metalhammer Публикувано Октомври 27, 2005 Публикувано Октомври 27, 2005 http://www.free.bol.bg/hammer/001_Untitled%20(3).rar абстрахирайте се от фалшивото ми свирене моля оценете саунда на този семпъл Цитирай
bobalan Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 драйва е супер богат на хармоници, точно такъв ме кефи най-много. Много е як. Говорителчето на ампа ти е твърде малко за моя вкус, както и акустиката на стаята не ме кефи Ама тия Димарцио знаят какво правят, това не може да се отрече. Но пак казвам - това ми е идеала за драйв. Дай инфо какъв е ефекта Цитирай
Dylan_101 Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Защо не пробваш да го качиш на г-мейлския акаунт? Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 къв е чейна....... демек каква ти е веригата Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Звукът е убиец, вече сме говорили по въпроса. Лампите са си лампи, благодаря ти, че ми помогна да го осъзная. За семпъла искам да кажа, че нойз филтърът е осакатил половината честотна лента. Екранирай го това добиче, махни брума и бичи без гадни цифрови шумоподтискания. Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 http://www.free.bol.bg/hammer/001_Untitled%20(3).rarабстрахирайте се от фалшивото ми свирене моля оценете саунда на този семпъл при мен не се отваря за съжаление .... Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 чейна е китара (хъмбъкер бридж - но нейм , от време на време димарзио виртуал винтейдж нек ) лампов преамп > 2 x 12ax7 > лампов амп (пуш пул ел 84 в триоден режим ) говорител 6 инча парк > микрофонче за 80 стинки >гадна саунд карта > кул едит последваща обработка нойзгейт от кул едит Довечера ще го кача в дата бг сега не мога Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 в такъв случай саунда си е верно убиец , говорителя верно малък бе Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 (Редактирано) http://store2.data.bg/metalhammer/001_Untitled (3).mp3 ето линк и в датата ами за съжаление нямам по голям или по хубав говорител Редактирано Октомври 27, 2005 от metalhammer Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Екстра е Дими и на мене много ми харесва ...... няма да питам по каква схема е преампа ... "по звука ще го познете" )) Пожелавам ти скоро да се сдобиеш и с хубав говорител Цитирай
wessy Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 супер е Дими! Мнogo натурален саунд кефи кефи Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 Незнам дали разбрахте всичката апаратура си е мое дело и преампа и ампа Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Незнам дали разбрахте всичката апаратура си е мое дело и преампа и ампа Предполагам преампа е същия, който пробвахме с моя Маршал. Ако е така мога само да кажа че с този преамп , включен директно в крайното стъпало звука е лудница ...... браво Дими Цитирай
Recommended Posts