Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 1.7k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Ами това нещо се движи от центробежните сили, които се създават чрез два ротатора вътре :) Вече определено считам, че е било прекрасна инвестиция :P

Поздрави,

Виктор

Отговорено

Клавиатурка, с която пиша сега това мнение... :green:

А4tech - тъничка такава, доста фецка - семпла, удобна, тиха...Има си и контроли за медиа програма - т.е. без да съм в уинамп мога да си увеличаявам/намалявам волумето, муте, пауза, некст и привиъс...Още изнесени входове за микрофона и слушалките...Просто трепач! :) :inlove:

Има още няколко неща които трябва да се направят, но съм сигурен как стават...и за това.

И още нещо, но далеч не и по важност - глинена свирка, която даже не знам как се казва, но вади звук, който ми наподобява кавал...Вече мога да свиря "Тръгнал кос" на нея! :unsure::D

Отговорено

А аз моя в момента го ремонтирам, щото е много зле. Ще му купя адаптери за 20 лв. колкото да има, щото пък пари нема. Ама събирам за нов и дано да успея скоро да си купя.

Отговорено

Формата на свирката е точно като круша, но е плоска - по-скоро..като полу-круша:P, в смисъл - като разрязана през средата.

Свиря си с кеф и още как! Само се чудя дали като при тромпета(на който имам малко практика) трябва да си стискам устните за да стигна до по-горните тонове, защото не мога да изсвиря цяла октава. Но е зарибявка. Има много отпускащ тон...просто култ.

Благодаря Ви! :P

пс. и още нещо - не е ли окарина, или това беше друг инструмент? B)

Отговорено

хехехе

и аз си вземах окаринка още преди 2 години ... ама единственото нещо което можах да изкрам беше темата на "Полицая от Бевърли хилс" :):D;)

Отговорено (Редактирано)

от днеска съм горд собственик на ето тия не6та

warwick.jpg

thsansamp23.jpg

пояснявам за преампа специално е преработен за бас...

исказвам на дълбоки благодарности на НИКИФЕНА, който даде много здраво рамо за тези придобивки.....заслужава пове4е бира отколкото може да носи със ръце уста и корем едновременно ;)

ПС. Карузо има едни маратонки от мене

Редактирано от rudibass