Hillbilly Публикувано Юли 16, 2008 Публикувано Юли 16, 2008 Това хапе злобно - Поредното перфектно/прецизно изпълнение на Gregg ,предполагам е ясно за феновете на Тенекиения Тормоз на британските Портокали.. Ето още малко нескопосани снимки от мен- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264683 За тестване в стая леко не чувам с лявото ушо,а майка ми ,имайки лошия късмет да мине през нас докат му се радвам , вдигна кръвното,но за щастие ме укроти. 15 вата ламба,достатъчни за да се свири с неаграрен барабанист с 1х12" (обмислям кабинет,ма ще ме изхвърли милото ) ,чудесен клийн ,а като се вдигне драйва хвърчат едни фийдбеци ..(без гадна микрофония) . Ползвам за бууст Boss SD 1 ,но стигам до извода че не му трябва особено в тоя диапазон на кривене.Бе-смрът ,ся остава на живо (с бенд) да го изпържа. Цитирай
Icarus Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Брех, кво зарибено изглежда, а и аз съм на тази вълна тия дни! Пусни некви семпли де Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 16, 2008 Автор Отговорено Юли 16, 2008 ^Абе кви да ги пусна с микрофон от китайски слушалки за 10 лв.. Трябва да се пипне просто,лампата при свирене с атака пържи зверски и пробива в общия джангър,ако в къщи си направиш мазен саунд със симулации ,в група това потъва у 3-та глуха,вервай ми .Всичко идва от динамиката на лампите и най-вече от дясната и лявата ръка на свирача. Надявам се Gregg да пусне семпли,но зависи какво искаш да чуеш- аз ако запиша нещо ще звучи като Крийм от 60-те на миналия век Цитирай
Icarus Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Казваш го така, все едно да вадиш саунд подобен на Крийм е някакво престъпление За симулациите съм абсолютно съгласен - колкото по-просто и по-дърто, толкова по-добре. Всъщност ми е интересно как се държат тези маловатови глави, че съм си поръчал една такава въшка и ме сърбят ръчичките докато пристигне. А Garland дали си има нещо като сайтче? Хм, толкова много изработки, толкова много доволни хора, семпли тук-там.. Би било много гот ако има на едно място снимки, спецификации и най-вече семпли на всякакви негови неща - записвани от Gregg, или от клиентелата. Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 :girl_cray2: семпли!!!! И какъв модел е? Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Това хапе злобно - Да ме хапнеш за грифчето бе, простак Честито, ще ти звънна, да почерпиш Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Определено си има стил машинката! Браво на Gregg Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 17, 2008 Автор Отговорено Юли 17, 2008 Казваш го така, все едно да вадиш саунд подобен на Крийм е някакво престъпление За симулациите съм абсолютно съгласен - колкото по-просто и по-дърто, толкова по-добре. Всъщност ми е интересно как се държат тези маловатови глави, че съм си поръчал една такава въшка и ме сърбят ръчичките докато пристигне. А Garland дали си има нещо като сайтче? Хм, толкова много изработки, толкова много доволни хора, семпли тук-там.. Би било много гот ако има на едно място снимки, спецификации и най-вече семпли на всякакви негови неща - записвани от Gregg, или от клиентелата. За Крийм си е постижение да го докараш,но там е друг филм.. ,просто съм с впечатления,че повечето съфорумници са фенове на бруталния метъл саунд Хубавото на маловатовите е, че можеш да го изцепиш докрай за да звукне,без да убиеш озвучителя и останалите в групата ,имах едно време 50 ватов Маршъл,който надвикваше централното усилен на 5-6. Има тема за Garland,но по молба на Gregg пускам темата в този раздел. @Black Bird- по схема на Orange Tiny Terror,естествено не точно 1:1 копие. Свилка,ще черпя де, нема да ми се размине. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Въпросният Ориндж е готина играчка, но ми се струва прекалеееено скъпа. Надявам се Гарланд-чето е излязло на доста по-приемвлива такава. Един фен се кани да си вземе сходен модел на марката Blackheart Engineering. Аз нали си купих 3/5 ватовата версия и останахме много доволни. А 7/15 ватовата имаше и още две хитри копченца... Изобщо голям фен съм на маломощните АМР-ове. Макар да вдигат толкова ДЖАНГЪР, че хич не ми се връзва термина "маломощен"... Цитирай
chlen Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Честито! Много яко изглежда, ама ми се ще да му чуем гласеца Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 17, 2008 Автор Отговорено Юли 17, 2008 ^въобще никой не казва че са маломощни,50-100 ватовите глави са за стадион или голям клуб,15 лампови вата се равняват на 30 вата транзистор-достатъчно. А Оринджа в Солун го гледах за 500 евро,за цена пускайте ЛС на Gregg,но е оферта. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 (Редактирано) Време е за джема, няма къде вече да бягаш, животно... Прекрасно; най-после да се обзаведеш, като според ранга си. А от Галин само хубави неща очакваме. Честито и на ТРИМАТА: хАртист, магесник по изпълнението и публика! Редактирано Юли 17, 2008 от sa6tiat Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Всъщност ми е интересно как се държат тези маловатови глави, че съм си поръчал една такава въшка и ме сърбят ръчичките докато пристигне. ква въшка ве тва си е дзвер представям си какъв як джангър става, супер яко Цитирай
Ava Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Едно не мога да разбера : Нахвърляте се,нахвърляте се на "лампи",зор,зор и поле зор,зор да ги продавате... Незнам защо точно тук реших да пиша ,но имам доста натрапчиво впечатление от последната година.... дано и с тебе не стане така. Успех! Цитирай
Recommended Posts