Arcturus666 Публикувано Декември 26, 2008 Share Публикувано Декември 26, 2008 Не знам дали е имало такава тема преди ,но на мен лично би ми било любопитно да разбера Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 26, 2008 Share Отговорено Декември 26, 2008 (Редактирано) Направи анкета,а аз като съм с 3 китарки какво да кажа? То е ясно че Скуайър.. Редактирано Декември 26, 2008 от Hillbilly Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abductor Отговорено Декември 26, 2008 Share Отговорено Декември 26, 2008 Скуайър, без съмнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Декември 26, 2008 Share Отговорено Декември 26, 2008 Скуаяр, после Ибанез, ама като се замисля като нищо може и обратното да е, след тва май идват Винтидж, Фендери май има не малко, Джаксъни, Би Си Ричове, Шектъри май има стабилно и Гибсъните май са най-малко. Стаг, Кремона и Орфей май също са бая. Сяква зла гад има из форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Декември 26, 2008 Share Отговорено Декември 26, 2008 И кортаджийте не сме много ...Но като цяло мисля, че Скуайър и Джаксън/Ибанез са най-разпространени сред съфорумците. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 26, 2008 Share Отговорено Декември 26, 2008 Пичове, не се заблуждавайте ... Най-разпространената марка китари е марката "6-струнни" Дето имам един колега, на възраст така е човека ... С доста стаж ... Един наш разговор: - Имам черен Фендер, много готин - вика той - С кви адаптери е? - питам аз ... - С бели! - отговаря уверено той Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
horsefucker Отговорено Декември 26, 2008 Share Отговорено Декември 26, 2008 Мисля, че Squier, Fender и Jackson (които на практика се произвеждат от една и съща корпорация). Просто имат добра реклама. За Squier и Fender не знам, но Jackson имат някой добри модели от X и MG серийте (говорим за Японско и Щатско производство, индийските са ДА СИ ЕБЕ МАЙКАТА ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BuGZ Отговорено Декември 26, 2008 Share Отговорено Декември 26, 2008 + 1 за Скуайър и аз съм с една такава тояжка (Showmaster, но са по-добри от средно статистическия, де) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
interman Отговорено Декември 26, 2008 Share Отговорено Декември 26, 2008 Аз имам един сравнително добър Скуайър в момента и да това ще да е най-разпространената китара тука. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tomcat Отговорено Декември 27, 2008 Share Отговорено Декември 27, 2008 Под 'разпространена марка' какво имаш предвид? какво притежаваме или какво предпочитаме кат марки ли? Ако е за притежаване аз имам един Vintage VS-6 Cherry red а за предпочитане са Gibson Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mzorg14 Отговорено Декември 27, 2008 Share Отговорено Декември 27, 2008 Наи-много има скуаяри и ибанци!Аз лично свиря на шектър и не мисля , че има повече от 10 човека , които свирят на шектър тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Декември 27, 2008 Share Отговорено Декември 27, 2008 Да проявя любопитство: някой свири ли с Westone? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Eddhunter Отговорено Януари 1, 2009 Share Отговорено Януари 1, 2009 Аз свиря с Jackson и съм страшно доволен от китарата си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Януари 1, 2009 Share Отговорено Януари 1, 2009 Моята е уошбърн ви64, и аз съм доволен от нея,то стана нещо като анкета накрая,който събере отговорите ще получи статистиката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 1, 2009 Share Отговорено Януари 1, 2009 имам една Ямаха и един Американ стандарт... не че има голям смисъл в темата ама съм стабилно почерпен , а останах без компания Честита нова година Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts