Jump to content
Българският форум за музиканти

Подарявам китара на ентусиасти ;)


MadCow

Recommended Posts

Ами като ще е така, моля, нека бъда включен и аз.

 

Желание да я спечеля? - Разбира се, че имам. :metalist: Това е китара все пак, класи над моя Скуаер.

 

ПП: Като човек с липса на всякакъв късмет - пожелавам на тоя, който спечели да се скъса от свирене и да запомни от къде и от кого е получил тази китара и то по такъв начин... Малко са хората, които останаха и си позволяват да правят такива неща от сърце!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! :hysterical:

И аз бих искал да се запиша. От сега заявявам, че китарата няма да е за мен. Записвам се, заради един човек, който е свирил на времето още с баща ми и продължава да свири с една казънлъшка Кремонка - грозно червено "боядисана", със слаби адаптери(които междудругото работят само в средно положение), ръждясал бридж, изхабени прагчета и тн. Мъчи се с нея още от тогава и никога не е имал възможност да си вземе нова китара, а е доста запален към музиката. :ph34r: Не съм му казвал нищо още, искам да е изненада. :hysterical:

Успех на всички записали се!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам и аз да се включа от името на нашия барабанист, който не е регистриран във форума и затова не участва лично. Човекът съм му дал една избушена китара да се упражнява, ама то тва не става за нищо, само се гърчи. Няма значение де, заявявам желание за участие :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам 1 молба към админа ако може да провери повечкото от кандидатите защото като гледам из форума пишат малко хорица апък сега като излезе темата за подаряване станаха изведнъж много хора навитите .Мисълта ми е да ги проверите от кога са из този форум тоест не са се регнали така случайно заради темата или пък да не би повечето "хора" да са 1 и същ човек.Моля да не ме накажете:опитвам се да помогна да предотвратите измамите.Мерси предварително.

П.П. И аз участвам :greenball:

 

 

Принципно няма значение дали са се регнали заради темата. После ще ги проверяваме за други работи то е ясно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинете ме за острата намеса тук в темата, но има едно нещо, което ме притеснява вече цял ден и искам да го споделя тук с вас.

След като разгледах профилите на всичките кандидати до момента, и след като

прочетох повечето им теми и коментари, стигнах до заключението, че повечето

желаещи/кандидати да притежават въпросната ''китара на аванта'' са меко казано

НЕПОДХОДЯЩИ.

Какво имам предвид:

1/ Участват хора, които са на достатъчно години, за да работят,за да могат да си позволят китара от този ценови клас.Прави ми грозното впечатление,че има хора над 30 години, да не казвам и повече.

2/ Участват хора, които нямат пряко отношение към инструмента китара.

3/ Участват хора, които търгуват музикални инструменти и имат пуснати теми в раздел купувам/продавам, което предполага, че тези хора могат да си позволят такъв инструмент.

4/ Участват хора, които този инструмент няма да е за тях а за трето лице, което изобщо не е от този форум.

 

...и всъщност като се замисля, тези хора наистина ще отнемат шанса на някой,

който наистина няма възможност или родителите му нямат такава, за да му осигурят така жадуваното парче дърво, а има желание и ентусиазъм.

...майната и на съдбата - тя няма думата пред множинството.

 

Ако аз трябваше да провеждам томболата, бих одобрил кандидатите до 18 години, като се предполага, че въпросните не могат а и нямат необходимите години за да работят и да си купят, и в същото време нямат китара.А те тук в темата са наистина малко.

 

...иначе темата се превръща от ''подарявам китара'' на ''китара на аванта'' - много жалко.

 

Искрено се надявам, да ви е останала поне малко съвест!

Не отнемайте шанса на тези, които наистина нямат с какво да свирят!

 

С уважение: EAmechaniX

 

 

П.С. ...иначе много се радвам, че този път модераторите се ангажираха с темата за разлика от предния път. :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^

темата се превръща от ''подарявам китара'' на ''китара на аванта'' - много жалко.
така си е ..затова е по добре да се направи конкурс,а не -ма братчето се учи да свири и т.н.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^^ Напълно съм съгласен с колегата по-горе един човек който работи ако толкова много иска китара ще се поустиска малко и ще си купи има много ефтини и прилични китари. А дори някой си признават че имат китари ама не им и били добри и за това искат да участват то хубаво че са честни ама са и малко нагли. Примерно скуайъра не звучи кой зна колко добре но е съвсем прилична китара на която може да си се учиш и не те въспира да ставаш по добър, вече ако просто ти е писнала и искаш нещо различно е друг въпрос... В крайна сметка собственика решава аз просто изказвам мнение...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Токущо взех кейса. Уникален е. Изглежда като чисто нов.

