Jump to content
Българският форум за музиканти

Eddhunter

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Eddhunter

  1. Eddhunter

    Jackson King V

    При моделите Dinky или стандартни грифа стои по високо когато си я слойиш на лявото бедро. Не споделям, че King V са по удобни от стандартните. Удобството вече си е индивидуално, трудно може да се каже коя е най-добрата китара в това отношение. Важното е обаче да намериш най-удобната за теб форма и звукът от китрата да те удовлетворява. Аз имам това с Jackson JS30 dinky.
  2. Eddhunter

    Jackson King V

    Ма*ка му такъв пост няма ..... 7 пъти го чета и пак не мога да разбера какво си искал да кажеш? По темата - За тези пари бих издебнал някои да продаде нещо по класно в форума, но като знам ,че такова чакане удължава нощите десетократно ....купувай и да чуем Peace Sells съвсем скоро в раздел кавари. С 2 думи - имам същата китара, но в друга форма и със заключващо тремоло ( посочената на снимката няма, а струните й минават през корпуса ) и съм много доволен от инструмента. Какво толкова неясно има ?!?
  3. Eddhunter

    Jackson King V

    Не и ако продавачът те познава и ти извади някоя жестока китара от склада, както стана в моя случай .
  4. Eddhunter

    Jackson King V

    Това не е ли Jackson JS30 в King V форма ? Аз имам същият модел китара, но в Dinky и със заключващо тремоло, при тази струните минават през корпуса. Мога да ти кажа, че аз лично съм супер доволен от китарата и смятам, че с покупката й ударих десятката . Ако не държиш на китарата да има тремоло, можеш да пробваш този модел в РФ, мисля, че ще ти хареса, понеже JS30 е много добра серия, поне според мен.
  5. Ами, бих те посъветвал да обиколиш музикалните магазини и ти да си избереш. Има много китари в този ценови диапазон, но ако между 300-1000 кажем 600, то можеш да си вземеш също много добрър инструмент. Моята е Jackson JS30 и едва ли мога да бъда по-доволен от китара за мен Jackson-ите са супер китари и за тези пари (300-1000) можеш да изпробваш повечето модели, включително и от Про сериите, но важното е на теб коя ще ти хареса най-много; не е нужно да дадеш 1000 лв, за да имаш страхотна китара. Но обиколи, тествай и виж кое ти допада. Успех от мен, надявам се да съм ти помогнал с насоката
  6. Eddhunter

    Jackson Js20

    Според мен по-добре JS30
  7. Аз също имам JS30 Dinky от xxxx и също така съм много, много доволен от китарата си, всичко каквото искам от една китара е там като звук, формана тялото, гриф, чувствително и заключващо тремоло и това само част от достойнствата й.
  8. Аз свиря с Jackson и съм страшно доволен от китарата си.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.