съм като теб от работа не ми остава много време ето линк4е същата е http://europe.yamaha.com/en/products/music...s/rbx374_black/ Редактирано Септември 9, 2008 от didotk Цитирай
Stiliqn Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 Тук е май мястото да се пофаля, че се сдобих с първия си бас Washburn Taurus T12 Цитирай
assoass Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 И аз да се изфукам - докато бях в Румъния ми е пристигнал тоз убавец: Да ми е честито! Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 Честито, Илийка, да си го ползваш със здраве! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Септември 14, 2008 Отговорено Септември 14, 2008 Знам, че е съвсем различен вид техника, но ще се възползвам от колегиалността ви и ще се похваля със следната новопридобивка : Поздрави! P.S. ако все пак е проблем и уважаемият Мод реши, че не е уместна публикацията, да я изтрие, няма проблеми! Цитирай
Pandemonium Отговорено Септември 14, 2008 Отговорено Септември 14, 2008 От вчера - горд собственик на следното ново попълнение : Ха да ми е чесито Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 14, 2008 Отговорено Септември 14, 2008 Честито и на двама ви! Да си ползвате със здраве придобивките! Цитирай
Burton Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 Дойде ред и аз да се похваля...днес сутринта пристигна това: На първа проба звучи чудесно, тепърва ще си го малтретирам Цитирай
vhcs Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 Ачо, честита тротинетка .. ехехех ... тая вечер и аз съм прекалено усмихнат ... отдавна си знам че ми трябва компресор и днес в рубриката за продажби изкочи един G-Major ииииии го отнесох. Та съм супер happy - чисто нов, запечатан, и с лека отстъпка от цената... кво му трябва повече на човек ... та го отнесох с кеф. Да, това е вторият ми ама другият не излиза от send/return-а на китарният амп и днес облажих душата наново сега ще се огледам за MIDI педалиера да мога и да цъкам ... Остана ми само един рак-тунер и wireless, но всяко нещо с времето си Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 ^ Кротнете се бе хора ! аман от вас Айде честито на всичките с новите придобивки Цитирай
Babyface Bob Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 Леле Burton, ще те черпя бира, ако ме поканиш на гости пу, пу... Цитирай
Recommended Posts