Mephistofel Отговорено Януари 4, 2009 Отговорено Януари 4, 2009 ^ Алекс, честито! И да внимаваш какво ще си говорите с бакшишите по "станцията"... Цитирай
vhcs Отговорено Януари 14, 2009 Отговорено Януари 14, 2009 Аз пък си имам пчеличка от вчера ... ехехе ... скоро и ревю ще драсна за нея защото е дело на наши суфорумци, бакча идеално и е тънкана Цитирай
Oda Nobunaga Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 Чисто новичко Fender Rumble 115/100 W вече и с бойно кръщене Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 Аз доста по-скромно, но все пак... боцнах една Yamaha RBX-370: Цитирай
Babyface Bob Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 И аз доста скромничко боцнах една Yamaha RBX 250 : ^ Тази снимка си позволявам да публиклувам за да изразя настроението си към : - коректността на продавача-полуадаш - Baby Thomas - басът дойде за 24 часа от Русе до София, опакован прилежно и от Бейби и от куриера ; басът е гледан толкова добре, че детайлите му изглеждат чисто нови, докато финишът говори за история с китара Така един олдтаймър дойде в ръцете на сбъркал времето си Е, не е хипи ван, но..ще си го карам с удоволствие! Къде викате е темата с рейтингите на продавачите... Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 И аз от името на мой приятел, който не е регистриран в форума да боцна този БАС...фукнята е споделена, тъй като ще го ползвам и аз...може би BC Rich Virgo Цитирай
DYLGIQ Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Здравейте, братя басяги! Ей ми я първата петструнка: http://media.snimka.bg/1952/010158677-big.jpg Скромно, но като за китарист - толкоз! След като я сетъпнах, се оказа доста приятен инструмент, въпреки неприязънта ми към тази марка. Дори си мисля, че заслужава да я снабдя с расови адаптери, че има да яде много бой в дроп Си! Цитирай
kmfb Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 ^ честито, на прав път си 'начи Ама как така петструнката в дроп Си Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Дълъг, попитай Краси(темерут) дали си струва зора и инвестицията. Той направи подобен мод на моя стар бас Стагг и мисля, че само той може да ти даде съвет в това отношение. Честито и скоро да те видим с нещо по-зло. Това го казвам от личен опит като бивш китарис, който мина на китара с корабни въжета от 5 струнен тип Цитирай
DYLGIQ Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 (Редактирано) ^ честито, на прав път си 'начи Ама как така петструнката в дроп Си Глупости съм писал - имах предвид, че събарям 5та в Ла. Дроп Ла нещо мноо пернато ми звучи и за това съм писал Си, сигурно. Викторе, не смятам да инвестирам много в това дръвце - адаптерът от стария ми 4 струнен бас (Орфей, хаха) ще свърши работа. Не му знам марката на пикапа, но е по хубав от тия на Стага, мисля да го плесна на нека, още повече че е със същите размери. Редактирано Януари 23, 2009 от DYLGIQ Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 Ами ако се окаже, че Орфейската електроника е по-добра от тази на Стагг, пиши ми едно ЛС, за да знам Това ще е голямо забавление, а и семпли ще е добре да пуснеш във форума! Хихихи, Стагг, ако знаеха, че почти всяка китара им бива модната... Цитирай
DYLGIQ Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 Не е орфейски адаптера, той и Орфея е моднат Цитирай
Steff Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 Айде дойде време и аз пак да се похваля с те тия придобивки. Днес ги платих, тия дни си ги взимам и подавам документи да ме приемат за разрушаване на стари сгради.... Цитирай
Recommended Posts