МаНиаК Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 Абсoлютно! Хаха. И аз карам с един колан стаг от 2 години. Много съм доволен... за 10 лв Цитирай
9teen8t9 Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 колана ми е за 4 лева. измъква се затова има от желязариията всех 2 шайбички за 2 стотинки. Цитирай
DILETANT Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 DILETANT, от къде си купил Дънлопа? Oт Р.Ф. Цитирай
Хари Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Развий чашките, сложи 2 шайби и колана, завий чашките и си готов аз така правя с моя Ernie Ball, иначе наистина се поизхлузва Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Бе за какво са тия Цигании,бе хора,шайби,телове..,страп-лок на Шалер е към 25 лв при Капъша и със всякакъв колан няма проблем,на времето счупих една китара от скапан колан и не пестя стинки за такива неща. Цитирай
Newcastle United Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 страп-лок на Шалер е към 25 лв при Капъша Моите даже бяха за 22 лв. от един магазин до ЦУМ,но колкото до цената,няма значение,защото вече от година и половина свиря с колан от 40 лева и страп-лок за 22,което прави 62 еднократно похарчени лева,освен ако не го загубя този колан,не виждам какво може да му стане!Общо взето с минимална сума,забравяш за този проблем с години! Само не знам как за някакви си 20-25 лева си рискувате китарите! И 100 лева да бе страп-лок-а,аз пак бих си го взел,ама вие си знаете! Цитирай
KingdomX Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Понеже за 2 седмици скъсах 2 колана, се принудих да дам малко повече кинти и си взех един Фендерски за 25 кинта и допълнително го приших, сега няма откачане , няма и късане. Късането предполагам е същото, като откачането, понеже те поставя в неудобна ситуация Цитирай
Alex V. Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 (Редактирано) Аз имам Димарзио колани завити с винтове за тялото. И самия колан се маха с едни щипки, като на чанта за кръст Идеал са. Dimarzio clip lock - най-яките колани! Не случайно Steve Vai , John Petrucci , Yngwie Malmsteen , Gary Moore , ( Аз ) и още доста други ги ползват.... Редактирано Септември 25, 2008 от Alex V. Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 ...в райзинга имаше едни колани "ребел"...аз си закупих един на времето...ползвам си го с кеф и до сега...адски твърда кожа...няма измъкване...надежден и удобен...ако пак вкарат веднага си вземам още един... Цитирай
Cupatincho Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 лЕЛЕ И АЗ СЪМ с тоя Ърни Бол много гаден колан ... Много ми се измъква и мисля и аз някакъв да взема гледах на Planet waves в Динакорда не бяха много скъпи ама сега поръчах на един приятел да ми вземе от Холандия някакъв як и дотогава мисля да се мъча с моя...Иначе един приятел е с тоя Стаг за 8лв. много добре мъ върши с твърдата кожа..И така си е по-добе дай 50лв. за колан ама да не го мислиш не веднъж съм си хващал китарата на метър и по-малко от земята заради този моя и си чакам колана от Холандия че тоя моя направо ще го изхвърля после Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Аз използвам някой от тези, според случая Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Мили деца,забележете Шалерските заключвалки на последните 3 колана от снимката на Кольо,който е професионален музикант. Що ли се абим.. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Аз имам 2 комплекта Дънлоп, а един френд два на Шалер. Не се наемам да твърдя кои са по-удачни като система, но и двете марки определено си заслужават парите!!! Колани ползвам на Дънлоп тия: Много са здрави и определено ме кефят повече от останалите, които съм виждал (Фендъл, Планет Уайвс... Стагг ) Цитирай
Nordon Отговорено Септември 29, 2008 Отговорено Септември 29, 2008 Aз ползвам на Дънлоп колан (левия на снимката на Thomas), от фактор (шъ извинявате рекламата) си купих 2 щипки за колан (пластмасови, не помня какви пари са) сложих ги с доста зор, обаче просто не виждам начин китарата да се измъкне от тях. То не е и ставало де. Цитирай
Recommended Posts