Jump to content
Българският форум за музиканти

Shadowfreak_

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Shadowfreak_

  1. Shadowfreak_

    Ap Guitar Tuner ?

    Здр от скоро свиря на китара и напревам ... както си му е реда Вече започвам да схващам как да си настроя китарата и без АП тунера но имам няколко въпроса ... към вас в Edit tunner settings има 1 select temperament and key to use :..... In the key of C C# Eb E F F# G G# A Bb B ! Знам че това са и ноти ... но закакво точно става въпрос съм пас и не ми е ясно каква роля играят в настроиването на китарата а малко по доло ги има на select transpose (0)C (1)C# (2)D (3)Eb (4)E (5)F (6)F# (7)G (8)G# (9)A (10)Bb(11) B МОЛЯ ОБЯСНЕТЕ МИ И ТИЯ ЦИФРИ КАВО ПОКАЗВАТ И ЗА КАКВО СЛУЖАТ ... КАТО ЦЯЛО МЪГЛА МИ Е ТАЯ ТЕМА НАСТРОЙВАНЕ ПОМАГАИТЕ ПЛС (МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ С КАКВИ "НАСТРОЙКИ ПОЛЗВАТЕ ВАШИТЕ ТИНЕРИ ) :girl_cray2:
  2. Ако имаше и нещо такова обаче с перца щеше да е много готино ... примерно от БГ да си проъаш перца направено по твои модел ( да си слагаш картинки надписи и тн тн нещо подобно на онлине търговията с тениски ако сте си поръчвали онлине) :)
  3. Хмм интересно много ще е яко но мисля че ако отидеш в някое фото по голямо и дадеш поръчка ще ти направят стикер само трябва да даедеш диск с снимка на самият стикер и да кажеиш размерите така си правих стикери едно време за скеита "Д УСПЕХ ЗА 1 ЛИСТ А4 помня че ми искаха 2.40 лева ...
  4. Евала на малкият че иска музикален иснтрумент а не поредното камионче или така на татък просто :thumbs_up: Много се радвам че има и такива деца с интерес към музиката (не че съм много голям де )
  5. Относно звук не бих изказвал мнения защото всеки от нас има предпочитания към него ( звука) много е странно че искаш да ти кажем кое да вземеш и 2те са китари на прилично ниво. Мнението ми е ДА ПРОБВАШ и 2те китарки и да избереш коя ти е по удобна но ако купуваш от нета бих ти препръчал тази с по - дългият гриф (според мен винаги са по удобни) УСПЕХ :thumbs_up:
  6. http://www.michaelkellyguitars.com/ тази марка дори не я бях чувал до .. преди мин иначе по темата http://www.lagguitars.co.uk/ тези са супер и са неизвестни поне в България проверете ги аз поне им се кефя на вида и звукът който е най-важен не е никък зле спред мен и скромният ми опит
  7. Благодаря леле тая страница кърти
  8. Моят съвет е да се поразровиош из форума да почетеш малко защото има повече от 100 такива теми ... "по темата" Наскоро и аз си купих китара та взех си китара Epiphone sg special МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН + Кубе Епи студио10 .за 430 лева съвета е да търсих китара с поне 1 двоен адаптер и да спестиш още някои др. лев щото след китарата идват др проблеми гиг баг / поставка /кабели/перца/кубе/ефекти (освен ако не си превърнеш компа в процесор ... с много ефекти както направих аз аиде УСПЕХИ ОТ МЕН за 150 лева можеш да си купиш китара която струва и 50 .... или 150 но винаги получаваш това което плащаш и това е вече е рядко ...
  9. Shadowfreak_

    Въпрос...