 

Този който вземе китарата трябва да бъде много благодарен на EAmechaniX :bravo::(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към колегата EAmechaniX. По въпроса за хората които са около 30-така и които работят. Айде моля ти се. Както хората които работят могат да си купят китара така и хората на които най-вероятно родителите им работят могат да им купят. Всеки самоуважаващ себе си родител би се държал човешки с детето си. Разбирай к'во искам да ти кажа. И аз на 15 исках китара ама нямаше, сега за да не съм си купил какъв ли е проблема. Просто вече имам други приоритети. Не че никога няма да си купя такава. Но това важи за всички останали. А и тук да виждаш някакви ограничения

Ако си мечтаете да свирите на китара, но нямате такава постнете реплай. След 1 седмица ще оствим съдбата да реши като изтегля някой от списъка по абсолютно случаен начин. Ще се радвам да помогна на някой да осъществи мечтата си. Успех wink.gif

 

МОЛЯ ДА УЧАСТВАТ САМО ХОРА, КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЯМАТ КИТАРА И ИМАТ ЕНТУСИАЗЪМ. НЯМА ДА СЕ ПОЧУВСТВАТЕ МНОГО ДОБРЕ АКО ЗНАЕТЕ, ЧЕ СТЕ ОТНЕЛИ ШАНСА НА НЯКОЙ, НАЛИ?

Нищо против нямам модераторите или автора да филтрират кандидатите. Та така. Поздрави!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....искам и аз да те похваля(и <EAmechaniX> също.... той отдавна си го заслужава !!!!) за начинанието(пиша чак сега за да не заливам темата и с мойте "простотии" - вече е затворена и мога да ТИ СТИСНА РЪКА)

 

имайки в предвих и че аз имам "няколко" китари мисля да организирам и аз подобно "явление" след 2-3 месеца, няма да е от класата на твойта, но мисля че пак някой би се зарадвал(дано) , а не да <трупат оборудване>...

 

 

.... в този ред на мисли , смятам че може да се направи нещо като "традиция" не е казано че трябва да е толкова Голямо , но доста хора смятам че могат да си позволят(да не говорим за "програмисти" като мен) да подарят нещо което не ползват толкова .. ако щеш - кабел ,слушалки ,ефект , микрофон и какви ли още не глупости събират прах по домовете ни, а на някой ще му свърши чудесна работа!!!

 

май това е от мен....

 

П.П. моля да ме извините за правописа(и тук-там пунктуацията ми) , но все пак съм математик(което не ме оправдава), а не филолог, направих <the best i can>

Редактирано от badValue
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече е изтеглен :(

Как стана всичко:

1.Подбрах хората.

2.Написах скрипт на PHP за случайно теглене.

3.Извиках линк към скрипта в браузера и натиснах ентер.

 

И се оказа, че на жените им върви днес. Падна се на Monny.

Тя не е писала много в темета, но това е което ми е писала на лично още първия ден:

 

"здрасти. Пиша ти относно китарата, която подаряваш.... регистрирах се току що, защото един приятел ми каза за твоята тема. Става въпрос че много обичам да свиря на китара,а нямам. Постоянно ходя да досаждам за една приятелка и вече ми е неудобно, а много ми се свири. Сигурно много хора ще ти пишат, незнам наистина как да грабна вниманието ти, но наистина съм добра и се научих и искам да продължа....Това е. Нямам намерение да се отказвам или нещо подобно... ще се радвам ако успея някакси да си я спечеля един вид. Ще се надявам много!!!!!!!! Това е от мене! чаоо ! smile.gif)))) МОНИКА"

 

Мисля че избора е добър. Както казах съдбата си знае работата. Надявам се китарата да се протърка от свирене и някой ден да и чуем звъка тук. Нека момичето да се обади да уредим връчването.

Ще я насърча да следи по-често форума, защото има какво да научи и ако някой ден забележи, че китарата се е заседяла твърде дълго в ъгъла да я предаде на следващия.

 

Надявам се тази инициатива да не остане единствена. Замислете се какво печелите като си трупате инструменти и техника в къщи и дали не е по-добре те да бъдат използвани от някой вмесо да събират прах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:bravo::bravo: :bravo: :bravo::thx::happy:

:(

 

Аз съм доволен от избора на съдбата и щастлив, че имаме още един член в нашето музикално семейство.

Подкрепете я!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.