synchu Отговорено Юни 9, 2009 Отговорено Юни 9, 2009 Eyes Of A Stranger - QUEENSRŸCHE - Operation: Mindcrime Композиционно-мелодичен култ: Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 9, 2009 Автор Отговорено Юни 9, 2009 /Offtopic БравоС, младеж, за този ти избор! По темата: Цитирай
Bozzich Отговорено Юни 9, 2009 Отговорено Юни 9, 2009 Аз на това горе хич не се кефя, ще ме прощаваш, Мефистофеле. Касите ми бъркат в здравето, басът също не ми харесва твърде... не знам с каква идея са го гонили тоя звук Разбира се, винаги съществува възможността да съм пълен идиот и това да не е крайния продукт и в албума песента да не звучи така, но имам друг спомен... Но все пак по темата: Dream Theater - The Count of Tuscany Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 http://vbox7.com/play:050d2401 Най-накрая го намерих това парче...Саксофониста 2 репетиции ни тормози,като види малко пауза и се започва "Феноменанеее ляля" :lol: ... Кърти! Цитирай
TONY Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Derek Sherinian, Billy Idol and Slash, са направили страхотен кавър на In the sumertime - оригинала беше на Мънго джери Всички сте поздравени, пък и идва лятото, направо си е дошло. (човече на плажа с бира) Цитирай
fusion Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Level 42 - Running In The Family (Live @ The Retroglide Tour) Дива жица... Те са изкъртени тия, аз отдавна съм ги признал за хомосексуалисти, да не кажа педерасти... особено басиза, нема такъв изверг, просто толкова ми падат в очите с всяко слушане... ненормално добри Цитирай
Бицев Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Brian Bromberg: "Downright Upright" Класа! Цитирай
Bozzich Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 Dave Brubeck - Blue Rondo a la Turk. Жесток, доста интелигентен джаз. Идеално за тия часове. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 ^^ Много добре се поздравих, значи... Чакай, да поизлезем малко от джаззза... Поздравени сте, поздравени сте!! Sir Elton John, I Want Love, ... video Цитирай
zombie Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Чувствайте се поздравени с Dream Theater - The ministry of lost souls Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 ПоЗдРаВ зА цЕлИя форум: и С тОвА сЪщО: с нАй-миЛи бЛагоПоЖелАнИя Цитирай
Fortissimo Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Larry Carlton with special guest Robben Ford - Live in Tokyo Цитирай
Abbath Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Pendulum - Blood Sugar наживо от събота...поздрав и следващия път поне един от нас да посети събитието и да докладва p.s. махнаха почти всички видеа от феста в тубата,мамка им... Цитирай
Recommended Posts