джани Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 Не разбрах какво наричаш далавера в случая.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 ^имах предвид опасенията му,че ще го излъжат с карти и т.н.,знаете,че в БГ е масово явление да ти пробутват некачествена стока и на това му казват далавера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
джани Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 Надявам се, че нямаш пред вид Визиартс, защото това беше началото на темата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 Не бе,човек,не съм казал нищо лошо за Визиартс,а не е тайна,че Гибсън вдигнаха цените, Faded Леспол Студио е нагоре с 174 евро от октомври миналата година в мюзикстор ,егати и кризата.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MVV Отговорено Юли 2, 2009 Share Отговорено Юли 2, 2009 (Редактирано) мир вам, колегa Hillbilly. нека да не задълбаваме темата със спорове за виза картите и сигурността. въпрос на личен избор е дали да си дадем данните на кредитната карта по email или факс. транспортните разходи от МЮЗИКСЗТОР са 0 /нула/ евро. може да се види в долния десен ъгъл на скрийншота от тази сутрин http://img22.imageshack.us/img22/1779/screenshootsg.jpg можем ли вече да се обединим около мнението, че в момента е по-евтино да си поръчаме Gibson SC Special FWC от Германия ? Редактирано Юли 2, 2009 от MVV Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sevenstring Отговорено Юли 2, 2009 Share Отговорено Юли 2, 2009 Вероятно да, ако сметките така показват. И все пак нека да отдадем заслуженото и на местните търговци като канал за реализация - те имат две немаловажни предимства - близкия контакт и възможността да се уверите лично в качествата на модела и конкретната китара, която купувате. Пряко или косвено, за тези предимства се заплаща определена премия. Така е навсякъде по света. Въпрос на личен избор - и не се наемам да твърдя кое е по-"правилно", защото самият аз съм все още от хората, склонни да спестят нещо от чуждестранния онлайн - е дали ще поемете повече риск при по-ниска цена или по-малко при по-висока. Когато става дума за скъпи инструменти като Гибсън, рискът може би си заслужава премията ... а може би не ... не знам ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gueorgues Отговорено Юли 2, 2009 Share Отговорено Юли 2, 2009 (Редактирано) мдаааа - накрая да обобщим все пак - и Фактор, и Аудиолукс имат налични Гибсъни при тях? Моля хората, които са ги видяли лично да потвърдят. Благодаря предварително. Иначе колегата е прав - навсякъде по света покупката от магазин на място е по-скъпа от он-лайн покупка - просто в интернет разходите са по-малки, това са големи магазини с огромни складове и добра отстъпка при съответния производител на инструменти - естествено, че ще продава по-евтино. Недостатък е, че не можеш да изпробваш китарата, не можеш да я огледаш, абе купуваш на сляпо, но все пак можеш да я върнеш ако не ти хареса. Все пак не забравяйте, че всяка китара е различна - два еднакви гибсъна, един и същи модел, с еднаква електроника и дори боядисани еднакво - не звучат еднакво - все пак се правят на ръка. има разлика в грифовете от един и същи тип - например два грифа от (предпочитания от мен) тип '50 със "закръглен профил", както се изразяват от гибсън, може да се окажат със съществена разлика в дебелината. Същото се отнася за средния тип '59 и за тънкия '60 тип, да не говорим за Les Paul стандарт 2008, който е асиметричен. Та, да приключа, всичко това можеш да го усетиш в магазина на място и да си избереш между няколко бройки от един модел (дай боже и в Бъгария скоро да има такъв избор). Като купуваш он-лайн ти остава да се надяваш, като дойде китарата да е "твоята". От друга страна ако не си пипал друг Гибсън - вероятността за разочарование е пренебрежимо малка. Продължавайте да свирите и да се радвате на музиката! Редактирано Юли 2, 2009 от gueorgues Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юли 2, 2009 Share Отговорено Юли 2, 2009 ^Уф...интелигентен пост, че досега се занимавах с неинтелигентни такива Мдам....във Фактор има Гибсъни налични, видени и проверени Аудиолукс не знам дали не са тези, които предоставят Гибсъните на Фактор и мисля че нямат магазин, ама да не фърляме предположения, че кой знае каква теория на конспирацията ще се развие Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chefo Отговорено Август 11, 2009 Share Отговорено Август 11, 2009 Сега съм на път да си купя Sg-въпроса с он-лайн пазаруването и мен ме притеснява-наистина трябва да се посвири на 1 китара и тогава да я купиш...Но пък ако е качествена и доказана марка едва ли ще ти пробутат нещо кофти а и имаш 30 дневен период да я върнеш! Ей на тоя модел съм се спрял http://www.thomann.de/gb/gibson_sgstd.htm .Доколкото прочетох вече и доставката за продукти над 250 Евро е безплатна!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Август 11, 2009 Share Отговорено Август 11, 2009 (Редактирано) Аз ги видях ... Три красавици във варненския Фактор. Беше затворено и само ги мярнах през витрината. Имаше два Лес Пол-а и едно СГ, ама точно кои модели - не видях. Редактирано Август 11, 2009 от Slav Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Август 12, 2009 Share Отговорено Август 12, 2009 Доколкото прочетох вече и доставката за продукти над 250 Евро е безплатна!!! Тва май не се отнася за нашия регион за жалост... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Август 12, 2009 Share Отговорено Август 12, 2009 Сега съм на път да си купя Sg-въпроса с он-лайн пазаруването и мен ме притеснява-наистина трябва да се посвири на 1 китара и тогава да я купиш...Но пък ако е качествена и доказана марка едва ли ще ти пробутат нещо кофти а и имаш 30 дневен период да я върнеш! Ей на тоя модел съм се спрял http://www.thomann.de/gb/gibson_sgstd.htm .Доколкото прочетох вече и доставката за продукти над 250 Евро е безплатна!!! В конкретния случай цената в Тонман не е най-ниската , която може да се намери на Европейския пазар. Използвай Гугъл малко повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Harvester Of Sorrow Отговорено Август 12, 2009 Share Отговорено Август 12, 2009 А има ли Flying V? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Август 12, 2009 Share Отговорено Август 12, 2009 ^Последно като бях(преди около месец, когато взех моя), нямаше. Имаше най-вече Лп-та и май едно СГ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chefo Отговорено Август 16, 2009 Share Отговорено Август 16, 2009 Сега съм на път да си купя Sg-въпроса с он-лайн пазаруването и мен ме притеснява-наистина трябва да се посвири на 1 китара и тогава да я купиш...Но пък ако е качествена и доказана марка едва ли ще ти пробутат нещо кофти а и имаш 30 дневен период да я върнеш! Ей на тоя модел съм се спрял http://www.thomann.de/gb/gibson_sgstd.htm .Доколкото прочетох вече и доставката за продукти над 250 Евро е безплатна!!! В конкретния случай цената в Тонман не е най-ниската , която може да се намери на Европейския пазар. Използвай Гугъл малко повече Ползвах гугълЪТ и видях само по-скъпи...друго ще е ако дадеш линк... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts