mybata Публикувано Август 11, 2008 Публикувано Август 11, 2008 здравейте вапрос към хората които използват китари cort въпроса ми е каква е разликата между cort x-11 и cort evl-k4 10x предварително Цитирай
Icarus Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Материалите, от които са направени, адаптерите, дебелината и формата на грифа, тремолото.. В общи линии само мензурата е еднаква. И всичко това го пише на сайта на Cort. Гледам, че си от София - защо не се разходиш до Динакорд (официални вносители на Cort) и не огледаш там китарките? Може да ги има и двата модела, поне на Искърско шосе има доста дъски там. Цитирай
Trysth Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Ето ти линкове към двете китари: http://www.cort.co.kr/english/products/com...?product_id=130 http://www.cort.co.kr/english/products/com...?product_id=105 Мисля, че от таблиците ясно се виждат разликите. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 (Редактирано) Да не мислиш, че всеки ден ходим като изоглавени наляво - надясно да пробваме всички китари, които може да съществуват, и да им правим крос-тестове? Има сайтове с характеристиките на китарите, както и информация из форума за адаптери, дървесина и т.н. Оттам нататък -> не си малък -> оправяш се. Иначе като питаш такива трудни за категоричен отговор въпроси рискуваш да останеш подведен от половинчати отговори, базирани на предположения. ПС: Не забравяй и момента: "Око да види, ръка да пипне". Редактирано Август 11, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
mybata Отговорено Август 11, 2008 Автор Отговорено Август 11, 2008 (Редактирано) АЗ ако продалжа да пробвам китари в динакорда 6е ме изгонят и няма да ме пуснат пове4е сега кам темата не се изразих правилно имам предвит коя от двете е по добра за метал Редактирано Август 11, 2008 от mybata Цитирай
mybata Отговорено Август 11, 2008 Автор Отговорено Август 11, 2008 не разбирам много и за това 6е попитам каква е разликата тялкото на китарата да е от Basswood или от Mahogany Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 (Редактирано) Малко плосък отговор но: Basswood -> Ibanez Мahogany ->Gibson Аз бих взел махагонова китара, понеже обичам по-топлия дървесен тон на махагона. Редактирано Август 11, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
mybata Отговорено Август 11, 2008 Автор Отговорено Август 11, 2008 а за по тежко свирене коя от двете бихте ми препоръ4али ина4е днеска ги пипнах двете китари x-11 ми се стори по удобна Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 И на двете можеш да свириш тежко, повярвай ми (стига да знаеш как да си направиш звука от другата част на веригата). Иначе аз лично бих взел EVL K4. Не каза и какви са им цените (ако това има значение за теб), предполагам не са еднакви. Цитирай
mybata Отговорено Август 11, 2008 Автор Отговорено Август 11, 2008 (Редактирано) до колкото си спомням тсените в динакорда бяка някаде 540 и не6то разликата май че е 10 лева но не сам сигорен Редактирано Август 11, 2008 от mybata Цитирай
Slacoth Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Колега, така и така си ходил до магазина, обърна ли внимание има ли Cort M520? http://www.cortguitars.com/english/product...?product_id=126 до колкото си спомням тсените в динакорда бяка някаде 540 и не6то разликата май че е 10 лева но не сам сигорен Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Аз бих си взел тази 520-ката - махагон, ТОМ бридж, 2 пикапа...чудничка е! Имай предвид, че щом си начинаещ това флойд-подобно тремоло може да ти скъси живота. Цитирай
Recommended Posts