vihro Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 Данчо,шапка свалям за позиционирането ви на снимката Мисля,че ще изплагиатствам идеята Цитирай
Jordan_J Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 ^ Нямаш грижи, ман! Важно е купон да става!! Цитирай
fildi Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 Ето малко снимки от вчерашното свирене: на баса: ...taka li e?-a taka китара: Лъчо клавир: сляпото Митаче барабани: моя милост Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 13, 2010 Отговорено Юни 13, 2010 И аз да се отчета с няколко снимчици от един "showcase" Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 13, 2010 Отговорено Юни 13, 2010 Данчо,шапка свалям за позиционирането ви на снимката Мисля,че ще изплагиатствам идеята Сорка ама аз съм по детайлите... Двамата на един инструмент (китара) ли свирите... Цитирай
Jordan_J Отговорено Юни 13, 2010 Отговорено Юни 13, 2010 Данчо,шапка свалям за позиционирането ви на снимката Мисля,че ще изплагиатствам идеята Сорка ама аз съм по детайлите... Двамата на един инструмент (китара) ли свирите... Да, и двамата сме китаристи (Дидо Питкина си е супер китарист и вокал, когото аз много уважавам). Но за участията въртим един бас както дойде За тази фотосесия имахме само една китара и я използвахме пълноценно както по всичко личи Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 13, 2010 Отговорено Юни 13, 2010 Айде малко снимчици и на бандата WYMN в джаз бара в Единбург WYMN на турне за пръв път 2008 турнето Tour dos ciganos 2010 коя ли ще е тази скоклива песен?? гигче ... циганска ни работа пред театъра в Тондела Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 13, 2010 Отговорено Юни 13, 2010 Нещо малко се разрових из разни майспесове и си намерих интересни снимки Първите две са със Завод Ленин - блус и рокенрол. Участието не го помня, но явно е било вълнуващо. Басът, обаче го помня... И малко брутален дет метъл от европейското турне с Enthrallment, където замествах колегата: С 6-сткрунвен бас имам малко по-нагоре, а скоро ще кача и с 2-струнния Цитирай
Лими Отговорено Юни 21, 2010 Отговорено Юни 21, 2010 От скорошно "турне" по Пиринските чукари Цитирай
didopeshev Отговорено Юни 27, 2010 Отговорено Юни 27, 2010 (Редактирано) Участвах в Sonisphere и ето малко снимки мистър Кери Кинг Рамщайн бекстейдж сетъп-а Уилям Дювал- Алис ин чейнс Jim Root (Slipknot/Stone Sour) и Roy Mayorga (Stone Sour) Дювал искаше снимка и с още някой Редактирано Юни 27, 2010 от didopeshev Цитирай
anadem Отговорено Юни 27, 2010 Отговорено Юни 27, 2010 Аз след тези снимки просто не знам дали да пускам . Разнасяне на ампове и последни донареждания преди чека в Солун ... Доста приятна гледка от сцената Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 Загрявам зад сцената преди последния лайв... Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 ^^^ Фен на Pennywise, а? И аз, и аз Фуцк оторити...освен форумните.. Да не е спам - едно фото от уроците ми по пеене - (с)хванат съм някъде в слънчогледовите полета на Лом, където на местния мотосъбор Fallen Angels забиха супер, въпреки кофти техническите условия! Бра'у пичове Цитирай
Recommended Posts