Jump to content
Българският форум за музиканти

Chefo

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китаръ

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

Chefo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Конкретно за Томан виждам че продават най-новия стандард 2012-та, а 2008-ма не...аз затова питах за другия сайт-а и цената изглежда най-добра от всички други сайтове.
  2. Не ми се пускаше нова тема и търсачката ме доведе тук. От няколко месеца ми се иска да си взема Gibson Les Paul standard 2008(конкретно тоя модел има мн удобен гриф-свирих на него в 1 магазин във UK ) и ровейки в нета попаднах на това http://www.musik-schmidt.de/gb-Gibson-Les-Paul-Standard-2008-HB.html -та въпроса ми е дали това е най-добрата оферта за тоя модел(за цвят бих направил компромис) в интернет.Виждам че може да се плаща и на вноски без ускъпяване,което направо е супер.Мерси за всички мнения!!!
  3. Привет! Хубава тема... Значи си купих Ibanez S420 WK със адаптери INF1 и INF 2 но след като в един усилвател с еднакви настройки чухме нея и една сглобявана със EMG адаптери се замислих да ги сменям...EMG-тата звучаха по мощно със повече състейн.Като китара е изключително удобна(смея да кажа, че е по-удобна от всеки мексикански и USA stratocaster на който свирих в магазина)И като се замисля свиря само на bridge-а-само него искам да сменям-но тук е въпроса с кой модел humbucker??? И също така разликата м/у активни и пасивни адаптери не ми е ясна...та съвети приемам всякакви...
  4. Chefo

    Питане за Gibson

    В четвъртък влезнах и вече имаше едно черно SG спешъл обаче-2000 лв без малко струва,а стандарта ми казаха че е към 2600...посвирих и ми направи впечатление, че е удобна китара даже по удобна от стандартния Лес пол ,който също го пробвах.Направи ми впечатление, че с липсата на тремоло с-ма се бендва по лесно, а и тона е като че ли по-плътен.Щеше ми се да видя и посвиря на стандартно Sg, но и това звучеше супер. Та така...пак остава дилемата повече пари тук и да свириш на нея или да се довериш на немеца ,който я дава по-евтино.И с оглед на това, че 400 лева са си 400 лева везните клонят към интернет поръчката. Също така забелязах,че на моя скуайър съм добил една добра основа и е супер китара за начинаещи! Ще ми се да питам-грехота ли ще е да и се сложи 9-ки струни по-нататък-аз с такива свиря,че се продават с 10-ки от производителя.
  5. Виж тоя сайт- даже и пари за бира и мезе ще ти останат !!! http://www.thomann.de/gb/epiphone_les_paul...d_deluxe_wc.htm
  6. Chefo

    Питане за Gibson

    Днес бях до този магазин тук в Пловдив на Костаки Пеев 11 (зад ПУ-то) и видях два прекрасни гибсъна Лес Пол-единия беше стандарт май, а другия къстъм и струваше 7 и нещо хилки.Първия бе към 4 500 лв.Питах за този който търся аз-SG standart без значение дали е ebony или cherry цвят,но човека ми каза че тепърва ще разработват магазина...За свирене нямало проблем...аз за жалост бързах и не можах да пробвам стандартния,но има време.Та така значи-сефте видях да има гибсън за продан в Пловдив,което ме радва и пожелавам на всеки мераклия да има една такава красавица,че дори и повече Лека вечер!
  7. Chefo

    Питане за Gibson

    В конкретния случай цената в Тонман не е най-ниската , която може да се намери на Европейския пазар. Използвай Гугъл малко повече Ползвах гугълЪТ и видях само по-скъпи...друго ще е ако дадеш линк...
  8. Chefo

    Питане за Gibson

    Сега съм на път да си купя Sg-въпроса с он-лайн пазаруването и мен ме притеснява-наистина трябва да се посвири на 1 китара и тогава да я купиш...Но пък ако е качествена и доказана марка едва ли ще ти пробутат нещо кофти а и имаш 30 дневен период да я върнеш! Ей на тоя модел съм се спрял http://www.thomann.de/gb/gibson_sgstd.htm .Доколкото прочетох вече и доставката за продукти над 250 Евро е безплатна!!!
  9. Привет готини хора -http://www.youtube.com/watch?v=19ljnvHjbwE&feature=related Оня ден си взех wah педал и научих солото наполовина-става въпрос за мястото където почва wah wah-то и по то4но от 33сек до 39 тата- на забавен кадър се опитах да си запиша таба, но не мога и днес толкова пъти го гледах, че вече като го чуя започвам да имам поведенчески проблеми! Мерси предварително!
  10. Chefo

    Satriani-starry Night

    Мерси за отговорите -аз бекинг трак имам...сега всичко е ясно, остава свиренето и изглаждането.
  11. Chefo

    Satriani-starry Night

    Привет ! Пускам темата защото направо не мога да разбера как се свири тази част със ритъма-на 1 и 53сек. http://www.youtube.com/watch?v=1sE89HZRWMI някой може ли да ми каже кои акорди изполва човека-не мога да видя... на мен много ми харесва неговата версия....Искам да кажа,че преди да пиша тук за помощ се поизмъчих бая... Предварително благодаря. Ми това е
  12. Chefo

    Любими китаристи

    http://youtube.com/watch?v=Y-qIqZ9LWsY Този бразилец има уникална техника а и това парче е страшно-направо не мога да се наслушам!!! Gustavo Guerra се казва-евала!!!
  13. Привет, аз имам Heavy metal lead guitar vol.1 & vol.2 Те не са видео, а аудио с таблатурите. Кажи ми къде да ти ги пращам?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.