Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Отговори 1.7k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

И аз доста скромничко боцнах една Yamaha RBX 250 :

o633681358199687500.jpg

o633681358424687500.jpg

^ Тази снимка си позволявам да публиклувам :) за да изразя настроението си към :

- коректността на продавача-полуадаш - Baby Thomas - басът дойде за 24 часа от Русе до София, опакован прилежно и от Бейби и от куриера ; басът е гледан толкова добре, че детайлите му изглеждат чисто нови, докато финишът говори за история с китара :mellow::mellow:

Така един олдтаймър дойде в ръцете на сбъркал времето си :) Е, не е хипи ван, но..ще си го карам с удоволствие!

Къде викате е темата с рейтингите на продавачите... :):thumbs_up:

Отговорено

И аз от името на мой приятел, който не е регистриран в форума да боцна този БАС...фукнята е споделена, тъй като ще го ползвам и аз...може би :icon_shithappens:

BC Rich Virgo :)

1470507876.JPG

1290972307.JPG

Отговорено

Здравейте, братя басяги! Ей ми я първата петструнка:

http://media.snimka.bg/1952/010158677-big.jpg

Скромно, но като за китарист - толкоз! След като я сетъпнах, се оказа доста приятен инструмент, въпреки неприязънта ми към тази марка. Дори си мисля, че заслужава да я снабдя с расови адаптери, че има да яде много бой в дроп Си!

Отговорено

Дълъг, попитай Краси(темерут) дали си струва зора и инвестицията. Той направи подобен мод на моя стар бас Стагг и мисля, че само той може да ти даде съвет в това отношение. Честито и скоро да те видим с нещо по-зло. Това го казвам от личен опит като бивш китарис, който мина на китара с корабни въжета от 5 струнен тип :band1:

Отговорено (Редактирано)
^ честито, на прав път си 'начи :)

Ама как така петструнката в дроп Си :tomato:

Глупости съм писал - имах предвид, че събарям 5та в Ла. Дроп Ла нещо мноо пернато ми звучи и за това съм писал Си, сигурно. :band1:

Викторе, не смятам да инвестирам много в това дръвце - адаптерът от стария ми 4 струнен бас (Орфей, хаха) ще свърши работа. Не му знам марката на пикапа, но е по хубав от тия на Стага, мисля да го плесна на нека, още повече че е със същите размери. :)

Редактирано от DYLGIQ
Отговорено

Ами ако се окаже, че Орфейската електроника е по-добра от тази на Стагг, пиши ми едно ЛС, за да знам :punk_guitar: Това ще е голямо забавление, а и семпли ще е добре да пуснеш във форума! Хихихи, Стагг, ако знаеха, че почти всяка китара им бива модната... :icon_shithappens:

Отговорено

Айде дойде време и аз пак да се похваля с те тия придобивки. Днес ги платих, тия дни си ги взимам и подавам документи да ме приемат за разрушаване на стари сгради....

o633685359384255000.JPG