gueorgues Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 И така - както написах в темата за Гибсъните, където поспорихме за известно количество време с колегите (ето и доказателство, че в спора се ражда истината) пускам тази тема и дано се получи. Призовавам всички добронамерени и ентусиазирани собственици на Гибсън да се присъединят за да установим колко човека сме все пак горе-долу. Моля, пишете всички ваши идеи за това какви правила е редно да има един такъв клуб (според мен е редно, когато се събере една група хора да има правила за функционирането на тази група - иначе в повечето случаи се разпада.) Ами да действаме. .... Цитирай
Kalmar Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 На първо място смятам, че всеки трябва да се включи със снимка на собствеността си. Цитирай
dandilov Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 А собственици на Gibson-копия ще приемете ли в клуба? А съм сериозен почитател на Gibson, но поради обясними финансови причини притежавам копие. Също е от махагон, "сет-ин нек", кленов топ и ще ми е интересно да го "сдавим" с оригинали. Снимката е на аватара ми. Цитирай
MiroLambov Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 (Редактирано) Вътре съм! Ето я моята красавица: Редактирано Септември 7, 2009 от CursedSoul 1 Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 'Айде и аз да се запиша... Цитирай
aldebaran Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Айде и аз да съм в кюпа... 1 Цитирай
Nordon Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Нямам Гибсън (само Винтидж копие на SG), но бих желал да се докосна до един ES-335. Надявам се да има такава опция в клуба. Цитирай
docc Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 (Редактирано) - Standard '03 upgrades: 'Gotoh' locking klusons; Speed knobs - Custom '87 upgrades: 'Grover' Locking Tuners; 'TonePros' T-O-M w.'Graph Tech' saddles; 'Suhr - Aldridge' n&b pickups; 500K pots; Push-pull coil split; Push-pull phase shift Като направя снимки - ще има и още! Редактирано Септември 7, 2009 от docc 1 Цитирай
MiroLambov Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 docc къстъма ти е ужасно красив! Щом изглежда толкова добре, представям си звукът какъв ще е. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Ето и тези които минаха през мен по хронологичен ред (една, Standard Faded нещо ми се губи, но не ми се ровеше по стари снимки) Студио без модификации Studio Plus Limited ( PAF вместо 490 и 498) Standard без модификации настоящият ми Стандарт, кл'човете са сменени със Grover Locking Roto-grip Сори, че снимките са в контекст, нямам други под ръка 1 Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 (Редактирано) ok де! Тези които минаха през мен. Редактирано Септември 7, 2009 от EAmechaniX 1 Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 SGто е много яко , мания, защо го продаде, ако не е тайна? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 (Редактирано) Наиграх се с китари - оставих си най добрата. The Guitar дет' се вика... Редактирано Септември 7, 2009 от EAmechaniX Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 И аз така , нямам възможност ( а и място ) да държа всички и затова си оставих най добрата Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Така е! 15 китари, 3 лампови ампа, 2 колони, още 2 кубета и един чувал с педали, искат бая място. Цитирай
Recommended Posts