Jump to content
Българският форум за музиканти

ХЕВИ ДЖЕМ .....


zanev 70

Recommended Posts

...Здравейте на всички .Реших , че така и така от снощи се бъзикам с Superior 2.0 Toontrack , няма да е лошо да има нещо черно на бяло и заформих едно джемче ... метълско такова ... е не от най крайните ама си е твърдичко .... тъй де ... надявам се да ви се хареса и да врътнете по нещо от горе .... та както казах ударните са Superior 2.0 на Toontrack , китарата е с Гитар риг 3 , а баса AmplitubeSVX .... микса го правих по нощите на монитори Беринджър - дано се е получил долу горе щото нямаше възможност да бича колоните много силно .... както и да е стига приказки ... ето и линка към джема http://media.putfile.com/METAL-JAM-2-26

..... ами това е накратко ... както казах дано ви е забавно .... Цеко :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 36
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ето една бърза шред импровизацийка ( че е най лесно, не трябва да мисля :whistle: ), да открия джема.

 

Click here to watch Zanev-metal-jam

 

Между другото редувах 2 различни китари през няколко такта, едната със сингли , а другата с хъмбъкъри. Не съм пипал корекциите на ампа, нито пък се старах много да докарам саунд, нали е джем,майтап да става ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...а така баце .... точно такова нещо очаквах от теб ... да ми напълниш изстрадалата душичка ... щото както съм казвал - може да сме българи , но и ние имаме нужда от време навреме от причини да се гордеем с нещо ... или с някой , какъвто е нашия случай .... еваларка ти правим приятелю :offtopic-001: :offtopic-001: :P ...... НО за разлика от колегата ho6imin твоето участие особено началото на джема ми подейства по друг начин - преди не бях сигурен дали аз самия да участвам в джема , но след това което си сътворил вече съм сигурен - жив или мъртъв ще участвам ... за мен ще чест както казват някой хора с пагони ... и си мисля че така трябва да постъпят и тези които се двоумят дали да участват в джемове особено след изпълнения като твоето - толкова задължаващо че няма как човек да не се опита да мине предела си ... а нали това е целта - днес да свирим по добре от вчера , а утре по добре от днес ... и какъв по добър критерий от Кольо ... ох котьо ... вече ме сърбят ръцете .... жив и здрав Кольо . Цеко :godbless: :godbless: :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ае да го ева аз от край време чакам нещо такова, ама пусто не знам как да ги свалям тея мърътройки, кажете някой чалъм :offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Десен бутон върху плейърчето, после пропъртийс. Оттам копираш адреса да линка, а после го пускаш самостоятелно в браузъра. Само внимавай, че ако си инсталирал QuickTime, ще ти го зареди в него, а няма да тръгне да ти го сваля. Трябва да спреш за момент "плъг-ин"-а, за да успееш.

 

(малеее, тука чуждиците превишават 50% :offtopic-001: :offtopic-001: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ ho6imin

 

Е бива ли така да се отказваш, хавата е много благодатна

 

@zanev 70

 

Друже, мерси много за хвалбите, радвам се , че ще посвириши и ти, защото иначе не е правилно - ти подготвяш джемовете, а ние само ги пилим отгоре.

Иначе, честно казано, на мен хич не ми хареса моето пилене, даже се чудих дали да го качвам, ама нали е джем......, както и да е, надявам се и други да се включат

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале,мале какви сола...в левия канал...ами така си мислех, че ще забиеш.Ритъм китарката ми се струва,че е централна и то няма как да е по друг начин...Браво и на двамата супер сте. :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ууууууухаааа :) баце Кольо пак е подпалил митлътъ :godbless::godbless: ! И мен ме засърбяха ръцете само да намеря временце и съм в играта...жив и здрав да е Занев да дава матриали да пилим отгоре да избиваме кочината ;):thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер...

По едно време мислех че zanev се е откзал да се занимава да прави трякове за джемене...

При мен мерака е винаги в наличност, тъй че при първа възможност , ще зацапам пейзажа с мойта обичайно мазна китара :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://media.putfile.com/Jam-metal Ох, много ме затрудни този джем, но мисля че е хубаво да има представител и на Guitar Rig :cheers2: (мислех да не го пускам, но както каза Kolio_K джем да става... :greenangel:)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и мойта мазня. За свиренето ясно е, че не мога критики приемам, ама за записването и такива работи не ме тварете, щото ептен не разбирам.

 

Jam

Редактирано от MrDeath
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

zwero май е обмислил нещата най-добре дотук. Началото докъм 1:43 много ми хареса. . . кольо_к пак е дежурен, затова няма да го споменавам.

 

Благодаря на zanev за трака, ще си го ползвам вкъщи, ако излезе нещо ще се наредя и аз барабар с мъжете :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо нещо не можех да го изтегля но се справих :thumbs_up:

Ако не е твърде зле скоро ще го има и моя вариянт

Редактирано от ultramega
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.