Yo The Real Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Търсих за подобно чудо, но - нямаше. Ако не се лъжа форума е на IPB 2.0 с HTTP модем, но това е без значение. Въпроса ми е защо няма FR и защо не сложите това толкова полезно чудо ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 Има, но май не навсякъде бачка. На тази тема не можеш да избера Бърз Отговор, но на другите си има. Цитирай
synchu Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Поради неизвестна на мен специално причина, "старите"/мигрирани подфоруми нямат тази функция. Новосъздадените след миграцията имат Софтуер, иди го разбери.... Цитирай
prayer4eto Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 ^ Всичко опира до базата данни. Най-вероятно старите подфоруми не са притежавали такава характеристика(някой флаг - 0;1), при което при прехвърлянето това поле не се попълва и остава по default - 0, т.е. - не е позволено. Може да е нарочно, а може и да не е помислено за това. Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 ^Колко обичам когато хората мислят еднакво с мен. За жалост това не се оправя ей така с едно махване на Repair пръчицата... Цитирай
Stoyansky Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Търсих за подобно чудо, но - нямаше. Ако не се лъжа форума е на IPB 2.0 с HTTP модем, но това е без значение. Въпроса ми е защо няма FR и защо не сложите това толкова полезно чудо ? К'во е тва http модем бе, пич? Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 За жалост това не се оправя ей така с едно махване на Repair пръчицата... А със колко махвания се оправя? Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Как обичате да изравяте стари теми Ами не е лесно, затова не го правим. Проблемът не е въпрос на счупване на базата данни, защото такова няма, а и това не е проблем, защото форумът работи на 1000% . Кофти, но това се води лайт кахър Цитирай
Recommended Posts