buba Отговорено Април 4, 2009 Автор Share Отговорено Април 4, 2009 да,ще потърся.Много Ви благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
buba Отговорено Април 4, 2009 Автор Share Отговорено Април 4, 2009 Да ви попитам за модел Casio CDP 200R ,какво ще кажете за него,добър ли е? А също така и модела Poly на ACOUSTICA,какво ви е мнението? Благодаря ви Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Април 4, 2009 Share Отговорено Април 4, 2009 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=55279&hl= ето това беше темата, ако още не го е продал http://www.m-audio.com/products/en_us/ProKeys88.html в официалния сайт е 750 $, така че, изглежда добра оферта. дори и да го е продал колегата, съвета ми е да се ориентирате към нещо подобно. децата в наши дни са много по-отворени към техниката и според мен много повече ще се зарадват на нещо подобно. освен ако не смятате да правите детето си концертиращ класически пианист, разбира се. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
виолина Отговорено Април 12, 2009 Share Отговорено Април 12, 2009 Най-добре вземете на дъщеричката си пиано,за да се учи на звукоизвличане,динамики,както и постановка на пръстите. Всички знаем колко е различно,когато свириш на синтезатор и пиано. И аз започнах да свиря от 5-6 годишна и си имах руско много хубаво пиано. Като станах студентка имах нужда от ново. Купих си т.н клавинова или дигитално пиано. В София има специализиран магазин на йамаха извън града,ама не помня точния адрес. От там може да разгледате такъв тип пиана-електрически. Аз лично си взех и съм много доволна,колкото по-скъпо е пианото,толкова повече се доближава като звук и клавиш до истинското акустичното. Доволна съм,защото съм на квартира и не заема много място,няма го тоя сандък. Мога да си го намалям,за да не преча на комшиите. Сглобява се и тежи само 50 кг. Но са скъпи. Най-евтиното беше 1700 лв. Но ако имате възможност и това е вариант. Но,има голямо НО. А ко дъщеричката ви ще се занимава сериозно занапред има нужда от истинско. Ако нямате възможност потърсете на старо има безброй магазини в София за пиана втора употреба. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Април 12, 2009 Share Отговорено Април 12, 2009 Колежке, тези съвети отдавна са дадени, мисля че хората са си купили каквото бяха решили. А магазини на Ямаха има не само извън София Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
buba Отговорено Април 24, 2009 Автор Share Отговорено Април 24, 2009 Искам да благодаря още веднъж на всички за ценната информация и полезните съвети.Вече взехме на детето диг.пиано Casio CDP 200R. Поздрави и БЪДЕТЕ ЗДРАВИ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rusenec65 Отговорено Април 25, 2009 Share Отговорено Април 25, 2009 Искам да благодаря още веднъж на всички за ценната информация и полезните съвети.Вече взехме на детето диг.пиано Casio CDP 200R.Поздрави и БЪДЕТЕ ЗДРАВИ Е хайде честито !!!! Желаем успех на "малката"колежка...не е важно дали ще стане музикант...да е жива и здрава !!!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ircommedia Отговорено Август 5, 2014 Share Отговорено Август 5, 2014 Синтезаторът е много подходящ за обучение поради един куп причини, част от които са описани тук - http://www.wisebread.com/pianos-cost-too-much-get-a-synth Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Август 6, 2014 Share Отговорено Август 6, 2014 Най се радвам некой като изрови тема отпреди ПЕТ години, предполагам,че детето е порастнало вече,а и родителите може би са се усетили да го ориентират към нещо по-различно от музика,което е кауза пердута на територията БГ,освен ако не е кючек. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
НиколайGK Отговорено Август 6, 2014 Share Отговорено Август 6, 2014 Ни в клин, ни в ръкав включване наистина. Да не говорим, че това за евтиното не е баш така - виждал съм разни руски пиана по 400-500 лева, а дигитално с 88 клавиша и тежка клавиатура за тия пари няма как да се намери. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Август 7, 2014 Share Отговорено Август 7, 2014 Синтезаторът е много подходящ за обучение поради един куп причини, част от които са описани тук - http://www.wisebread.com/pianos-cost-too-much-get-a-synth Мислиш ли, че тази тема не е дъвкана стотици пъти тук? Защо първо не направи справка в търсачката? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Август 7, 2014 Share Отговорено Август 7, 2014 Още вчера, като видях извадената от небитието тема, наказах въпросния потребител с преминаване обратно в групата за одобрение на мнения през модератор, мислех и да заключа темата, ама не го направих и вие сте я оспамили Айде стига ви толкова... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts