Бицев Отговорено Август 26, 2010 Отговорено Август 26, 2010 Извинявам се ако някой вече я е споменал (не ми се рови цялата тема), но май не е - всички се надпреварват да посочат мацки, коя от коя по-секси. Нещо от противоположния край на спектъра и отчасти в отговор на разговорния израз "Абе то на китара и баба знае да свири..." Не е шега! Легендарната Корделия Джаксън е свирела мъжки! Цитирай
рахата Отговорено Август 26, 2010 Отговорено Август 26, 2010 Ейприл Лоутън и Ришар Лампес с "Breathless" записано някъде през 1990-та : http://www.youtube.com/watch?v=IS22HT5vgMk...player_embedded Първото соло е на Ришар,а второто е на Ейприл Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 За басистки има друга тема в съответния раздел. Цитирай
borisls Отговорено Септември 4, 2010 Отговорено Септември 4, 2010 Подкрепям Благородникът. Сиси направо кърти миФки с изпълнението си на Blackened на Металика. Гледам и не варвам на ушите си... Цитирай
ssscary Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 Здравейте. Въпреки че съм нов тук, бих искал да спомена две нетолкова известни момичета, които наскоро намерих в Тубата. И двете са доста млади но лично за мен впечатляващи (и като китаристки) Едната е Jacqueline92 и е на "прокурорската" възраст от 15 години А другата (личната ми фаворитка, btw) е Annieshred, която се справя доста добре с едно парче на Некрофагист Цитирай
ВанКо Пашов Отговорено Ноември 13, 2010 Отговорено Ноември 13, 2010 (Редактирано) Jacqueline Mannering просто кърти мивки. Редактирано Ноември 13, 2010 от ВанКо Пашов Цитирай
Ceco Karabov Отговорено Ноември 24, 2010 Отговорено Ноември 24, 2010 (Редактирано) Орианти кърти мивки, голям съм и фен ето клипче с Вай, ако не сте го гледали. Редактирано Ноември 24, 2010 от Ceco Karabov Цитирай
Kalmar Отговорено Ноември 24, 2010 Отговорено Ноември 24, 2010 Ей ви още една кака. Susan Gerl летяща холандка Малко ме дразни вибратото, но иначе е чудесна... Цитирай
The God Of War Отговорено Декември 18, 2010 Отговорено Декември 18, 2010 Lita Ford и Nancy Willson са най-добрите според мен. Цитирай
Bay Van Отговорено Декември 18, 2010 Отговорено Декември 18, 2010 Lzzy Hale от Halestorm. Не точно китарен герой, но невероятна комбинация от James Hetfield и Joan Jett. На фона на десетките групи които са плод на разни продуцентски компани и т.н скоро не бях поподал на такава банда на която да им личи, че правят музиката предимно за кеф. Барабаниста на бандата е брат и. Двамата основават групата когато тя е била на 13 а той на 10 години. Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 28, 2010 Отговорено Декември 28, 2010 Айде една млада Холандка, която случайно намерих в тубата: Цитирай
fracture Отговорено Май 23, 2013 Отговорено Май 23, 2013 http://news.yahoo.com/blogs/sideshow/move-over-eddie-14-old-girl-shreds-van-165113300.html Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 23, 2013 Отговорено Май 23, 2013 Извинявай, защо да страдам, даже се радвам. Още повече, че тук в България също има девойки, които могат да сложат доста от връстниците си в малкия си джоб. Аз лично залагам на българското: http://www.youtube.com/watch?v=L528KcH7hxQ Цитирай
Recommended Posts