BassTraffic Отговорено Юни 5, 2009 Отговорено Юни 5, 2009 Гаранционна ТАЛПА ще е най - добре за теб. Даже и знам по кое точно ще я получиш К. Димитров Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 (Редактирано) Доста интересен Quilt извади кленчето След полиране ще светне още по-добре! К. Димитров Редактирано Юни 6, 2009 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 6, 2009 Автор Отговорено Юни 6, 2009 Даже и знам по кое точно ще я получиш К. Димитров А-а-а, разбрах! По грифчето...не си я похабил значи!Ами то много 'арно изглежда, да не ти го надява човек. Бравус! Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 Точно така! Трябва да се уважаваме, без да е необходимо да се....надяваме един други! К. Димитров Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 (Редактирано) Един дискретен бърст в близка цветова тоналност, нанесен на лицето на Sand Witch-а я отваря повече, но нещо EAmechaniX се колебае в преценката си, дали му харесва... ...дали не му трябва помощ за да прецени?!?! К. Димитров Редактирано Юни 10, 2009 от BassTraffic Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 Страшно.. Краси,много е хубава бре. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 10, 2009 Автор Отговорено Юни 10, 2009 Уфф , двоумя се...дали има нещо общо с пясъка в името (като цвят)? Нали уж е пясъчна... Цитирай
synchu Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 ^^Баси лелята, без извинение; Суперб Това, ако беше по-качествен флейм щеше да е NAMM quality китара Няма какво да се чудиш, ман Под флейм имам предвид такъв тип качествен: Цитирай
рахата Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 Станала е фантастична!Не се чуди изобщо! Цитирай
Telerig Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 Айде и аз да кажа, че е страхотна (ама не щото другите така са казали) Сега ако искаш цвят сахара...може би флейма би трябвало да е по светъл поне така си мисля... Цитирай
Recommended Posts