    Не само на него е било интересно А Междо др тия кабели Proel каква им е цената 2 лв на метар и някои има ли инфо дали се продават в Dynacord BS
  10. Здр. на всички 2 пъти сън хидил на урок по китара и много се кефя и ми става все по-интересно с времето вече съм на нотите на 1во и 3то прагче на 1ва и 2ра струна. Знам и нонтите на свободните струни ( как се записват и четат ми си сол ре ла ми E H G D A E ) Направих си всички упражнения от 2те школи по които работим с моята учителка (които вклюват знанията ми до момента).Та бихте ли ми пратили линкове с упражнения до такава сложност с различни занимателни ритми . Лесни песнички с които нямам да имам проблем при четенето и затрудне в свиренето абе доло горе до нивото което съм уписъл по горе ! (може и табове школи абе каквото се сетите което може да ми е полезно до този момент и по нататък ) БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ДАНО НЕ СЪМ ВИ БИЛ МНОГО УМАЛЕН С ТАЗИ ТЕМА НО ТОВА Е КОЕТО МЕ ВЪЛНУВА ЗА МОМЕНТА (все пак съм начинаещ) :headbang:
  11. Пишете бе хора какво се дърпате всички са започнали от някаъде
  12. Мерси много ама нещо не ми го отваря този линк би ли ми го пратил на лично съобщение или просто го напиши в темата .. благодаря предварително
  13. http://www.akordite.com/index.php?option=c...6&Itemid=44 (пиша си сам щото ми се струва че ще помогнат и на други като мен )
  14. Абе съфорумниц докараха ми китарата(1вата ел китара ) и много и се кефя ама мерака ми е голям направо не мога да спя 0_o(звучи малко шантаво) Като 1вокласник преди голямото междучасие съм! 1вият ми урок е в Понеделник ама нямам търпение за почна да напредвам изчетох какво ли не из нета и пак .... като че ли нещо липсва та моят въпрос е ако може да ОБЯСНИТЕ НЯКОЙ работи относно свиренето бихте ли ми написали НЯКОЙ ДР. таб за много начкнаещи някаква теория(нещо което трябва да зн преди да започа) ЛЕСНИ ПЕСНИ(все 1 какави да стават за упражнение ) Видео уроци който ви допадат и мислите че биха били полезни за всеки който тепърва започва като мен БЛАГОДАРЯ НА ВСЕКИ КОИТО Е ПИСАЛ В ТАЗИ ТЕМА ПРЕДВАРИТЕЛНО И СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ТЕМАТА понеже могат да се намерят подобни теми ... и все пак реших да пусна и аз 1 да се посъберат общо взето в 1 тема ! (пробвах Nothing else matters i Smoke on the water ! Не са толкова лесни колкото изглеждат ! ) ТАЗИ тема ми беше много полезна ( http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%E8%ED%E0%E5%F9 )
  15. Преди малко ми доставиха 1ВАТА ЕЛ КИТАРА Epiphone special 2 SG ;] + studio S10 amp ;] Много и се кефя
  16. Пич според мен има решение 1во Ръкавици без пръсти 2ро Трябва да си си раздвижил ръцете да е по - добро кръвообръщението 3то ако 1 и 2 не помагат 1 малка печка инсталирана по такъв начин че да не се забелязва... Мога да ти пожелая УСПЕХ и дано да не е толова гадно времето .... че си се навил да свириш на открито в това време ....
  17. Мерси МНОГО ! МЕРАК МЕРАК МЕРАК колкото искаш !Само има 1 проблем времето с кето разполагам не е кой знае колко но по добре да се занимавам с музика която обичам от колкото повечето от моите съученици...който се друсат пушат .... и тн .. МЕРСИ ЗА КОМЕНТАРА !
  18. Мерси много за мнението точно такива мнения искам .... (не да ми казват че съм направил правилен избор а дали им допада избора им и защо или пък обраъното)
  19. Бих искъл да разбера не дали ти би си купил такъв пакет а по скоро ЗАЩО според мен китарата (SG) има супер звучене. а двете китари сравнени без Overdrive (les paul & SG) ми звучат пролично за цената ..
  20. Еми трябват ми мнения за 2те китари като цяло за какъв стил музика са ... Аз искам да свиря Indie/ Emo /Screamo Post-hardcore /punk-rock/ Стиловете са много и разнообразни . Има ли голяма разлика в качеството между 2те китари . Пакетите стават ли за начинаещ или стават и за малко по-напреднали ? МНОГО СЪМ ЗАРИБЕН ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С МУЗИКА и сега когато събрах някои др . лев и си поръчах 1вата си ел. китара според мен е нормално да искам да знам колкото е възможно повече.
  21. Моята история ... така на 23-ти преди коледа си поръчах китарен пакет приличен за начинаещ пъл и не само ... http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=5572 но се оказа че нямат на скалд... точно този модел и за това реших да си избера друг от същия сайт друг пакет доло горе на тази цена и се спрях на http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=5573 + http://www.visiarts.net/catalog/product_in...products_id=232 и в момента този пакет + черната китара патуват към София в момента е в VIENNA, AT 01/08/2010 11:49 P.M. DEPARTURE SCAN (UPS TRACK ) .Дори не знам защо се допитвам до вас спред мен няма голяма разлика м/у двата пакета а и в самото звучене на 2те китари и все пак се допитвам до вас и искам да разбера какво е вашето мнение.(мнение на по - опитните от мен аз съм начинаещ)
  22. Напълно те подкрепям. Но все пак ако даржиш да е нова си вземи по скъпа (хубава)китара и превъни компа си в мощен процесор в форума има обяснение как става точно . Не е зле да се почетеш за ASIO4all Drivers има ги FREE (свиренето в реално време)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.