Melanholia Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 "Seometimes I feel like everything went wrong. I take comfort in my guitar which will always be there for me" - Alexi Laiho 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 "If you came here to see spandex, eye makeup, and the words ‘Ooh baby’ in every fuckin’ song, this ain’t the fuckin’ band. We came to bang some heads." James. Цитирай
Crimson Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Yo The Real, ако става въпроса за James от Metallica - значи доста е излъгал. Чувал съм го на лайв да казва доста пъти baby Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Е това е от '86-та... "No rules, but Metallica rules!" Пак Джеймс. И това не е от китарист, но трябва да бъде споменато ! "If you want weight I'm your fucking guy!" Ларс. Цитирай
billymilano Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 "Кръстих сина си Лес Пол, познайте защо - ха ха ха" - Мик Марс Цитирай
jocker Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Можем да погледнем на рока като на някакъв вид съвременен наркотик. За това и тези две неща (рокът и дрогата) вървят ръка за ръка. Смешно е, когато има фестивали под надслов "Рок срещу дрога" да речем. Рокът не може да е срещу дрогата. Това е същото, като "кучето срещу кренвирша". Абсурд!- Божидар Главев Цитирай
racerx Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 А Вай и Сатриани толкова го размазаха,че жал ми стана :/ .. Жив да го оплачеш направо... Абе вие четете ли си безсмислиците, които пишете? Няма китарист в този форум, който е "копал" достатъчно и е изградил добра техника на свирене и да няма респект към Малмстийн и влиянието, което е оказал на китарното свирене за последните 30 години. Да не говорим, че повечето от философите тука с крайните мнения ще си преплетете пръстите на кой да е пасаж от соло на Малмстийн, но са ви големи приказките за сметка на това. Извинявам се за офтопика, но много ми дойдоха някои изказвания. Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 ...a, разбираемо е, тука някои хора говорят глупости на кило Не можаха да се научат , че това, че нещо не им допада , не значи непременно , че не става Цитирай
MrDeath Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Спокойно ве майна! Зеро толеранс ли кво беше, като стане велик, ще го постна същото в тая тема, за да се смеем всички дружно. Иначе понеже, защото аз съм отдавна велик ще се самоцитирам: "В подраздел барабани само си показват чинелите" Цитирай
interman Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Ето какво е казал великият китарист Робърт Плант: I PUT ON MY JIMI HENDRIX ALBUM AND MY SON SAID "DADDY, WHO'S THAT" AND I SAID "WELL SON, THAT'S GOD"... - Robert Plant Цитирай
Daniel_V Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Той че свири , свири яко... ама кат певец го отписа май, а? Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 12, 2009 Отговорено Октомври 12, 2009 Не знаех,че Робърт Плант е велик китарист ама както и да е !?!?!Виж,китариста на групата в която Плант е пял е велик наистина.Силно се надявах,че в този форум няма хора,които да не се сещат за името му или да го бъркат с Робърт Плант!!! Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 12, 2009 Отговорено Октомври 12, 2009 А ето защо мразя Дейв Мъстейн : "Когато станах член на Металика, групата имаше само една песен - Hit the Lights, която беше написана от Хю Танър, той написа и Motorbreath. Аз имам 4 песни в този албум, Джеймс 3 и 2-те на Танър! Чудя се какво ще правят Металика след като им свършат МОИТЕ мелодии ? Мислех, че ще е трудно да измисля нещо по-добро, но само чакаме удобния момент и новите записи на Мегадет ще дойдат без излишна скромност! Ние сме много по-модерни и по дяволите ние сме много по-тежки в музиката!" За Кърк : "Хамет винаги казва "да"... "Да, Ларс, ще изсвиря солото на Дейв"..."Да, Джеймс ще изсвиря това"...Джеймс свири всички ритъм партии, а солата на Кърк се пишат от Клиф, изглежда, че си имат сериозни проблеми с така наречения "Нов бог на китарата"." Надменен, нагъл и супер дразнещ. За мое щастие и след толкова години (поне според мен) Металика са над Мегадет. Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 14, 2009 Отговорено Октомври 14, 2009 (Редактирано) ... ... ПО ТЕМАТА: Frank Zappa: "A composer is a guy who goes around forcing his will on unsuspecting air molecules, often with the assistance of unsuspecting musicians." ПРЕВОД: Композитор е пич, който се шляе наоколо, налагайки своята воля на неподозиращи въздушни молекули, често с подкрепата на неподозиращи музиканти. Редактирано Октомври 14, 2009 от Slacoth Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Октомври 14, 2009 Отговорено Октомври 14, 2009 "Back then people closed their eyes and listened to music. Today there's a lot of images that go with the music. A lot of music is crap and it's all commercial and the images are all trying to sell the record." (Neil Young) Превод: "Тогава хората затваряха очи и слушаха музика. Днес има много изображения, които идват заедно с музиката. Голяма част от музиката е боклук и всичко това е комерсиално, като изображенията се опитват да продадат записа." - Нийл Йънг Цитирай
Recommended Posts