Evtim Djerekarov Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 (Редактирано) Напълно си прав, обаче ако прочетеш предходни мнения по темата, ще видиш, че има хора, които претендират. Редактирано Януари 6, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 Хахаха, не можах да повярвам, вижте какво пише на хед-стока! Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Да, наистина е така. Нямат почти никаква разлика в интерес на истината абе баш баш не са същите друго си е да имаш Фендърче за 500$ и да къртиш дамаджанки с него Еми да, то наистина Фендерите за около 500 долара къртят яко дамаджаните. Америка майна (Мексико) Цитирай
dean_dime Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Сигурно ще му издадът сигничър. Цитирай
Shadowfreak_ Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 http://www.michaelkellyguitars.com/ тази марка дори не я бях чувал до .. преди мин иначе по темата http://www.lagguitars.co.uk/ тези са супер и са неизвестни поне в България проверете ги аз поне им се кефя на вида и звукът който е най-важен не е никък зле спред мен и скромният ми опит Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 http://www.lagguitars.co.uk/[/url] тези са супер и са неизвестни поне в България проверете ги аз поне им се кефя на вида и звукът който е най-важен не е никък зле спред мен и скромният ми опит Хм... LAG никак не са неизвестни китари. Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 В тази тема не се дават препоръки за купуване на китари. Който иска такива, първо да прочете ВСИЧКО, което изписано за евтини и скъпи китари и след това да пита. Наистина, тук започнахме да вършим работата на продавач-консултанти и това обръща идеята на форума, което не е редно! Съобразявайте се и с факта, че има гугъл и написани ревюта за тези инструменти! Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Някъде из дебрите на Ebay съм срещал една марка - Raven West. Имат убийствен вид, но не съм срещал мнения на никой досега. Ето и линк към сайта им: http://www.ravenwestguitar.com Цитирай
VERSUS Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 Бихте ли дали мнения за Squier Classic Vibe Telecaster? Благодаря ви предварително Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 (Редактирано) Защо в тази тема питаш? Мисля, че е споменат по-напред в темата(или поне Strat модела e), а и има теми, в които се обсъжда, мисля. Потърси там. Ако не намериш, най-добре пусни тема. Тук, така да се каже, не е тема за обсъждане, а за препоръчване. Мисля също, че по-популярните модели, които се продават из нашите магазини, са вече споменати назад в темата. Редактирано Април 8, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Slide Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Абе някой да ги е чувал тия Marlin? Гледам ги от известно време в И-бей хвърчат като топъл хляб за под 100 паунда, а някои са супер страт тип с флойдове и хъмове... Даже гледам една тип "лястовица" си стой на "buy it now" за 40 пауна, ама никой не я иска. За печката 100% стават, ама за друго дали ги бива... Цитирай
noflip Отговорено Април 9, 2010 Автор Отговорено Април 9, 2010 (Редактирано) ^така като чета по нета хората ги хвърлят през прозореца от няколко етажа. да, сериозно I got rid of mine and called in a priest to exorcize the evil spirits it left аз още се оглеждам и ослушвам за AcePro китарите. на визия ми харесват много, но много малко мнения виждам из нета за тях. Редактирано Април 9, 2010 от noflip Цитирай
Slide Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 (Редактирано) ^ Аз за тва казвам, че за печката 100% стават. Отделно, че се парих вече и китара как да е не купувам, без да съм пипнал/видял... (Освен в редки случеи, в които съм имал вземане-даване с даден модел/марка достатъчно дълго, та да имам общо мнение, макар, понякога, като днес да се засиля на сляпо - рекох да купя един Rockwood Hohner от И-бей, ама съвсем изключих, че търга приключва днес и го изтървах, а излезе само 48 паунда... ) Редактирано Април 9, 2010 от Slide Цитирай
ritchie Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Преди да ме захапете искам да подчертая че това не е тема от типа на "Кажете някоя про китара за 20 лева". Интересно ми е да чуя мнения за неизвестни китари или китари на малки фирми които по звук и качество са сполучливи и надскачат класа си. Тук там попадам на някое мнение че еди коя си реплика на Лес Пол примерно от 90 и някоя си на "Едикояси" фирма е била учудващо добра китара и точно тези инструменти ме интересуват. Нещо като Vintage китарите за които поне аз не бях чувал до преди година и за които не се изписа малко из форума. Големите фирми и техните ди Нямам никакво намерение да си купувам такава китара. Питам от чисто любопитство. Здравей, братко. Хубава профи китара тип "Лес Пол" е чехословашката "Йолана Диамант". С такава свири Всил Нешев от "Ера" - а нивото на китарата е наистина учудващо добро, ако си намериш такава, стига да умееш да свириш, а не да си като Митака Кърнев, си цар. Опитвал съм такава, в усещането няма разлика с оригиналките. Друга хубава китара са "Скуайър Стратокастер"-сериите. Но там трябва да избираш от 50-60 китари, защото имат различен звук една от друга и е най-добре ако ползваш тремолото, да си вземеш с ту-пойнт тремоло, а не с винтейдж тремоло, то е кофти вибратор и резбата му се прецаква най-бързо - а това е най-слабото място на всеки "Стратокастер", независимо дали е от Щатите, дали от Мексико, дали от Германия или от Азия. Други хубави са "Хамер Калифорниан 3", гарантирам ти за тях. В никакъв случай не си взимай с "Флойд Роуз" - те са и материалът от който е направено тремолото е като китките на гей, тоест вместо стоманен захват, все едно кашкавал. За година излиза от строя и трябва да го сменяш. Ако все пак решиш да си с такова тремоло, трябва да си поръчаш при някой познат стругаро-фрезист да ти избаца едно от калибрована стомана и си оправен до пенсия. Ако искаш - купи си "Стаг", те са също много добри и приказките че са от ПДЧ са само със стойността на търговски лъжи. Китарките са яки и готини, само внимавай да не са с "Флойд Роуз". От ПДЧ бяха едни тупалки на "Чарвел" от 1992, те струваха майка си и баща си, а днес никой не свири на такава. НЕ СИ КУПУВАЙ ТАКАВА! Имаше и едни "Зи Зи Топ"-китари, и те са пълен боклук. Цитирай
ritchie Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Аз мога да доложа за корт. Наистина са много хубави китари за парите си и не го казвам само като собственик (примерно и в хармъни централ имат доста добри оценки). Илияне Панчев, ти ли си, бе? :godbless: Цитирай
Recommended Posts