Booria Публикувано Октомври 7, 2008 Публикувано Октомври 7, 2008 Писна ми да слушам някакви коментари, че като съм на 18 ще ми е адски трудно да се науча да свиря на китара и некви такива. Какво е вашето мненео отностно възрастта и китарата Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 Е защо да ти е трудно?Стига да имаш желание и упоритост не виждам къде е проблема-дерзай Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 Никога не е късно да се научиш да свириш. Виж за правописа не съм толкова сигурен. Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 ...на мен тия глупости ми ги разправяха когато бях 17 годишен и почвах...обаче аз имах много инат и желание тогава...в момента съвсем не съм виртуозен китарист...което не ми пречи да мога да изсвиря отлично всичко което стила с който се занимавам изсква да бъде изсвирено...както и да се занимавам с музика професионално... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 Booria - ко ти дреме, свири си да има жица и т'ва е! П.П. Аз започнах на 17. Цитирай
Guitar Rampage Отговорено Октомври 11, 2008 Отговорено Октомври 11, 2008 Не ми се вярва в това. Ако имаш желание и търпение, можеш да се захванеш на всякаква възраст. Цитирай
evans Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Никога не е късно,аз на 20 години взех първият си урок по пиано,ей така на майтап,сега съм на 28 и още си продължавам да свиря. Цитирай
savov Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 Разбира се, че не късно! ... Имам един приятел, китарист. Той е на близо 40 години и започнал да се учи да свири на китара преди 2-3 години. В моменат свири соло китара по безобразно добър начин! Завиждам му без лоши чувства разбира се! Аз цял живот съм учил по разни школи и т.н. но що се отнася до соло - немога да се меря с него изобщо! Харесва му...има желание...научил се е! Мисля че това е достатъчно за да те накара да се замислиш и да не се отказваш! Цитирай
Tomcat Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 Как ще е късно? тва е музика всички възрасти са допуснати имам един приятел дет е на околко 20 а преди година по4на д асвири Цитирай
bluesman Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Абсолютно подкрепям изказалите се до тук. Това за 5,6,7-годишна възраст за започване да се свири е мит. Всичко опира до това колко силно го искаш и по каква система се учиш. Преди две години в Пловдив имаше фестивал и семинари на една балканска асоциация по класическа китара .за два -три дена ги слушах всички..... Унгарците бяха момчета на около 20 години и всички бяха започнали да свирят от две три години.Трябва да призная с млко срам,че нашите момчета, които свиреха от десет години бяха две класи по-слаби от унгарците....срам... Така ,че давай напред приателю Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 15, 2008 Отговорено Ноември 15, 2008 Писна ми да слушам някакви коментари, че като съм на 18 ще ми е адски трудно да се науча да свиря на китара и некви такива. Какво е вашето мненео отностно възрастта и китарата Сега се сещам че имаще един блуграс китарист който е започнал на 53 или нещо такова ми се върти в главата ,а на всичкото отгоре свиреше с лява китара и то без да обръща струните!Така че никога не е късно да започнеш.И повече хъс!Успех Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 26, 2008 Отговорено Ноември 26, 2008 Няма възраст за изкуството - примери за световноизвестни писатели и музиканти поети и.т.н. започнали на зряла възраст и постигнали много има безброй - никога не пренебрегвай вътрешната си нужда и стремеж да се занимаваш с дадено изкуство - това е една от най смислените възможни инвестиции от време, средства и усилия може би... Цитирай
Newcastle United Отговорено Ноември 29, 2008 Отговорено Ноември 29, 2008 Възрастта не може да има значение в твоят случай,тъй като всичко идва от желанието! Има хора на по 30 години,дето постоянно говорят от колко години свирят-кой от 15,кой от 20 и колко са навътре в музиката,пък като ги чуеш се оказват поредните некадърници със самочувствие,така,че чуждото мнение по такъв въпрос,не трябва да те интересува! Цитирай
herz07 Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=nFh3hK6Cy9c...feature=related този е започнал на 33! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Абе, Booria, Аз... такова, от позицията на "ваш'та леля", мога ли да ти задам ребром няколко въпроса: 1. Кое от следните твърдения е вярно? (а) Той е още глупав, защото е млад; или (б) Той остаря и вече оглупя. 2. Ти ИСКАШ ли да свириш? 3. От нещо оплакваш ли се здравословно - ревматизъм, артритни стави, плексит, частична загуба на слух и зрение...? Първият въпрос обърква ли те или ти сверява часовника? Ти решаваш какво да правиш. Масовите представи за възрастта са фолклор (както и все'ккви други масови представи и прочее бози, които едно време са били двигател на социалистическата революция, а днес... - на "пазарната икономика". КакОв парадокс! ) Почвай! Цитирай
Recommended Posts