kkch Отговорено Декември 25, 2010 Отговорено Декември 25, 2010 А какво ще кажете за тази ? Опитвам се да разбера какво прави тоя крак отдолу... Цитирай
Fallenblood Отговорено Декември 25, 2010 Отговорено Декември 25, 2010 ^ ако трябва да перифразираме един виц за борци, нямаш си представа на какво е способен един басист, като го ритнат в топките Цитирай
interman Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 ^^ Тая китара явно е за фетишисти Цитирай
polaris Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 Аз наскоро видях в РФ една китара, чието тяло беше просто един правоъглъник. Не се поинтересувах от нея, бях зает да зяпам сигничър модела на Мат Тък. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 Грозни модели: Explorer- ESP/LTD EX са грозни, както Dean Zero и Ibanez Destroyer 2 V-Dean Razorback V,Dean Splittail,BC Rich Beast V,Jackson Roswell Rhoads,2те Magic Circle на Карл Логан ML-Dean Razorback,Jackson Warrior,Ibanez Xyphos и BC Rich Stealth Single Cutaway-Fender Telecaster Deluxe(Съжалявам ама със Стратокастърската глава... )PRS Singlecut и ESP/LTD Eclipse(Cutaway-a е прекалено къс и под грозен ъгъл) Double Cutaway-Ibanez AX,Squier Esprit(Пак прекалено къси и грозни Cutaway-и),Parker Fly,BC Rich Eagle,всички Mosrite Други:ESP/LTD AX,BC Rich Zombie,всички Danelectro Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 (Редактирано) ^^Един от моделите Gretsch на Bo Diddley,вероятно. Има и още една негова китара, направена по-известна за масовият потребител от Billy Gibbons (ZZ Top), а именно Gretsch Jupiter Thunderbird. Грозни, но какво от това, по-важно е какви музиканти свирят(са свирили) на тях. Има много истина в този ред: ..един музикален инструмент е красив или грозен по тона/звученето което има, визията е таш*к за начинаещи. Редактирано Април 30, 2011 от ciriljhonson 2 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 Грозни, но какво от това, по-важно е какви музиканти свирят(са свирили) на тях. Най-вече за телето. Цитирай
Arcturus666 Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 (Редактирано) Fender Telecaster за мен е ужасна китара. Все пак не коментираме звук и качество на изработка а чисто визуално гледаме на нещата. Редактирано Април 30, 2011 от Arcturus666 Цитирай
Yo The Real Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 Не разбирам хората, които не харесват телетата. В момента съм в голяма драма дали да си купя хубава акустична или втора китара - Теле. Иначе мога да определя не като грозна, а като непривлекателна формата на "фалшивите" LP-та - с по-висок връх, без връх или с отклонен настрани връх - някак си много гадно ми изглеждат, незавършено. Цитирай
Явор тъпото Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 (Редактирано) Ако ми позволите, да попълня и аз каталога Редактирано Април 30, 2011 от Velius 2 Цитирай
polaris Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 (Редактирано) Ами и аз не харесвам телета. Дразнят ме и бриджа пикгарда. Делуксите са по-добре. Но това си е въпрос на вкус. И на мен ми е странно като някой ми каже, че Jackson Randy Rhoads са грозни (защото това ми е любимата китара), но не ми пука, защото аз си я харесвам. П.П. Velius тези не са ли на Zakk Wylde? И на мен не ми харесват особено. Редактирано Април 30, 2011 от polaris Цитирай
Явор тъпото Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 (Редактирано) П.П. Velius тези не са ли на Zakk Wylde? И на мен не ми харесват особено. Да, този модел на Епифонe е разработен специално за него - Zakk Wylde Graveyard Редактирано Април 30, 2011 от Velius 2 Цитирай
Slav Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 (Редактирано) На мен първата асоциация, която ми дойде беше Death Magnetic на Metallica. Редактирано Април 30, 2011 от Slav Цитирай
dianstefanov89 Отговорено Май 2, 2011 Отговорено Май 2, 2011 (Редактирано) Редактирано Май 2, 2011 от dianstefanov89 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Май 2, 2011 Отговорено Май 2, 2011 + Китарата "Столичная" на Лита Форд Цитирай
Recommended Posts