axel Отговорено Декември 14, 2022 Отговорено Декември 14, 2022 Ако имаш предвид да копираш плъгин от един трак на друг, да, работи. Цитирай
Koobenot Отговорено Декември 14, 2022 Отговорено Декември 14, 2022 Не, примерно една песен от папката да я хванеш и да я завлачиш в един трак, от прозорец в прозорец. Цитирай
axel Отговорено Декември 14, 2022 Отговорено Декември 14, 2022 Май и това работи, но ще проверя първо за да мога да потвърдя. Цитирай
Koobenot Отговорено Декември 15, 2022 Отговорено Декември 15, 2022 (Редактирано) Хм, явно проблемът е в моя телевизор. Ще видя, може в новите ъпдейти да го има това вече. Редактирано Декември 15, 2022 от Koobenot Цитирай
Koobenot Отговорено Септември 19, 2023 Отговорено Септември 19, 2023 Статус ъпдейт и от мен, макар и след доста време: Проблемът с drag & drop се проявява само при стари програми, които са били писани за по-стари версии на Windows (2000/XP/7 и т.н.), та в новата версия на Windows 11 програмистите са махнали стари библиотеки от Windows API, които са отговаряли за drag & drop, защото имало проблеми със сигурността в тях, та само drag & drop върху стари програми може да не работи ... примерно ако запалим някой вехт Sound Forge. Цитирай
Recommended Posts