MiroLambov Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 И 2-те са страхотни. Тъй като имам слабост към ЕС моделите, би ли бил така добър да пуснеш някакви семпли ако имаш възможност? Цитирай
docc Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 (Редактирано) '71 ES335 ... това е ES 345 !!! Честито! Редактирано Март 4, 2010 от docc Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 (Редактирано) Като заговорихме за ES модели...искам да питам. Има ли някой с преки впечатления от ES-175 или ЕS-137? Ясно е че китарите са неветоятни, но друго си е някой "да разкаже" за това.... Редактирано Март 4, 2010 от CursedSoul Цитирай
aam Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 Здравей, да 345 е, аз по навик казвам 335 за да не обяснявам минималните разлики. Поздрав! Пробвал съм ES137 (класик, без баритон), има по дебел и сочен звук от другите тънки ЕС модели. При по висок гейн ми се видя по плътен, по посока ЛП. Според мен нещо като ЕС3хх с дебели и космати топки. Определено е рок-китара. Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 29, 2010 Отговорено Август 29, 2010 Никога не съм виждал този модел...но пък изглежда невероятно, а съм и сигурен че звучи така... Честито, братле! Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Септември 21, 2010 Отговорено Септември 21, 2010 Ем аз съм с '57 Goldtop Reissue Ама му махнах пикгарда ,че на този финиш хич не отива кремаво... понастоящем имам да му сменям control knob-овете ,че една се счупи/буквално наполовина/ и я залепих с капчица и сега уж е здрава Съжалявам,че нямам снимки,в момента съм в България само с Джаксъна, обещавам да кача снимка в последствие Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 21, 2010 Отговорено Септември 21, 2010 Сестра ми си мълчи, затова от нейно име - Gibson Flying V Black.Един от символите на хард рока.... не случайно Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Септември 21, 2010 Отговорено Септември 21, 2010 Сестра ми си мълчи, затова от нейно име - Gibson Flying V Black.Един от символите на хард рока.... не случайно Мернах я на снимка вчера. Пък и 500Т-то в бриджа радва много От любопитство мисля да сменя бридж адаптера на Epiphone Explorer-a ми, да видя наистина ли е толкова "high output" Цитирай
kirk-hammett Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 И аз се включвам Скромно с едно Studio Wine Red Цитирай
gueorgues Отговорено Декември 10, 2010 Автор Отговорено Декември 10, 2010 Бях решил, че темата е умряла, ама не. Хайде и аз да си добавя актуални снимки на моето момиче: Цитирай
Yves Отговорено Януари 3, 2012 Отговорено Януари 3, 2012 За да не отварям нова тема ще си позволя да питам тук относно 1-2 неясни ми неща около Студио сериите. Какво ще рече faded? Прочитам лоши неща за тях, това някаква характеристика на китарата ли е или просто определена серия? Каква е разликата между carved mahogany body и chambered mahogany body? Всъщност второто ми е ясно какво значи /с камери/, но това значи ли, че carved не е с камери? На едно Студио пише, че е с мейпъл топ...това е грешка, нали? В смисъл няма Студио с топ? Мерси предварително Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 3, 2012 Отговорено Януари 3, 2012 (Редактирано) Gibson Custom Shop (Black Beauty) Gibson Explorer Worn Редактирано Януари 3, 2012 от visiondann Цитирай
Recommended Posts