MiroLambov Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 Много добра е станала? Адаптерите какви по-точно са, че изглеждат доста интересни. М/удругото поправяш ли акустични инструменти? Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 14, 2009 Автор Отговорено Септември 14, 2009 (Редактирано) ^Благодаря! Адаптерите са P-Rails SHPR-1 Seymour Duncan. Надписа мисля, че се чете от снимките, а Сергей е човека, който може да опише по-подробно как усеща звука и комбинацията от бленди. Лично на мен много ми допадна дълбокият и плътен блусарски тон на P90-тарската бленда. ...а за кухарките - на ЛС. К. Димитров Редактирано Септември 14, 2009 от BassTraffic Цитирай
SergoX Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 Благодаря на К.Д. от сърце за чудесно възроден инструмент! Благодаря на всички,които ни съдействаха,дори просто с добри думи! На Краси(Желязко-Станчо-Борко и.т.н.) отделно "мерси" - страхотен сетъп ми направи на "Шапчицата"! Относно адптерите: хора - няма такъв друг адаптер! Много як и мултифункционален.В момента този инструмент събира в себе си и Гибсон ,и Страт и Теленце,плюс чисти Р90.Комбинации са МНОООООГО! В YouTube напишете "Seymor Duncan P-Rails " и чуйте за къкво става въпрос.Нова технология - убийствен тон !!! Здраве на всички ! А също,както каза моя любимия книжен герой Редрик Шухарт: "HAPPYNESS FOR EVERYONE FOR FREE ! " Цитирай
Heavy Metal Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Честито и от мен!Китарката е станала странотно а и с тоя надпис трепа рибите.Пожелавам ти много жица и трошене на мивки с нея.Както винаги адаша е перфектен.Поздрави! Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 @SergoX Честито за подновената китара супер е, предвид на какво приличаше преди. Мисля, че боята можеше да е малко по добре, но като цяло наистина е станала чудесно предвид тежката задача и малкото време Само искам да спомена, че никоя китара не събира в себе си комбинацията между Страт, Теленце и Гибсън. Няма как да стане, предвид различните мензури, материали, конструкции и тн. По правилно вероятно би било да се каже, че ги наподобява от към адаптери Още веднъж , честито и да я докараш пак до старото положение, този път от свирене Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Хм..., чудя се, дали и аз да не взема един чифт SD от тези?! Мноу арни ми се чинат, като гледах видеото в you tube. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 (Редактирано) 1) Мисля, че боята можеше да е малко по добре...2) По правилно вероятно би било да се каже, че ги наподобява от към адаптери... 1) Kоле, сигурно имаш предвид да е по-алена ли? 2) Серго точно това е искал да каже, но като се има предвид, че той е украинец, малко по-трудно се изразява разбираемо. ПП На лаптопа ми, на работа и на монитора ми в къщи, има сериозна разлика в цветовете. Редактирано Септември 15, 2009 от EAmechaniX Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Не искам да изпадам в Офтопик Имах предвид по добра (на снимката не ме грабна), не по алена , иначе лаптопа ми си е наред и боята си е съвсем достатъчно алена. п.п. Надписа е върха Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Много арно е станала... стилно, с готин надпис . Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 15, 2009 Автор Отговорено Септември 15, 2009 Не искам да изпадам в Офтопик Имах предвид по добра (на снимката не ме грабна), не по алена , иначе лаптопа ми си е наред и боята си е съвсем достатъчно алена. Давай kolio_k! Не се стискай откъм критика или лоши впечатления! Няма кого да обидиш или засегнеш, пък и тъкмо малко дискусийка да спретнем на база конкретика, впечатления и вкусове . К. Димитров Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Много добре изглежда. Браво на КД! Сергинийо, довечера като ми носиш Меса-та в студиото, донеси и "шапчицата" да и накривя ламарините Може леко демонце да спретна като имам време днес или утре! Честито!! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 ^А така, на това му се вика приказка... ...за ''червената шапчица'' пп. Коле, дефинирай ''по-добра'' , ''по-добре'', че цял ден се пъна да измисля какво имаш предвид. Разбирай, че мнението ти по въпроса за Ч.Ш. е от значение. пп-2 Не мисля, че коментарите (добри или лоши) могат да бъдат класифицирани като точно в тази тема. Цитирай
SergoX Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Данчо,мерси ,брат,довечера ще я разтриеш! Касаемо цвета: един от моите ученици в Украина писа в съчинението си,че съветското знаме е червено,защото кръвта на съветските хора била червена !! Харесвам този цвят,въпреки,че се ориентирах по етикета на Кока-Кола. Относно Гибсон+Страт+Теле: и на китайски да се изразя,то логично,че когато говоря за тона на адаптерите, в никакъв случай не имам предвид мензура,радиуси и останалата геометрия ! Поредната ЕВАЛарка на К.Д. ! Пази зъбките,приятелю - много торти те очакват ! ! ! Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Китарата е просто страхотна!!!И цвета и надписа! Сега остана само да си изпрося, Серго да я демонстрира Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Коцето пак направи лудница със занемарен инструмент. Ееееех, деца, деца... Китарата и мен като боя не ме грабва, но това е въпрос на личен вкус. Тук се гледа концепцията на лого и цвят, а и все пак желанието на собственика е най-важното. Наздоровя и встретимся под столом! Цитирай
Recommended Posts