Jump to content
Българският форум за музиканти

виолина

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от виолина

  1. Ето малко повече инфо....... 1)nickname:Виолина 2)Възраст:22 3)Образование:средно,за сега 4)Вашият инструмент/и:пиано 5)Предпочитан музикален стил:точно предпочитан не но от любимите ми групи са Епизод,Nightwish, Cafe del Mar.. 6)Вашият вдъхновител: Почти всеки истински музикант и пианист ме вдъхновява 7)Досегашни (не)реализирани проекти:няма 8)Странични интереси:Футбол 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Емоционална личност,пия малко,достатъчно..пуша Обичам по-обикновените неща. Мразя лъжата...
  2. Със сигурност ми е полезен!
  3. Здравейте,бих искала да си намеря ноти на еванесенс и найтуиш? Накой би ли ми помогнал?
  4. БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА САЙТОВЕТЕ
  5. Слух ти трябва,познания по хармония и най-вече познания по народна музика...народните изпълнители имат друг тип уши,познания на ладове..хиджас. Какъв тип точно партитури ти трябват?
  6. Аз съм клавиристка...пианистка,както го наречеш...музиката е моя живот,изкуството е моя живот..къде ми е бирата..искам стела
  7. Най-добре вземете на дъщеричката си пиано,за да се учи на звукоизвличане,динамики,както и постановка на пръстите. Всички знаем колко е различно,когато свириш на синтезатор и пиано. И аз започнах да свиря от 5-6 годишна и си имах руско много хубаво пиано. Като станах студентка имах нужда от ново. Купих си т.н клавинова или дигитално пиано. В София има специализиран магазин на йамаха извън града,ама не помня точния адрес. От там може да разгледате такъв тип пиана-електрически. Аз лично си взех и съм много доволна,колкото по-скъпо е пианото,толкова повече се доближава като звук и клавиш до истинското акустичното. Доволна съм,защото съм на квартира и не заема много място,няма го тоя сандък. Мога да си го намалям,за да не преча на комшиите. Сглобява се и тежи само 50 кг. Но са скъпи. Най-евтиното беше 1700 лв. Но ако имате възможност и това е вариант. Но,има голямо НО. А ко дъщеричката ви ще се занимава сериозно занапред има нужда от истинско. Ако нямате възможност потърсете на старо има безброй магазини в София за пиана втора употреба.
  8. Здравейте,казвам се Виолина и съм трети курс ПОМ в музикална академия в Пловдив. Педагогика,но специалния ми инструмент е пиано. Влече ме дирижирането и солфежа. В академията свиря в клавирно дуо,но извън класно изготвяма репертоар с една колежка цигуларка.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.