Jump to content
Българският форум за музиканти

Какво са казали "великите"?


Sieger

Recommended Posts

Yo The Real, ако става въпроса за James от Metallica - значи доста е излъгал. Чувал съм го на лайв да казва доста пъти baby :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е това е от '86-та...

 

"No rules, but Metallica rules!"

Пак Джеймс.

 

И това не е от китарист, но трябва да бъде споменато !

"If you want weight I'm your fucking guy!"

Ларс. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Можем да погледнем на рока като на някакъв вид съвременен наркотик. За това и тези две неща (рокът и дрогата) вървят ръка за ръка. Смешно е, когато има фестивали под надслов "Рок срещу дрога" да речем. Рокът не може да е срещу дрогата. Това е същото, като "кучето срещу кренвирша". Абсурд!- Божидар Главев

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А Вай и Сатриани толкова го размазаха,че жал ми стана :/ ..

 

Жив да го оплачеш направо...

 

Абе вие четете ли си безсмислиците, които пишете? Няма китарист в този форум, който е "копал" достатъчно и е изградил добра техника на свирене и да няма респект към Малмстийн и влиянието, което е оказал на китарното свирене за последните 30 години. Да не говорим, че повечето от философите тука с крайните мнения ще си преплетете пръстите на кой да е пасаж от соло на Малмстийн, но са ви големи приказките за сметка на това.

 

Извинявам се за офтопика, но много ми дойдоха някои изказвания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...a, разбираемо е, тука някои хора говорят глупости на кило :wallbash: Не можаха да се научат , че това, че нещо не им допада , не значи непременно , че не става

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спокойно ве майна! Зеро толеранс ли кво беше, като стане велик, ще го постна същото в тая тема, за да се смеем всички дружно.

Иначе понеже, защото аз съм отдавна велик ще се самоцитирам: "В подраздел барабани само си показват чинелите" :wallbash:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето какво е казал великият китарист Робърт Плант:

I PUT ON MY JIMI HENDRIX ALBUM AND MY SON SAID "DADDY, WHO'S THAT" AND I SAID "WELL SON, THAT'S GOD"...

- Robert Plant

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знаех,че Робърт Плант е велик китарист ама както и да е :mellow: !?!?!Виж,китариста на групата в която Плант е пял е велик наистина.Силно се надявах,че в този форум няма хора,които да не се сещат за името му или да го бъркат с Робърт Плант!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ето защо мразя Дейв Мъстейн :

"Когато станах член на Металика, групата имаше само една песен - Hit the Lights, която беше написана от Хю Танър, той написа и Motorbreath. Аз имам 4 песни в този албум, Джеймс 3 и 2-те на Танър! Чудя се какво ще правят Металика след като им свършат МОИТЕ мелодии ? Мислех, че ще е трудно да измисля нещо по-добро, но само чакаме удобния момент и новите записи на Мегадет ще дойдат без излишна скромност! Ние сме много по-модерни и по дяволите ние сме много по-тежки в музиката!"

 

За Кърк :

 

"Хамет винаги казва "да"... "Да, Ларс, ще изсвиря солото на Дейв"..."Да, Джеймс ще изсвиря това"...Джеймс свири всички ритъм партии, а солата на Кърк се пишат от Клиф, изглежда, че си имат сериозни проблеми с така наречения "Нов бог на китарата"."

 

Надменен, нагъл и супер дразнещ. За мое щастие и след толкова години (поне според мен) Металика са над Мегадет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

vladstudio_kihot_1600x1200.jpg

...

 

ПО ТЕМАТА:

 

Frank Zappa: "A composer is a guy who goes around forcing his will on unsuspecting air molecules, often with the assistance of unsuspecting musicians."

 

ПРЕВОД:

 

Композитор е пич, който се шляе наоколо, налагайки своята воля на неподозиращи въздушни молекули, често с подкрепата на неподозиращи музиканти.

Редактирано от Slacoth
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Back then people closed their eyes and listened to music. Today there's a lot of images that go with the music. A lot of music is crap and it's all commercial and the images are all trying to sell the record." (Neil Young)

 

Превод: "Тогава хората затваряха очи и слушаха музика. Днес има много изображения, които идват заедно с музиката. Голяма част от музиката е боклук и всичко това е комерсиално, като изображенията се опитват да продадат записа." - Нийл Йънг

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.