Jordan_J Отговорено Септември 18, 2007 Share Отговорено Септември 18, 2007 (Редактирано) Аз съм пращал с ФедЕкс до Щатите и не знам дали ще ми повярвате, ама пратих в края на работния ден, на следващия ден ми се обадиха от Щатите, че пратката е на адреса !! Там където пращах бяха с 7 часа назад, т.е. пратката е стигнала за 26 часа !! Струваше много пари изпращането (235 лв), но имаше пълна застраховка и светкавична доставка !! Направо ги признах ... Вчера пък са ми пратили от Щатите пак с ФедЕкс китарна глава, и днес ми звънна някакво гадже от ФедЕкс - София, че пратката ще е тук до 1-2 дни - да ходя на митницата да я освобождавам !! Тия са големи шампиони !! Верно и тук цената за изпращане беше сериозна - 450 долара, но все пак - 2-3 дни за китарна глава ... Редактирано Септември 18, 2007 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 19, 2007 Share Отговорено Септември 19, 2007 Добре де, два пъти прочетох темата, но искам да синтезирам, в крайна сметка китарата къде ще пристигне накрая? В близката митница или близкия пощенски клон? И двете. Към пощите има митнически клон, който обработва по-тежките пратки или тези с по-висока стойност. Данчо, недей така с тия цени за шипинг, ще получим удар, бе... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Септември 19, 2007 Share Отговорено Септември 19, 2007 (Редактирано) Искам да ти кажа,че и мене ме мотаят доста време-около 2 месеца стана вече.Пристигнаха ми тунера,ДИ Бокса,стойката за китара и другите дреболии,обаче китарата я чакам още!Тъпото е че на сайта пише,че работят с ДХЛ,а всъщност ти ги пращат с дойче пощ!Никой не ти обяснява точно нещата,нито става ясно от сайта,че всъщност имаш опции с транспорта(поне повече от описаните). Нещата ,които си поръчал,пристигат в пощата към Столична митница зад новата автогара.Търсиш гише 24.Има такси за справките-55(май)стотинки ако имаш номер за пратката,но 12 цифрения не върви(както и при ДХЛ,което е интересното ) и 1,15 лева без номер(на практика).Ако имаш късмет-ОК,ако не-тъпо,защото нямат телефон или не предлагат тази услуга по телефона и трябва да обикаляш през известно време да видиш дали случайно колета ти не е пристигнал(срещу горната сума-разбира се). Гадно-а?! П.С.Ще им напиша всичко това на Томан още днес!!! Редактирано Септември 19, 2007 от рахата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Септември 19, 2007 Share Отговорено Септември 19, 2007 Е как всичко без китарата е пристигнало? Ти ако си ги поръчал накуп, не би ли трябвало целия пакет с поръчки да пристигне едновременно? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Септември 19, 2007 Share Отговорено Септември 19, 2007 Така е-всичко би трябвало да пристигне заедно,но в случая...не! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Септември 19, 2007 Share Отговорено Септември 19, 2007 А вие като поръчвате гледате ли наличностите или ? Каква е китарата, която чакаш? Може ли линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Feuermeister Отговорено Септември 19, 2007 Share Отговорено Септември 19, 2007 Колко лева ми излиза ако си поръчам до БГ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Септември 19, 2007 Share Отговорено Септември 19, 2007 (Редактирано) musicman http://www.thomann.de/gb/schecter_demon_7_fr_sbk.htm Еми гледах наличностите.В момента на пускането ми на поръчката трябваше да има доставка.Е нямаше-ок!Чаках следващата.Уж беше пристигнала (даже и на сайта бяха сложили индикацията че има налични) писаха ми имейл ,а даже ми пратиха и СМС,че ми пращат нещата-ама парен каша духа,като си проверих акаунта при тях-още не ми бяха пуснали нищо!Наличностите и на сайта изчезнаха и останах да чакам поредните доставки.Разбира се това беше съпроводено с много имейли от 2-те страни и от неудобство ми изпратиха първо наличните дребни неща,а китарата остана за по-нататък.Дочах да ми пишат,че са ми я пратили и нея,но според Бг пощи ще почакам до края на месеца.Аз съм си виновен,че не обърнах внимание на по-ниската цена за цялата поръчка-там е било разковничето,мислех че се дължи на факта че не включват тяхното ддс и ще ми го начисляват в БГ,но не би!Така като пристигне кефа ще е по-голям! Редактирано Септември 19, 2007 от рахата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rudess_90 Отговорено Септември 19, 2007 Share Отговорено Септември 19, 2007 Доставката от там е 30 евро (за България). Поне аз като си поръчах от там толкова ми излезе Айде наздраве... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Feuermeister Отговорено Септември 20, 2007 Share Отговорено Септември 20, 2007 Якооо... че то не е скъпо Благодаря ти Аз мисля към нова година ди си купя "IBANEZ GRG170DX-BKN" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fanatik_Priest Отговорено Септември 20, 2007 Share Отговорено Септември 20, 2007 Не е лесна нашата. Туй китаристите с по-малко парици много нерви губим докато дойдат инструментите и после ти трепери ръката и не можеш да свириш... Ей го ся с колегата рахата сме клекнали да чакаме по един Schecter и неведоми са пътищата пощени!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Feuermeister Отговорено Септември 20, 2007 Share Отговорено Септември 20, 2007 Във този сайт (Thomann.de) намерих едни много евтини китари... Но немога да разберзащо са толкова евтини... "Harley Benton". произведени в германия ли са? Ментета ли са?!?! http://www.thomann.de/gb/thomann_gitarren_set_g64.htm - Този сет е със усилвател китара ала бала само за 98 Евро Какво става тука ?!?!?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Септември 20, 2007 Share Отговорено Септември 20, 2007 Вземи се поразрови из форума и ще намериш инфо за тая марка. ХБ е марка на Томан. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Feuermeister Отговорено Септември 20, 2007 Share Отговорено Септември 20, 2007 Вземи се поразрови из форума и ще намериш инфо за тая марка. Ами толкова голям форум... ако можеш да ми дадеш линкче... ще е добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Септември 20, 2007 Share Отговорено Септември 20, 2007 Е за да ти дам линкче, трябва да хвана търсачката и да напиша там 'харли бентън' или 'harley benton', което мисля, че не е толкова трудно нали? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts