Георги Тотев Отговорено Май 13, 2011 Отговорено Май 13, 2011 Коци лъжицата да я направиш по стандарт за лютеницата! Само да си мръднал и милиметър и отиваш да садиш картофи Обичам те! Герги 1 Цитирай
Telerig Отговорено Май 13, 2011 Отговорено Май 13, 2011 Вий се бъзикайте с тоя алембик ли е малембик ли е...ама който не си е мазал филия с току-що сварена селска лютеница докато още се изпарява така - само той не знае ква е благодат ... Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 13, 2011 Отговорено Май 13, 2011 Баце,за съжаление хората,които правят истинска лютеница вече са отатък ,или на близък път за там,а ние че си мааме химиите рекламирани от проститутки с надпис "лютеница домашна".. Аре да допълня,че бая хора не ми разбират какво спамя - ценете занаятчиите в това число и българските лютиери,китайските стоки не се мерят с ръчна изработка.. 1 Цитирай
BassTraffic Отговорено Май 14, 2011 Автор Отговорено Май 14, 2011 Mephistofel, Baby Thomas, Георги Тотев: Калпазани, Хоботянковци, гамЕни! Ше ви ритам дупарките с: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/221915_211828472171815_188742757813720_699235_739589_n.jpg Telerig,Hillbilly: Абсолютно подкрепям написаното от вас! Нито една "купешка" лютеница (колкото и да е домашна по етикет,)не може да се сравни с правената от баба! Нека подкрепим Домашната лютеница, та дори да се наложи да се вари и бърка с Алембици! ............... Иначе Алембика е една крачка напред, след залепването на основната подлепка. След като се оформи страничният борд на подлепката се залепват две контри. Тези подлепки са много важна част от технологията на слепване, защото гарантират качество на слепката и фиксират двете лепени повърхности. Малко е трудно за обяснение, но надявам се поне чрез снимковият материал да стане ясно, какво точно имам предвид. Туй то... за днес! Костадин 2 Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 14, 2011 Отговорено Май 14, 2011 (Редактирано) Ей, ти сън не спа, за да станеш рано-рано сабахлян и да нариташ задници! Инак за подлепките та разбраФ. Редактирано Май 14, 2011 от EAmechaniX Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Май 14, 2011 Отговорено Май 14, 2011 Тъй, ясна е тя! И тука накрая от дърво за разпалки ще се оформи няк'во джиджи. А отгоре ново фурнирче ли ще се лепне или подранявам с въпросчето? П.П.: И кво стана с Габрово?... Поздрави: Дядо Скръц Цитирай
Svanio Отговорено Май 14, 2011 Отговорено Май 14, 2011 (Редактирано) Как не ви е Срам да спамите темата с такива глупости.... Да ви напукам капиите ... Само остава и зарзавата да стане До автора: Гуру направи един бас от дрян с лютеница финиш и гриф тип сурачвка, ще те плющят с него, но сигурно и това няма да стигне; знам, че го желаеш ПП Всичко лично Редактирано Май 14, 2011 от buy&sell Цитирай
Telerig Отговорено Май 15, 2011 Отговорено Май 15, 2011 Вижте кво пичове - лексикално, фонетично и граматичестки погледнато - думите "лютиер" и "лютеница" имат общ корен, смислово обаче нямат много общо освен....може пък лютиера да прави и яка лютеница знае ли се ... п.п. Адаш това не е спам - просто си чешем езиците докато чакаме снимков материал да минава времето. Цитирай
BassTraffic Отговорено Май 17, 2011 Автор Отговорено Май 17, 2011 EAmechaniX: Балчо, тъй е, мале! Ритането много важен момент от възпитанието, и ефекта е още по-възпитателен, когато това става раnо сабахлян. Анадъммо? Mefistofel82: Ще има, ще има! И Габрово ще има и фурнир ще има. Вие му мислeте, защото си разтягам стомаха и каля черният дроб. buy&sell: БраД! Недей да издаваш инфо за бъдещите ми проекти, че плющенето може да те настигне! . Telerig: Адаш, пак си прав, батка! Омръзна ми да се съгласявам с теб! Затова предлагам да не чакаме Събота, a да разпънем софрата още от днес и да мислим и умуваме, как да направим лютеницата доходоносен бизнес. Аз за сега мога само да участвам с идеq за уникално-универсална бъркалка (снимките по-долу), която разбърква 14 вида лютеница и придава Кленово-Яворов-Орехов привкус на лютеничката. Ето така изглежда "изобретението": "Бъркалката" с изрязана форма: Същата с изравнена и оформена лицева част: Изглед отстрани: п.п. Да се похваля - завърших новият модел бас KD - "Phen" 3 Цитирай
Nikifena Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 Коце, сори, но честно да ти кажа, направо си развалил хубавия пънкарски бас с 2 струни. Така счупен си беше по-як. Нали не смяташ да дупчиш главата за още ключове ? Интересен нов бас. От къде ли му идва името? Цитирай
Svanio Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 (Редактирано) Вижте кво пичове - лексикално, фонетично и граматичестки погледнато - думите "лютиер" и "лютеница" имат общ корен... Нали може да ти ползвам това "изказване" за бисер? Гуру, честито за новия бас, да ползвам темата - защо не слагаш 2 батерии? Визията му е убиец, честно казано на мен този бас като визия от твоите най-много ми харесва, пак ми напълни чушките с тези нобове. "buy&sell: БраД! Недей да издаваш инфо за бъдещите ми проекти, че плющенето може да те настигне! ." - ма нали съм оторизиран представител, бе Редактирано Май 17, 2011 от buy&sell Цитирай
synchu Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 НовияТ бас на Теофил е просто страхотен!!! Коце, отдавна се каня да питам - могат ли да се чуят някъде звуци? Въобще и от някой от другите модели? Относно тези некои дребни нормално съпътстващи лютиерските занимания дейности: Аз предлагам да направим предложение три в едно - пакетирани - лютеница, дългосвирещо кебапче с комплект за полево затопляне и мастика с комплект за полево изстудяване, лятна промоция за 3.99 лв., допълнително календарче на предпочитан изпълнител (Лепа Брена, Миро, Металика, Горгорот, Дет, Еминем - за всекиго по нещо .... ) и талон за два процента отстъпка за разговори с телефон 112? Цитирай
swe Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 ^ Оп, кой спомена мастика...? Новия басссс ееее.... Цитирай
Nikifena Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 ^^ Адаш, ти май си нещо на вълна Камен Донев ми се струва. С Басо не'а да бРъкате Ютеница, че ше ми мухлясат платкитИ! Цитирай
synchu Отговорено Май 18, 2011 Отговорено Май 18, 2011 съвсем излязохме ама Камен не съм го чувал, а Донев не го познавам, съвсем честно казано Платките кат са овлажнят стават бяло жълтеникави, защото се образува сол плюс други (вероятно полезни) химически съединения - сигурно разновидност на Е-тата в етикетите на повечето лютеници - така че направо ще спестим и оборотни средства за Е-та, като бъркаме с баса- абе идеята започва да придобива все повече икономически смисъл. Цитирай
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.