Jump to content
Българският форум за музиканти

stalowa_wola

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stalowa_wola

  1. Здравей, да, продава се китарата. Аз съм от София.

  2. Поздравления! Много добре се е получило! Дари ни с криле ! Непременно продължавай напред, въпреки трудностите! Много ми е приятно, като виждам какви таланти има в БГ.
  3. stalowa_wola

    3 пръста

    Просто свири повече, и експериментирай. Сам ще разбереш коя техника е подходяща за теб. За всеки е различно, не може точно да се каже "такава и такава е постановката". Бързината също идва с времето.
  4. stalowa_wola

    Помощ

    Прочети това. Като го прочетеш, искай още .
  5. stalowa_wola

    Въпросче

    Визията действително е добра. Това което ме озадачава е, че както и на много други басове, няма да могат да се ползват прагчетата нагоре от 21-во (освен ако не си изкривиш ръката, или пък не свириш double-hands). За пресижън адаптера вече казаха. Потърси семпли, може да намериш нещо все пак.
  6. Аз съм с AKG K55 и съм много доволен. Струваха 54 лева. Звукът им поне според мен е доста равномерен и приятен. Затворена акустика. Дори е по-добре със такива слушалки, защото не се чува попляскването на струните (мое мнение). Силно ви ги препоръчвам, освен ако не искате да дадете повече пари за студийните модели. Имам и Philips HP200, и действително басът им е доста силен (някой каза надут) - но за 20 лева какво искате .
  7. офф:/ Може ли да ми кажете какъв е този модел Т15, защото аз в сайта на Уошбърн не открих такъв .Мерси предварително.
  8. Ами аз съм ги гледал тези двата концерта, но не бях забелязал, че го освиркват. Но съм гледал и други концерти, на които публиката много се кефеше, и особено когато свиреше сам (без Джо Сатриани) - . И тя публиката свиркаше, ама в положителен смисъл .
  9. Идеята е добра, но се чудя дали няма тази втулка да влияе по някакъв начин на звука и дали няма да се разстройва по-лесно? Аз съм имал същия проблем и решението ми беше да си сменя струната, защото не искам да си пиля по китарата.
  10. stalowa_wola

    Фукня

    Айде честито да ти е . Ако може да обясниш как точно се завърта тази "топка"
  11. Известен басист е Будата. Ама много съм се чудил как може на такова разстояние между струните на 6 струнния бас така да си пляска .
  12. А този препподава ли и ел. китара?Има ли телефон за връзка? Преподава и ел. китара Даже имаха и други инструменти.
  13. //офф Извинявайте за офф-а, но може ли някой да качи семпъл на Дисторшън на някой процесор ? Интересно ми е какъв е звукът и дали може да се направи "брутален" дисторшън с процесор? (под брутален имам предвид много тежък - например като в някои от парчетата на Lacrimosa в албума Stille . Извинявайте за офф-а.
  14. Е добре де, а на Лайн6 () къде в БГ ги продават ?
  15. Дааа, то в този сайт даже си имало и ценова листа, а аз къде съм гледал . Ако ги имах парите и аз бих си взел BP200 .
  16. Аз ако имах достатъчно парички бих си поръчал един фретлесец с три октави (!) може би петструнен (да си дрънкам) и примерно едно кубенце може фендерско , ама да се чуват достатъчно добре най-ниските тонове.
  17. stalowa_wola

    FL Studio

    Не знам дали за това питаш, но като кликнеш върху името на канала (примерно "Kick") с десен бутон, избираш Piano Roll. В прозореца, който излиза, можеш да си променяш дължината на семпъла (ако разбира се е достатъчно дълъг, за да има нужда от промяна), както и височината (ако ти трябва ). А другото, което се сещам е, да си наредиш в плейлиста дължината на шаблончетата, че да ти почват, когато искаш.
  18. stalowa_wola

    Behringer Bx600

    A колко пари струва в България? Че те цените нещо се разминават .
  19. Ти кой лютиер би ми препоръчал?
  20. Мда май така ще стане Само си търся пластмасата.
  21. Счупих си малкото магаренце на баса . То е пластмасово. Някой знае ли дали се продават такива някъде ? Басът е със стандартен фендерски гриф .
  22. Забравих да питам - с какво си почистваш грифа - щото май не е много добре да е със спирт и памук, т.е. реших да пробвам това с кокосовото масло, ама се сетих че не съм си почистил грифа , и се чудих. Мерси.
  23. И аз съм предимно с пръсти . Харесва ми и с перо, ама не съм много свирил. Но за разни бързи мелодии си е много добре. Например стила на Thin Lizzy си е екстра - човекът как свири с перо . /малко офф: нещо не мога да изкарам хубав слап звук - това зарад адаптерите ли е - гледах едно видео и там човека каза - не се притеснявайте да удряте силно по струните за хубав звук. И аз естествено добре се зверих ама нещо не става :think:
  24. Това масло, за което говориш става ли за такива грифове, които не са лакирани, а фабрично са само с някаква смазка (не знам на бг как се казва). Тоест то само за излъскване на лака ли е? Защото при мен се цапа грифа и не ми е приятно.
  25. Здравейте! Грифа на китара ми не е лакиран или поне така си мисля . Виждам, че като се свири и се цапа. Та се чудех дали няма някакво решение на този проблем. То май като гледам новите инструменти повечето са с такова покритие, т.е дървото си остава почти голо :think:. На цигулките и класическите инструменти май има нещо такова за покритие и не им се цапат. Как мислите? :violin: Edit: Поздрави за 3-ти март! Успехи желая!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.