Hillbilly Отговорено Декември 22, 2010 Отговорено Декември 22, 2010 Метълите,не се връзвайте толкова,всичко е до предпочитания,което подсказва и заглавието на темата. Мен пък ми е кеф да си свиря с инструмент,който не ме боде с рога по шкембето От Стратокастер по удобна китара не съм хващал,е и СГ на Гибсън е супер,ама ЛП звучи по-плътно,нищо че е към 5 кила тухла. Както си спамя в безмислената тема..един музикален инструмент е красив или грозен по тона/звученето,което има,визията е таш*к за начинаещи. Това също е ..гледате известни музиканти с нови инструменти на марката,която рекламират,а в студиото записват с тествани стари пръчки. 1 Цитирай
Bobolin Отговорено Декември 22, 2010 Отговорено Декември 22, 2010 А, кой се връзва. Приказка и интрига да става. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 22, 2010 Отговорено Декември 22, 2010 ^Кви интриги,бе фен,нали затова е форум - да си споделяме вижданията..,а навън е страшно,гюбек отсекъде.. Цитирай
interman Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 хаха доста се засягат хората на тая тема май. Аз примерно харесвам телето, която доста е обсъждана тука, ама по никакъв начин не ме засяга факта, че някой я смята за най-грозната и шибана китара. И доколкото разбрах говорим само за външен вид и тва не е "ташак за начинаещи", тона е най-важен ест, но и външният вид е важен както винаги. Сам каза, че наподобява жена. 1 Цитирай
Slav Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 Аз пък като съм в близост до теле, страт и лес пол, губя тотално мотивация за каквото и да е свирене и като страничен ефект поне една седмица след това имам проблем с ерекцията. Ама то навярива щото не съм дорасъл да свиря на тях и да стана и аз любител на бавното и умно свирене а се фърлям все на такива чепати кичозни китари за метЪли. Мале ... явно горките Малмстийн, Хендрикс, Блекмор, Ерик Джонсън, Слаш и Джими Пейдж не са можели изобщо да си изправят тоягата. Пък за мотивацията им да не говорим ... то тяхното не е музика Мерси, че ме светна и нека ти напомня, че ако не беше страта, едва ли сега щеше да съществува тоя готин Ibanez дето го имаш. (не беше саркастично, аз съм фен на Ibanez RG) Цитирай
дедо Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 (Редактирано) Може би темата е малко неточно формулирана според мен трябваше да бъде "Китари с по нетрадиционна форма".Всеки инструмент има нещо хубаво в в себеси та било и това , че на него може да бъдат изсвирени прекрасни неща. Погледнато от друг ъгъл , грозното за едни е красиво за други.Също и ,че голям процент от "грозните" китари са произведени с комерсиална цел заради естеството на музиката за която са предназначени.На мен специално някак си не ми върви някой блусар или джазмен да запаше рогат Джаксън или Рич.Въпреки ,че ония дядовци с дългите бради го правеха и то толкова успешно щото никой не казваше "-Гледай тия с какви грозни китари свирят." Пухчета дрънкулки и какви ли не още идиотии. Сега някой може да не се съгласи с мен ,но това е мое мнение .Форум...........После ,формата на китарата в голяма част допринася за изграждане на цялостната визия на един музикант ,а и определя до голяма степен емоционалното състояние на публиката. ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ И ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ Редактирано Декември 24, 2010 от дедо 2 Цитирай
Bobolin Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 Аз пък като съм в близост до теле, страт и лес пол, губя тотално мотивация за каквото и да е свирене и като страничен ефект поне една седмица след това имам проблем с ерекцията. Ама то навярива щото не съм дорасъл да свиря на тях и да стана и аз любител на бавното и умно свирене а се фърлям все на такива чепати кичозни китари за метЪли. Мале ... явно горките Малмстийн, Хендрикс, Блекмор, Ерик Джонсън, Слаш и Джими Пейдж не са можели изобщо да си изправят тоягата. Пък за мотивацията им да не говорим ... то тяхното не е музика Мерси, че ме светна и нека ти напомня, че ако не беше страта, едва ли сега щеше да съществува тоя готин Ibanez дето го имаш. (не беше саркастично, аз съм фен на Ibanez RG) Само да спомена, че не съм някакъв hardcore фен на Ibanez. И там има неща, които лично на мен много силно не ми допадат, но да кажем, че фирмата е най-близко до това, което смятам за най-удобно, стимулиращо ме и добро за мен. Аз съм си взел мерки и намерил начин как да компенсирам нещата, които не ми харесват в Ibanez. Живот и здраве догодина... НА ВСИЧКО ОСТАНАЛИ НЕЗАВИСИМО КАКВИ КИТАРИ ХАРЕСВАМЕ И КОИ МУЗИКАНТИ НИ ДОПАДАТ, НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ НАСТЪПВАЩАТА КОЛЕДА И ДА ПОЖЕЛАЯ ВИЕ И НАЙ-БЛИЗКИТЕ ВИ И ОБИЧАНИ ХОРА ДА СТЕ НАЙ-ВЕЧЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! 1 Цитирай
Slav Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 ^Целта ми не беше заяждане, просто малко се разпалих, тъй като Страт и Лес Пол са сред най-любимите ми китари и мнението ти ми се стори малко крайно. Сори ако съм предизвикал някакви кофти чувства, весели празници и на теб! Цитирай
Георги Тотев Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 (Редактирано) Най-грозната китара ... е тази, която и да ми я подаряват няма да взема, но всеки със вкусовете си. Ето ви нещо, което много хора ще сметнат за грозно - Иванов ткм50е Поздрави! Герги И ЛЕКО С АЛКОХОЛА ПО ПРАЗНИЦИТЕ, ОСТАВЕТЕ МАЛКО И ЗА НАС! Редактирано Декември 24, 2010 от Георги Тотев Цитирай
Георги Тотев Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 ^ Това само не разбрах от къде се зарежда Цитирай
billymilano Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 http://www.thomann.de/gb/epiphone_firebird_studio_wc.htm Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 ^ Това само не разбрах от къде се зарежда У дръжката,ма отката ше избуши тремолото Цитирай
Recommended Posts