muzicantini Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 (Редактирано) Аз се бях засилил да взема 4 комплекта, които ми излизат 28лв., но се обадих по телефона и ми обясниха как стоят нещата, та взех още един, за да мина над 30-те. Нещо не разбрах. Защо да минаваш над 30-те? Нали 4 комплекта по 7 лв са 28 лв, тоест над 25 и доставката излиза безплатно? , Редактирано Август 24, 2010 от muzicantini Цитирай
Slide Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Сега им се обадих. Поръчката е била обработена и утре пристигат. Не са се обаждали, но нищо. Не е станала грешка. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Днес дойдЕха. Ще ги видим как ще се представят... Цитирай
L.K. Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Видях Гашевска. На 88 години е. Малко слерозата я натиска, но инак е здрава и пъргава. Отдавна не работи, но казва, че 50 години са достатъчно за трудова дейност. Цитирай
LucaTurilli Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Честно казано и аз си мисля, че трябва да има, но метал ли е раждясва . На акустичната бронзовите/жълтеникавите съм забелязал, че много бавно раждясват като никога не ги покривам и си стоят на нормална влажност. И след 3 месеца пак добре се чува, но съвсем друго ще си е с нови разбира се. За електрическа просто аз ги чистя със син спирт и добре се почистват и винаги ги покривам с парцал и прибирам в сака китарата, че няколко часа и почват да раждясват. Не е въпрос само раждата ами и мръсотията от пръстите, която много лесно попада на струните. Неудобно е, но не се ли скриват от проветряне все ще раждяат струните . Трябва да е някакъв много устойчив метал, но 1 месец на открито няма да издържи според мен. Цитирай
blr Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Ейй браво, че е жива, да е жива и здрава! Навремето беше живо спасение. Още ли си живее в "Дружба"? Цитирай
L.K. Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Да. Голяма е фога. Казва, че струните и били от шведска стомана. За китара има 0.25-ици и нагоре някакви бройки. Цитирай
roussinov Отговорено Август 27, 2010 Отговорено Август 27, 2010 от форума на Фолксваген България: ANNIHILATOR написа: Някой може ли да ми каже електронен магазин за музикални инстроменти и принадлежности. Трябва ми комплект метални струни за акустична китара!!! Благодаря предварително на отзовалите се!!! Iavor написа: Не взимай метални! Купи си кордови!По-мек е звука,и след време няма да ти срежат пръстите,като се поизхабят. Цитирай
muzicantini Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 От днес и аз съм ползвател на заветните Еликсири. Много добри струни наистина, еластични са, и което е по-интересно, въпреки че са току що сложени китарата не се разстройва. Имат и много приятен звънлив тон. Дано издържат 1 месец. Цитирай
Yanni Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Интересува ме дали някъде в София се продава 7-струнният комплект на Elixir - 12057? Цитирай
каменов Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 (Редактирано) Yamaha са наистина добри струни, вече 2 месеца откакто съм ги сложил и не са мръднали грамкато за струни купени в България съм много приятно изненадан, особено след като един приятел китарист ги оплю доста здраво реших да ги пробвам и не съжалявам въобще. Аз вече година и отгоре ги ползвам и не мога да кажа една лоша дума за тях. Приятни са и като звук, и като трайност (запзване на звънливостта си). А и не са много скъпи. До сега бях с едни Фендърски 9-ки - отврат! Уцелили сте комплект явно. Аз свирих с такива и за около 4--5 часа свирене се появиха петна на първите три струни. Много съм разочарован от тези струни, но пак казвам явно сте уцелили с покупката ( а може би аз съм уцелил гредата ). А и да добавя, че на всеки 5-10 мин забърсвах струните с памучно парцалче и пак станаха червеникави. Факт обаче е, че D,A и Е запазиха звънливостта си доста дълго след това. Редактирано Септември 1, 2010 от каменов Цитирай
bratmito Отговорено Септември 4, 2010 Отговорено Септември 4, 2010 Какво можете да ми кажете за струните Framus?Струват 8 лв. и това което най-много ме привлича в тях е че имат 2 бр. първа струна в комплекта,а обикновенно при мен тя започва да фалшивее или се къса първа.Как са като издражливост и звук спрямо Ърни Бол и Да Дарио?До сега съм ползвал само Ърни и ДаДарио,но Ърни намирам все по-трудно,а от Да Дарио започвам да недоволствам. Цитирай
a_panov Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 Видях Гашевска. На 88 години е. Малко слерозата я натиска, но инак е здрава и пъргава. Отдавна не работи, но казва, че 50 години са достатъчно за трудова дейност. Тая жена не я познавам, някъде по приятели от Враца през далечните 1988-1992 и звънях на един телефон в София. И струните идваха по пощата... Пазарувах осмици които ги нямаше тогава, поне за мен като юноша тогава! Цитирай
Ex74 Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 Въпрос към колегите които дропват. Какви струни ползвате за Drop C/B? В момента съм с Elixir 12-52 в drop c и съм що-годе доволен, но наскоро един познат си взе D'Addario 12-52 и са доста по-меки от елексирите... също така преди това пробвах Ernie Ball 12-56 и бяха адски твърди и неудобни... Цитирай
Recommended Posts