Jump to content
Българският форум за музиканти

vurbito

Members
  • Мнения

    316
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vurbito

  1. Опит за копиране на Dingwall по мое мнение
  2. Здравейте! Търся водоразтворим бял байц, до сега google не помага много. Моля да споделите, ако знаете от къде в България може да се поръча. Байца е за боядисване на тяло и гриф на китара. Ще се довършва с т.нар "tung oil".
  3. vurbito

    Да хвана ли баса?

    ДА! (хващай го, пък каквото стане)
  4. vurbito

    Rickenbacker 4-string

    Рик копията от ариите точно са bolt on Т.е или е греко или нямам идея. Адаптерите са убийствени, ама потовете и ключето акат яко
  5. vurbito

    Rickenbacker 4-string

    +1 На капака на родовете пише "Rikenbaker" Тези дни ще си направя нов от дърво и го пращам
  6. vurbito

    Rickenbacker 4-string

    Щот го зех аз В най-скоро време заминава при Bass Traffic за малък ремонт и после при Nikifena, че електрониката нещо се е*ава.
  7. Активните адаптери няма да ти свършат работа в случая. Не могат да се делят(поне EMG и Seymour Duncan Blackouts) и няма да имаш 5 позиционната конфигурация. Една възможна конфигурация е тази, която тъпчат в Dean Razorback китарите. SD SH13 Dimebucker (bridge) & DiMarzio Super Distortion (neck). С един приятел като свирихме по едно време на неговата китара имаше Dimebucker и фабричен адаптер на Dean и звучеше убийствено. Един Super Distortion би звучал (поне според мен) в пъти по-добре. Dimebucker в Bridge позиция на RG350EX Dimebucker & Super D. върху Dean Razorback. Китарата е от махагон и е с Set neck конструкция. (и мацката не е за изпускане ) Накрая и на първо място : свиренето има по-голям ефект върху тона от оборудването или поне се изравняват Друга възможна комбинация е активни SD Live Wires (Dave Mustaine), но ще трябва да минеш на 3 позиционен превключвател. Seymour Duncan имат и други интересни адаптери ( '59 например) Ако не ги чуеш всичките с подобна на твоята китара и твоето свирене може да има изненада (по-вероятно приятна ) Поздрави!
  8. vurbito

    Фукня

    От къде и как ги купи Нещо ме засърбяха пръстите за един 6 струнен.
  9. @Mephistofel Скоро ще поръчвам струнник и ключове от Hipshot, ако искаш може да направим партия и да делнем доставката. п.п Ако сменяш оригиналните капачки на потовете с нови съм пръв клиент
  10. MDM : Чакаме потвърждение от колегите И да, ако имаш акустичен инструмент (какъвто и да е) го носи На 5ти се прибирам в Пловдив и от тогава съм на линия С мен би трябвало да дойде един колега от Варна. Поздрави!
  11. Как сте за 20:00 на паметника на Левски в началото на Бунарджика на 9ти? п.с ако можете носете кухарки
  12. За китара е достатъчно, и в много случаи по-добре да има Set Neck
  13. vurbito

    Slapping без палец?

    То хубуу да е бързо, ама да не е толкоз претрупано, че има разхлабващо действие : -> Буквално
  14. Предлагам да го направим за 9ти/10ти Август (Неделя/Понеделник) с PVC–та на някое тепе
  15. Накарайте го да си извади и научи School Days на Stanley Clarke (ако може целия едноименен албум-още по-добре)
  16. Сериозно се замислям дали да не премина то Muffhoney към Firesound Или оптимално и двете.
  17. Мен точно граченето ме кефи най-много
  18. Ето го и бат ви Цецо Кога ще се събираме?
  19. Ъм, такова For whom... е най-лесното парче на Бъртън. В случая е удачно да правите импровизации. Например : Правите някаква прогресия, започвате да я свирите и китаристите се редуват да солират. В определен момент може да започнете двойно соло и така басиста ви да държи сам ритъма. Свирете винаги с метроном или с барабанист и сте ОК.
  20. Второто хлапе нещо не ме радва
  21. Това хлапе нещо ми напомня за Семейство W-OO-10
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.