BassTraffic Отговорено Октомври 17, 2014 Автор Share Отговорено Октомври 17, 2014 Благодаря, адаш, благодаря, Тони! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wanted Отговорено Ноември 17, 2014 Share Отговорено Ноември 17, 2014 Честит Ден ден на патерици и мнооого успехи у Иноземско ! Стискаме палци ! Пък Фалбите ще ги чакаме под формата на Видело и фото и много ползотворни контакти и щепсели !!!! Поздрави Б. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikfishman Отговорено Ноември 25, 2014 Share Отговорено Ноември 25, 2014 Коце , имало е наскоро хубаво изложение в Берлин . Ако не е проблем , качи малко снимки , напиши впечатления . Да оплакнем и ние очите дет се казва . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Ноември 26, 2014 Автор Share Отговорено Ноември 26, 2014 Здравейте! Напоследък времето ми е много дефицитно и не остава време за нищо (оправдания). Ще се опитам съвсем накратко и на парче да споделя своята гледна точка за събитието The Holy Grail Guitar Show, което се проведе в Берлин преди 10 дни. Ще започна отначало... Това изложение се осъществаява за първи път в Европа, организирано от Европейската Асоциация на Китарните Производители (European Guitarbuilder association), организация, в която България е представена от "Лютиерският център" в лицето на г-н Войков и моя милост KD. На кратко идеята на изложението е да се съберат на едно място всичко онези лютиери, които изработват уникални и ръчни музикални инструменти на едно място и покажат на света (Европа), какво наистина представлява такъв инструмент. Възможността инструментът да бъде представен от неговият майстор беше едно от условията, които EGB имат при кандидатстване за изложението. Има много смисъл в това и само хората, които са имали възможност на такъв контакт могат да оценят, какво наистина е вложено в инструмента при неговата направа.В момента, в който ме одобриха за изложението всех решение да направя онова, което винаги съм искал - модели китари, които да покриват всичките ми изсквания като консрукция и тип. Затова изработих 7 инструмента 5 китари и 2 баса, които ще покажа тук малко по малко. Най-специалната за мен китара се казва "SIlvia", като на нея отделихме 2 страници от нашия каталог и която заслужено събра най-много овации на изложението. Публикувам демо-клипът, който записахме с Иван Манолов във студио Perfecrecords.п.п. Сайтът ми е в процес на сериозна промяна. Препрограмира се платформата с идеята да стане динамичен и това ще отнеме около още месец, което ще бъде причина да не се видят новите модели китари и като цяло няма да има никакво информационо обновяване докато не приключи процеса. Извинявам се, за което!п.п2. Още са разбъркани снимките от изложението, ще ми трябва малко време да ги подредя и публикувам тук.http://youtu.be/bBxtMxD55N8 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Ноември 26, 2014 Share Отговорено Ноември 26, 2014 Страхотно изглежда,Коце не се и съмнявам че така и се свири с нея. С нетърпение чакам да покажеш и другите инструменти! От какво дърво е тялото на тази? Дай някакви спецификации. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Ноември 26, 2014 Автор Share Отговорено Ноември 26, 2014 Дано не се омешат много темите и снимките, но ще започна с тази китара със "Silvia". После ще покажа снимки от самото изложение и след това ще пусна снимки на останалите модели китари и басове. Снимките ще са от каталога, в който има грешки в изписването на някои термините, но това са бели кахъри (поне за мен). При следващият тираж ще имаме достатъчно време да направим внимателна редакция на информацията подавана за печат. Както и да е, ето снимки на "Silvia" от каталога: 15 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Ноември 26, 2014 Share Отговорено Ноември 26, 2014 Иха китарата изглежда направо супер. Много стилно без нищо излишно - "теле" идея, но различно. Цялата ли си я минавал с тунгово или само ясена. Интеренно ми е върви ли тунгово и на явора. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Ноември 27, 2014 Автор Share Отговорено Ноември 27, 2014 (Редактирано) Благодаря! Радвам се, че китарата ти харесва !Цялата китара е обработена с Тунгово масло. Грифът е дълбоко импрегниран и отне малко повече време миризмата на Тунг-а да избледнее. Усещането при пипане е, че се пипа дървото и е сигурно защитена дървесината от влага. Редактирано Ноември 27, 2014 от BassTraffic 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Ноември 27, 2014 Share Отговорено Ноември 27, 2014 Поздравявам те за уникалния начин да съчетаеш класическата ретро форма на телекастъра с усещане за модерна визия ....изглежда просто страхотно ( а сигурно и така звучи...) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Ноември 27, 2014 Share Отговорено Ноември 27, 2014 Имах късмета да я пипна в процеса на изграждане и искам да ви уверя че на живо е още по-секссссссиииииии 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Ноември 27, 2014 Share Отговорено Ноември 27, 2014 Поздравления за прекрасния инструмент! Прилага ли се някаква специфична техника за изпъкване на шарките на дървото? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 27, 2014 Share Отговорено Ноември 27, 2014 Имах късмета да я пипна в процеса на изграждане и искам да ви уверя че на живо е още по-секссссссиииииии и аз искам ....ама няма 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Ноември 27, 2014 Автор Share Отговорено Ноември 27, 2014 Поздравления за прекрасния инструмент! Прилага ли се някаква специфична техника за изпъкване на шарките на дървото? Да, за да са подчертае текстурата и да се създаде контраст се обработва дървото първо механично и после се ползва съответният оцветител (байц). Може цвета да е друг, чеврен, зелен, всякакъв. Аз избрах черно, защото ми допада концептуално повече. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Ноември 30, 2014 Автор Share Отговорено Ноември 30, 2014 Здравейте, Малко се позабавих с материалите около изложението, но сега ще наваксам. Най-много и разнообразни снимки от самото събитие има във Фейсбук страницата ми KDbasses, а сега ще публикувам снимки от нашия щанд: 14 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
panhead Отговорено Ноември 30, 2014 Share Отговорено Ноември 30, 2014 Успехи, Коце в твоите начинания! Страхотно е да се види българска продукция на подобен форум! Respect!!! 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts