Jump to content
Българският форум за музиканти

Хари

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Хари

  1. басиста на моята група и неговия бас е стагг и прави същия проблем.. решението е да хванеш шестограма и да поиграеш на болта на грифа ))
  2. амп-а става като за вкъщи да си свириш. а вградения ефект е Overdrive.
  3. Благодаря за изчерпателния отговор! ))
  4. Здравейте!! Трябва ми някакъв дист, защото в момента нямам. Ще се използва за рок и метъл музика. За момента съм се насочил съм BOSS MT-2. какво ще ме посъветвате?
  5. Хари

    Колани

    Развий чашките, сложи 2 шайби и колана, завий чашките и си готов аз така правя с моя Ernie Ball, иначе наистина се поизхлузва
  6. Ще ми обясните ли какво представлява усилвателя на китарното кубе? Аз попринцип има представа за нискочестотните усилватели, но гледах схеми в Интернет и нямат нищо общо с НЧУ. pls, help!
  7. Имам въпрос. Преди време си търсих бутон(превключвател..) с 9 крачета, но ударих на камък- имаше само с 6 крачета. Има ли някакъв вариант да се преправи 6-краков ключ на 9?
  8. Извинявам се, че повтарям темата за homemade камиончетата. Искам да ви питам от къде вземате схеми? Слагайте линкове! Мерси предварително!!! edit: търся си схеми на DS-2 и MXR Micro Amp
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.