Parni_Valjak Отговорено Май 18, 2014 Отговорено Май 18, 2014 PlamenM, чудесен избор! Чичо Митко ще го хареса. Както харесва и това изпълнение на "Докато китарата ми нежно плаче..." 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Май 19, 2014 Отговорено Май 19, 2014 Beth от Portishead прави този кавър супер зловещ Направо си е дуум метъл. Цитирай
travelcaster2 Отговорено Май 19, 2014 Отговорено Май 19, 2014 Благодаря ви, приятели! Това бяха най-ценните подаръци за мен. За сетен път се убеждавам, че живея в лукс и разкош, без да имам милиони. Заради Музиката! 2 Цитирай
spd7693 Отговорено Май 19, 2014 Отговорено Май 19, 2014 И като се сетих за Гари Муър, да пусна и още едно негово парче, че днес баба ми също става на 64.http://www.youtube.com/watch?v=5g9bjXsscO4 Цитирай
НиколайGK Отговорено Май 19, 2014 Отговорено Май 19, 2014 Beth от Portishead прави този кавър супер зловещ Направо си е дуум метъл. Че в оригинал не е ли дуум метъл според теб? Да не говорим, че с Ози ми звучи пет пъти по-зловещо Да не съм пас: Цитирай
spd7693 Отговорено Май 19, 2014 Отговорено Май 19, 2014 Е, само аз ли харесвам Ози? http://www.youtube.com/watch?v=reKLhr51nS8 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 21, 2014 Отговорено Май 21, 2014 Както беше писал някой в YouTube:Zakk. F. Wylde 50 000 beers ago... Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 21, 2014 Отговорено Май 21, 2014 Те ти го Захари лудио преди 50000 бири,па и свири парче на некъф умрел негър - Я,са забелезах,че си е обелил грифа като аз на ес-джито. 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 21, 2014 Отговорено Май 21, 2014 Juicy Lucy - Who do you love ? ( Rare Original Footage 1970 High Quality ) JUICY LUCY (Live in the 1971 film BREAD) Clip 1.avi JUICY LUCY (Live in the 1971 film BREAD) Clip 2.avi 1 Цитирай
B.B.King Отговорено Май 21, 2014 Отговорено Май 21, 2014 Поздрав за всички фенове на Бонамаса,но този път със "страничен" фънк проект. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 24, 2014 Отговорено Май 24, 2014 (Редактирано) Поздрав за STEPPENWOLF Steppenwolf - Magic Carpet Ride (Live) "Magic Carpet Ride" I like to dream yes, yes, right between my sound machineOn a cloud of sound I drift in the nightAny place it goes is rightGoes far, flies near, to the stars away from hereWell, you don't know what we can findWhy don't you come with me little girlOn a magic carpet rideYou don't know what we can seeWhy don't you tell your dreams to meFantasy will set you freeClose your eyes girlLook inside girlLet the sound take you awayLast night I held Aladdin's lampAnd so I wished that I could stayBefore the thing could answer meWell, someone came and took the lamp awayI looked around, a lousy candle's all I foundWell, you don't know what we can findWhy don't you come with me little girlOn a magic carpet rideWell, you don't know what we can seeWhy don't you tell your dreams to meFantasy will set you freeClose your eyes girlLook inside girlLet the sound take you away Редактирано Май 24, 2014 от Parni_Valjak 1 Цитирай
spd7693 Отговорено Май 24, 2014 Отговорено Май 24, 2014 Благодаря, Валяк. Винаги съм считал тази група за много недооценявана. Искам да добавя и Born To Be Wild, една от любимите ми песни от тези години, но от телефона не мога да пусна линк. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 24, 2014 Отговорено Май 24, 2014 (Редактирано) Само на 14/15 години, но май ще засрами доста хора ... "The Best of Times", played by Tina (14 y.o.), played on her Vigier Excalibur Custom. Taught and filmed by her teacher Renaud Louis-Servais Comfortably Numb ( solo ) played by Tina S (15 y.o) played on her Vigier Excalibur Custom. Yngwie Malmsteen - Arpeggios From Hell - Tina S Cover Steve Vai - Paganini 5th Caprice (Crossroads) - cover "Vivaldi Tribute" (Patrick Rondat) Tina S Редактирано Май 24, 2014 от Parni_Valjak Цитирай
Recommended Posts