Steve_Vai Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 Култов саунд, направо кърти! Евала Цитирай
7thString Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 А я кажете някой правил ли е такава схема? сполучливо ли излиза и... кач пара излиза? Моля да ме извиниш но това е адски тъп въпрос: "кач пара излиза?" ако искаш да чуеш нещо правено: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=5887 Що да е тъп въпроса? Предполагам тук частите, ако ги има, са по-скъпи Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 Аве то хубаво да си купиш части и да си споиш амп върху платката, ама ти трябва и кадърен сандък за него, с екраниране, с готин фронт панел и с външен вид, който да ви надъхва да го ползвате, а не да ви е срам да го покажете пред хора. Трябва ви и тапицер, който да ви го облицова, за да стане файн и т.н. Не се прави толкова лесно, колкото изглежда. Цитирай
7thString Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 (Редактирано) Аве то хубаво да си купиш части и да си споиш амп върху платката, ама ти трябва и кадърен сандък за него, с екраниране, с готин фронт панел и с външен вид, който да ви надъхва да го ползвате, а не да ви е срам да го покажете пред хора.Трябва ви и тапицер, който да ви го облицова, за да стане файн и т.н. Не се прави толкова лесно, колкото изглежда. Аз сандък имам Евентуално ако си струва, бих го вкарал в един Fender Frontman 15G Въпроса ми е колко ще излезе самата схемичка със всичките й части, трафове и т.н. Редактирано Октомври 30, 2005 от 7thString Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 31, 2005 Отговорено Октомври 31, 2005 Доста си го бива саунда! Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 Мн яко наистина... и аз да питам за чарковете как излиза? а и от де да си намеря цели схеми на ампове може и не лампови но да са лесни за изпълнение.. /off wessy мн як подпис Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 Адски ме изкефи - и на ниските гейнове и на високите! Мисля, че е супер ! Цитирай
metalhammer Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 Концепцията китара кабел амп(all tube) кабинет не изневерява никога !!! Другото са бледи опити за симулиране на горното. Цитирай
TONY Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 металхемър - тъй като в момента имам един грийнбек селешън и сериозн осе замислям да си го направя по груби сметки - кач пара? Цитирай
metalhammer Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 По груби сметки на първо четене 500 стотака минимум . Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 50 000лв? Бахмааму, много бе. :think: Цитирай
Recommended Posts