stalowa_wola Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Айде честито да ти е . Ако може да обясниш как точно се завърта тази "топка" Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Ами това нещо се движи от центробежните сили, които се създават чрез два ротатора вътре Вече определено считам, че е било прекрасна инвестиция Поздрави, Виктор Цитирай
MDFk Отговорено Юли 23, 2006 Отговорено Юли 23, 2006 Клавиатурка, с която пиша сега това мнение... :green: А4tech - тъничка такава, доста фецка - семпла, удобна, тиха...Има си и контроли за медиа програма - т.е. без да съм в уинамп мога да си увеличаявам/намалявам волумето, муте, пауза, некст и привиъс...Още изнесени входове за микрофона и слушалките...Просто трепач! :inlove: Има още няколко неща които трябва да се направят, но съм сигурен как стават...и за това. И още нещо, но далеч не и по важност - глинена свирка, която даже не знам как се казва, но вади звук, който ми наподобява кавал...Вече мога да свиря "Тръгнал кос" на нея! Цитирай
cone Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 А аз моя в момента го ремонтирам, щото е много зле. Ще му купя адаптери за 20 лв. колкото да има, щото пък пари нема. Ама събирам за нов и дано да успея скоро да си купя. Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 MDFk, свирката мисля, че се казва укарина, ако е с крушовидна форма Много приятно звучи! Честито! Цитирай
kukuman Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 аз имам укарина и е мноог зарибяващо с кеф да свириш само кажиза колко я взе Цитирай
MDFk Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 Формата на свирката е точно като круша, но е плоска - по-скоро..като полу-круша, в смисъл - като разрязана през средата. Свиря си с кеф и още как! Само се чудя дали като при тромпета(на който имам малко практика) трябва да си стискам устните за да стигна до по-горните тонове, защото не мога да изсвиря цяла октава. Но е зарибявка. Има много отпускащ тон...просто култ. Благодаря Ви! пс. и още нещо - не е ли окарина, или това беше друг инструмент? Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 Ами окарина е де Аз май тов написах Много яко звучи!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 Окарина се пише, господа. Мисля, че можеш да я вкараш в "Stairway to heaven" Цитирай
hellfire Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 хехехе и аз си вземах окаринка още преди 2 години ... ама единственото нещо което можах да изкрам беше темата на "Полицая от Бевърли хилс" Цитирай
rudibass Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 (Редактирано) от днеска съм горд собственик на ето тия не6та пояснявам за преампа специално е преработен за бас... исказвам на дълбоки благодарности на НИКИФЕНА, който даде много здраво рамо за тези придобивки.....заслужава пове4е бира отколкото може да носи със ръце уста и корем едновременно ПС. Карузо има едни маратонки от мене Редактирано Юли 31, 2006 от rudibass Цитирай
Geo Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Честито!!! Да си ги ползваш със здраве и да ти носят късмет :hello: Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 А честито,Жоре,със здраве да си ги ползваш! Цитирай
Recommended Posts