Jump to content
Българският форум за музиканти

Добри евтини китари


noflip

Recommended Posts

Напълно си прав, обаче ако прочетеш предходни мнения по темата, ще видиш, че има хора, които претендират.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
  • Отговори 386
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Да, наистина е така. Нямат почти никаква разлика в интерес на истината

абе баш баш не са същите :greenball: друго си е да имаш Фендърче за 500$ и да къртиш дамаджанки с него :D

 

Еми да, то наистина Фендерите за около 500 долара къртят яко дамаджаните. Америка майна (Мексико)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.michaelkellyguitars.com/ тази марка дори не я бях чувал до .. преди мин иначе по темата http://www.lagguitars.co.uk/ тези са супер и са неизвестни поне в България проверете ги аз поне им се кефя на вида и звукът който е най-важен не е никък зле спред мен и скромният ми опит :greenball::D
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
http://www.lagguitars.co.uk/[/url] тези са супер и са неизвестни поне в България проверете ги аз поне им се кефя на вида и звукът който е най-важен не е никък зле спред мен и скромният ми опит :):bravo:

 

Хм... LAG никак не са неизвестни китари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тази тема не се дават препоръки за купуване на китари. Който иска такива, първо да прочете ВСИЧКО, което изписано за евтини и скъпи китари и след това да пита. Наистина, тук започнахме да вършим работата на продавач-консултанти и това обръща идеята на форума, което не е редно! Съобразявайте се и с факта, че има гугъл и написани ревюта за тези инструменти!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някъде из дебрите на Ebay съм срещал една марка - Raven West. Имат убийствен вид, но не съм срещал мнения на никой досега.

Ето и линк към сайта им:

http://www.ravenwestguitar.com

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Защо в тази тема питаш? Мисля, че е споменат по-напред в темата(или поне Strat модела e), а и има теми, в които се обсъжда, мисля.

Потърси там. Ако не намериш, най-добре пусни тема. Тук, така да се каже, не е тема за обсъждане, а за препоръчване.

Мисля също, че по-популярните модели, които се продават из нашите магазини, са вече споменати назад в темата.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе някой да ги е чувал тия Marlin? Гледам ги от известно време в И-бей хвърчат като топъл хляб за под 100 паунда, а някои са супер страт тип с флойдове и хъмове...

Даже гледам една тип "лястовица" си стой на "buy it now" за 40 пауна, ама никой не я иска.

За печката 100% стават, ама за друго дали ги бива...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

^така като чета по нета хората ги хвърлят през прозореца от няколко етажа. да, сериозно :)

 

I got rid of mine and called in a priest to exorcize the evil spirits it left
:greenball:

 

аз още се оглеждам и ослушвам за AcePro китарите. на визия ми харесват много, но много малко мнения виждам из нета за тях.

Редактирано от noflip
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^

Аз за тва казвам, че за печката 100% стават. Отделно, че се парих вече и китара как да е не купувам, без да съм пипнал/видял... (Освен в редки случеи, в които съм имал вземане-даване с даден модел/марка достатъчно дълго, та да имам общо мнение, макар, понякога, като днес да се засиля на сляпо - рекох да купя един Rockwood Hohner от И-бей, ама съвсем изключих, че търга приключва днес и го изтървах, а излезе само 48 паунда... ;);) )

Редактирано от Slide
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да ме захапете искам да подчертая че това не е тема от типа на "Кажете някоя про китара за 20 лева". Интересно ми е да чуя мнения за неизвестни китари или китари на малки фирми които по звук и качество са сполучливи и надскачат класа си. Тук там попадам на някое мнение че еди коя си реплика на Лес Пол примерно от 90 и някоя си на "Едикояси" фирма е била учудващо добра китара и точно тези инструменти ме интересуват. Нещо като Vintage китарите за които поне аз не бях чувал до преди година и за които не се изписа малко из форума. Големите фирми и техните ди

Нямам никакво намерение да си купувам такава китара. Питам от чисто любопитство.

 

Здравей, братко. Хубава профи китара тип "Лес Пол" е чехословашката "Йолана Диамант". С такава свири Всил Нешев от "Ера" - а нивото на китарата е наистина учудващо добро, ако си намериш такава, стига да умееш да свириш, а не да си като Митака Кърнев, си цар. Опитвал съм такава, в усещането няма разлика с оригиналките. Друга хубава китара са "Скуайър Стратокастер"-сериите. Но там трябва да избираш от 50-60 китари, защото имат различен звук една от друга и е най-добре ако ползваш тремолото, да си вземеш с ту-пойнт тремоло, а не с винтейдж тремоло, то е кофти вибратор и резбата му се прецаква най-бързо - а това е най-слабото място на всеки "Стратокастер", независимо дали е от Щатите, дали от Мексико, дали от Германия или от Азия. Други хубави са "Хамер Калифорниан 3", гарантирам ти за тях. В никакъв случай не си взимай с "Флойд Роуз" - те са :godbless: и материалът от който е направено тремолото е като китките на гей, тоест вместо стоманен захват, все едно кашкавал. За година излиза от строя и трябва да го сменяш. Ако все пак решиш да си с такова тремоло, трябва да си поръчаш при някой познат стругаро-фрезист да ти избаца едно от калибрована стомана и си оправен до пенсия. Ако искаш - купи си "Стаг", те са също много добри и приказките че са от ПДЧ са само със стойността на търговски лъжи. Китарките са яки и готини, само внимавай да не са с "Флойд Роуз". От ПДЧ бяха едни тупалки на "Чарвел" от 1992, те струваха майка си и баща си, а днес никой не свири на такава. НЕ СИ КУПУВАЙ ТАКАВА! Имаше и едни "Зи Зи Топ"-китари, и те са пълен боклук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога да доложа за корт. Наистина са много хубави китари за парите си и не го казвам само като собственик (примерно и в хармъни централ имат доста добри оценки).

Илияне Панчев, ти ли си, бе? :godbless: :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.