zanev 70 Публикувано Октомври 11, 2008 Публикувано Октомври 11, 2008 ...Здравейте на всички .Реших , че така и така от снощи се бъзикам с Superior 2.0 Toontrack , няма да е лошо да има нещо черно на бяло и заформих едно джемче ... метълско такова ... е не от най крайните ама си е твърдичко .... тъй де ... надявам се да ви се хареса и да врътнете по нещо от горе .... та както казах ударните са Superior 2.0 на Toontrack , китарата е с Гитар риг 3 , а баса AmplitubeSVX .... микса го правих по нощите на монитори Беринджър - дано се е получил долу горе щото нямаше възможност да бича колоните много силно .... както и да е стига приказки ... ето и линка към джема http://media.putfile.com/METAL-JAM-2-26 ..... ами това е накратко ... както казах дано ви е забавно .... Цеко Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 12, 2008 Отговорено Октомври 12, 2008 Много готино се е получило друже , ще гледам да се включа скоро Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Ето една бърза шред импровизацийка ( че е най лесно, не трябва да мисля ), да открия джема. Click here to watch Zanev-metal-jam Между другото редувах 2 различни китари през няколко такта, едната със сингли , а другата с хъмбъкъри. Не съм пипал корекциите на ампа, нито пък се старах много да докарам саунд, нали е джем,майтап да става Цитирай
ho6imin Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Бах маа му,Коле,майна тъкмо се бях наточил да взема участие в джема и ти ме отказа Цитирай
zanev 70 Отговорено Октомври 13, 2008 Автор Отговорено Октомври 13, 2008 ...а така баце .... точно такова нещо очаквах от теб ... да ми напълниш изстрадалата душичка ... щото както съм казвал - може да сме българи , но и ние имаме нужда от време навреме от причини да се гордеем с нещо ... или с някой , какъвто е нашия случай .... еваларка ти правим приятелю :offtopic-001: ...... НО за разлика от колегата ho6imin твоето участие особено началото на джема ми подейства по друг начин - преди не бях сигурен дали аз самия да участвам в джема , но след това което си сътворил вече съм сигурен - жив или мъртъв ще участвам ... за мен ще чест както казват някой хора с пагони ... и си мисля че така трябва да постъпят и тези които се двоумят дали да участват в джемове особено след изпълнения като твоето - толкова задължаващо че няма как човек да не се опита да мине предела си ... а нали това е целта - днес да свирим по добре от вчера , а утре по добре от днес ... и какъв по добър критерий от Кольо ... ох котьо ... вече ме сърбят ръцете .... жив и здрав Кольо . Цеко :godbless: Цитирай
MrDeath Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Ае да го ева аз от край време чакам нещо такова, ама пусто не знам как да ги свалям тея мърътройки, кажете някой чалъм Цитирай
prayer4eto Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Десен бутон върху плейърчето, после пропъртийс. Оттам копираш адреса да линка, а после го пускаш самостоятелно в браузъра. Само внимавай, че ако си инсталирал QuickTime, ще ти го зареди в него, а няма да тръгне да ти го сваля. Трябва да спреш за момент "плъг-ин"-а, за да успееш. (малеее, тука чуждиците превишават 50% :offtopic-001: ) Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 @ ho6imin Е бива ли така да се отказваш, хавата е много благодатна @zanev 70 Друже, мерси много за хвалбите, радвам се , че ще посвириши и ти, защото иначе не е правилно - ти подготвяш джемовете, а ние само ги пилим отгоре. Иначе, честно казано, на мен хич не ми хареса моето пилене, даже се чудих дали да го качвам, ама нали е джем......, както и да е, надявам се и други да се включат Цитирай
zwero Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 Мале,мале какви сола...в левия канал...ами така си мислех, че ще забиеш.Ритъм китарката ми се струва,че е централна и то няма как да е по друг начин...Браво и на двамата супер сте. Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 ууууууухаааа баце Кольо пак е подпалил митлътъ ! И мен ме засърбяха ръцете само да намеря временце и съм в играта...жив и здрав да е Занев да дава матриали да пилим отгоре да избиваме кочината Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 Супер... По едно време мислех че zanev се е откзал да се занимава да прави трякове за джемене... При мен мерака е винаги в наличност, тъй че при първа възможност , ще зацапам пейзажа с мойта обичайно мазна китара Цитирай
zwero Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 http://media.putfile.com/Jam-metal Ох, много ме затрудни този джем, но мисля че е хубаво да има представител и на Guitar Rig (мислех да не го пускам, но както каза Kolio_K джем да става... ) Цитирай
MrDeath Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 (Редактирано) Ето и мойта мазня. За свиренето ясно е, че не мога критики приемам, ама за записването и такива работи не ме тварете, щото ептен не разбирам. Jam Редактирано Октомври 15, 2008 от MrDeath Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 zwero май е обмислил нещата най-добре дотук. Началото докъм 1:43 много ми хареса. . . кольо_к пак е дежурен, затова няма да го споменавам. Благодаря на zanev за трака, ще си го ползвам вкъщи, ако излезе нещо ще се наредя и аз барабар с мъжете Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 (Редактирано) Първо нещо не можех да го изтегля но се справих Ако не е твърде зле скоро ще го има и моя вариянт Редактирано Октомври 15, 2008 от ultramega Цитирай
Recommended Posts