Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 161
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Вариант 2- The deeper the love

Накарахте ме да се заслушам повече и има защо.Този вариант,надявам се,е по-близо от предишния.Все пак качеството на звука в ютюб не позволява да се чуе много точно какво става в песента,а не ми се ровеше в 3.00 из дисковете...

Отговорено (Редактирано)

Toва е по-бзлизо, да.

Крайния риф, мисля, че е двугласен, обаче, както е на таба, който сглобихме с prayer4eto.

Не знам дали на всички го дава като хората, или го разкривява, де...

В краен случай го пейстнете в текстов редактор с шрифт с еднаква големина на символите(като терминал, фикседсис)..

Иначе може да започнем моторбрет. Който има да добавя по уайтснейка, да записва де...

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено
Крайния риф, мисля, че е двугласен, обаче, както е на таба, който сглобихме с prayer4eto.

Спеше ми се много и не го изсвирих добре.Да трябваше да е двуглас.А иначе табовете сега ги погледнах-добре се виждат.Не беше такава идеята обаче-да гледаме табове :girl_witch:

Отговорено (Редактирано)

DeadWing, ще уточниш ли само кой риф точно : първия с единичните ноти или втория с двойните стопове ?А може би и двата?

Редактирано от sasog
Отговорено (Редактирано)

Един motorbreathот мен за добро утро! :-D

p.s. Забравих да отбележа че китарата е настроена в Ре, т.е. 1 цяла стъпка по-ниско от оригинала.

Редактирано от edgecrusher
Отговорено

ето какво скълпих и аз от металицата тая сутрин :)

Motorbreath

Извинявам се за кофти звука..ама го записвах с микрофона от слушалките ;) А за The Deeper The Love ще я пусна и нея,но късно видях и сега ще я вадя.

Отговорено (Редактирано)

Добре, нека до събота, 12:00 се спрем на метлица-моторбрет.

Който е записал нещо от стария риф или иска да изсвири, да се чувства свободен, де.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено (Редактирано)

^Освен , ако не съм оглушал нещо днес(понеже не съм много адекватен, заради вчера) ми се струва, че стоя малко фалшивее . Не знам защо го пиша т'ва при положение, че идеята на темата не е "настрой си китарата" :thumbs_up: .

Редактирано от KingdomX
Отговорено

Да се надяваме че нема ме убиете с орехи на сцената , ама от метъл сме забравили да свирим по-леки рифчета , колеги . Очаквам следващото предложение да се стегна и да го изкарам както трябва :thumbs_up:

Отговорено

Ето и от мен едно клипче. Тъкмо се събуждам, да знаете :thumbs_up:

Записвано е с микрофон за компютър от 3 ле'а само на едното кубе ;) А и не знам къде трябва изобщо да сложа микрофона.